دوشنبه ۳ تیر ۱۳۹۸

دسته ها:باز نشر

روزنگار مافیا

نویسنده: مرجان پشت مشهدی

امروز خبری شنیدم به این شرح:

«انتصاب دکتر سید وحید شریعت به سمت رئیس بیمارستان روانپزشکی ایران
انتصاب دکتر سید وحید شریعت به سمت رئیس بیمارستان روانپزشکی ایران
دکتر سید وحید شریعت معاون پژوهشی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان و عضو هیئت علمی دانشکده پزشکی به سمت رئیس بیمارستان روانپزشکی ایران منصوب گردیدند.
روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان ضمن عرض تبریک، از درگاه خداوند متعال موفقیت روزافزون ایشان را مسئلت می نماید.

١٠:۵٧ – ۱۳۹۳/۱۱/۲۶    /    شماره : ١٢٩٨۴    /    تعداد نمایش : ٣٩»

و البته باید اعتراف کنم اولش یکه خوردم ولی بعد فکر کردم چرا که نه؟! در مقابل روشنگری های انجمن فرویدی که حالا دیگر از درون گروه درمانی خود دکتر صنعتی و در محل «مکتب روزبه» هم صدایش در می آید، بالاخره باید کاری کرد! آنهم وقتی که ایمیل جدید مریض دکتر صنعتی به انجمن فرویدی درست به تاریخ این انتصاب فرستاده شده یعنی ۱۵ فوریه ۲۰۱۵ برابر با ۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۰۷! در حالی که خبر انتصاب وحید شریعت در همین تاریخ و در ساعت ۱۰:۵۷ در سایت انستیتو روانپزشکی تهران منتشر شده. و این ۲۶ بهمن اتفاقاً «یکشنبه» است یعنی روز گروه درمانی دکتر صنعتی! (طبق گفته مریض دکتر صنعتی) البته می شود فکر کرد تماس رزیدنت دکتر صنعتی و آن «اکاذیبی» که در مورد اسکیزوفرن بودن دکتر کدیور گفته بود، یکی دو روزی قبل از این تاریخ بوده (حداقل).  بهرحال خانم دانش که در مورد «همزمان بودن» در مافیای روان برایمان گفته بود!

درست است که مدام شنیده ایم «مافیای روان»… ولی هر بار این مافیا چیز جدیدی دارد برای آنکه یاد بگیری یک شبکه مافیایی چطور کار می کند. وقتی یکی از دوستان در صفحه علاقمندان به فیس بوک در مورد مافیای پول و قدرت دکتر صنعتی نوشت، برای من آنقدر که امروز معنی دارد، معنا نداشت. از مهر تا امروز که اسفند را شروع کرده ایم دیدیم که مافیا چه کارهایی کرد:

۱) رزومه دکتر صنعتی در سایت رسمی دانشگاه علوم پزشکی تهران چندین بار تغییر کرد تا آخر عقربه آن رو به کالج سلطنتی که «نه مدرک می دهد و نه درجه تخصصی»!!! قرار (آرام) گرفت! البته بعد از چرخشهای بسیار!!!،

۲) ویکی پدیای شخصی محمد صنعتی از ۲۲ آوریل تا ۷ نوامبر ۲۰۱۴، «۱۲ بار» تغییر کرد!،

۳) کنگره ی خواری را برگزار کردند،

۴) همزمان با برگزاری روز اول کنگره ی خواری «رده روانکاوان اهل ایران» در ویکی پدیای فارسی «سبز شد» که محمد صنعتی، کرامت موللی و محمود صناعی «آن سه نفر» بودند،

۵) در همان «هفته روانکاوی»!!! ایران آن سر این محور مافیایی ـ گهر همایونپور ـ  کنگره ی یواشکی اش را « با هزینه شخصی» و با شرکت «میهمانان خارجی» برگزار کرد که دکتر صنعتی رییس جلسه روز دوم آن بود و

۶) برای عضو کمیته علمی این کنگره «رسول قورخانه چی» و عضو کمیته اجراییش «مهدی محمدی» قرار بازداشت صادر شد (به تاریخ ۱۸ آبانماه ۱۳۹۳ برابر با ۹ نوامبر ۲۰۱۴)،

۷) در تاریخ ۹۳/۸/۳ رییس بیمارستان روزبه دکتر نقوی نامه ای به دکتر جعفریان رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران نوشت و در آن خواستار «اقدامات قانونی لازم» آنهم «در اسرع وقت» برای برخورد با انجمن فرویدی که ایشان «گروه» نامیدشان شد!، البته دوستان دیگری هم مثل دکتر فدایی در همین راستا کارهایی کردند ولی جای مدرک نداشته جناب صنعتی را نگرفت!

