چهارشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۹۸

دسته ها:تجمع ۲۴ ساعته انجمن فرویدی در وزارت بهداشت، درمان و غیره، روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، وزیر مستعفی بهداشت

روزنامه همشهری در اقدامی عجیب «تیتر یک» روز شنبه ۳۰ آبان ۹۴ را به وزیر بهداشت فروخت

تیتر‌فروشی روزنامه همشهری

روزنامه همشهری که وابسته به شهرداری تهران است در اقدامی عجیب تیتر یک روز شنبه ۳۰ آذر ۹۴ را به وزیر بهداشت فروخت.

بنا به اطلاعاتی که از درون موسسه همشهری به دست خبرنگار اعتماد ملی رسیده است، روزنامه همشهری در اقدامی غیر حرفه ای و کم سابقه تیتر اصلی صفحه اول امروز خود را با قیمتی میلیاردی به بخشی از مجموعه وزارت بهداشت که به دستور مستقیم وزیر بهداشت «حسن قاضی‌زاده هاشمی» در پی تجمیع بیمه‌های درمانی هستند فروخته است.

منبع آگاهی در موسسه همشهری به اعتماد ملی خبر داد که این اقدام در راستای زمینه چینی برای آماده کردن افکار عمومی برای سیاست‌های هاشمی وزیر بهداشت در زمینه بحث بیمه‌ها صورت گرفته است. این منبع آگاه افزود: وزیر بهداشت قصد دارد با تجمیع بیمه‌ها کمبودهای مالی وزارتخانه خود را جبران کند و به همین منظور با تشکیل ستادی اقدامات رسانه‌ای را در این زمینه سامان داده است که یکی از این اقدامات خرید تیتر یک روزنامه همشهری بوده که در آن در اقدامی عجیب تر خواهان نظرسنجی پیامکی از مردم عادی در مورد یک موضوع تخصصی شده است.
با توجه به این که روزنامه همشهری با بودجه عمومی شهرداری منتشر می شود باید منتظر ماند و دید که شورای شهر تهران و دیگر نهادهای نظارتی چه واکنشی در مقابل این تیترفروشی روزنامه همشهری از خود نشان می‌دهند.
عناوین اخبار روزنامه همشهری در روز شنبه 30 آبان ۱۳۹۴ :
منبع:

تاریخ انتشار: ۲ آذر ۱۳۹۴، ساعت: ۲۲:۴۴