۸) در تاریخ ۱۸ آبان برابر با ۹ نوامبر حدود نیمه شب همان روزِ صدور قرار بازداشت مهدی محمدی و رسول قورخانه چی از «گروه فرویدی تهران»، صفحه «روانکاوان سایکوتیک» در فیس بوک راه اندازی شد که هدف آن به نمایش گذاشتن نقشه‌هایی بود که محور صنعتی ـ همایونپور برای دکتر کدیور داشتند و بعنوان اولین مطلب لفظ «داعشی» را که دکتر صنعتی در کنگره اش خطاب به اعضای انجمن فرویدی ادا کرد برای انجمن فرویدی بکار بردند و البته فراموش نکردند که نامه «حامیان» آن سر «محور» را همان نصفه شبی روی سایتشان بگذارند: نامه دکتر نقوی به دکتر جعفریان،

۹) در تاریخ  ۱۲ نوامبر «تشابهات نمادشناسانه در خاطرات شربر و رفتار خانم کدیور.» روی این سایت قرار گرفت،

۱۰) در تاریخ ۲۸ آبانماه برابر با ۱۹ نوامبر ۲۰۱۴ یعنی ۱۰ روز پس از صدور قرار بازداشت اعضای کمیته علمی و اجرایی کنگره همایونپور «practising psychotherapist »!!! برای آقای میلر ایمیل زد و محل برگزاری کنگره صنعتی را از دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی به دانشگاه شهید بهشتی تغییر مکان داد (با تمام ۳۰۰ نفر شرکت کننده حی و حاضرش!!!) و سایر «تغییرات»!،

۱۱) در تاریخ ۱ دسامبر ۲۰۱۴ برابر با ۱۱ آذر ماه «Roxane irani» که از ایمیل اول ناامید شده بود ایمیل دوم را برای آقای میلر فرستاد باز هم با موضوع «میترا کدیور» این بار به زبان فرانسه! (احتمالا فکر کرده بود سوء تفاهمات ایجاد شده بین «ایشان» و آقای میلر ناشی از مشکلات «زبانی» است!) طی این ایمیل از ایمیلهای انجمن فرویدی به مقامات بلند پایه کشور شکوه و شکایت شده بود و به پیامدهای قانونی آن اشاره شده بود (لازم به توضیح است که تا این تاریخ دیگر همه در مورد دروغ گهر همایونپور در موزه فروید در این مورد که «جمهوری اسلامی ایران روانکاوی را دشمن درجه یک خود اعلام  کرده و من هم با آن موافقم» می دانستند)،

۱۲) در تاریخ ۶ دسامبر «پدرم مرا میزند» که یک عبارت تحریف شده از نام مقاله فروید «کودکی را می زنند» است، برای واهی خواندن مدارک و مستنداتی که قوه قضاییه بر اساس آن قرار بازداشت قورخانه چی و مهدی محمدی را صادر کرده بود، روی این سایت قرار گرفت. و مثل قبل از «تئوریهای روانکاوانه» من درآوردی برای مثلاً تحلیل انجمن فرویدی استفاده شد.

بعد از طی این راه شاگردان همایونپور و کسانی که او روانکاوشان کرد، شروع به اعلام برائت از او کردند، قورخانه چی به دنبال بازنشسته یا بازخرید شدن دوید، دکتر صنعتی هم ظاهراً گوشه ای خزید… تا اینکه خبر رسید «آنالیزان ـ همسر» گرانقدر در انگلستان معروف که آنهمه مورد علاقه «روانکاو ـ همسر» بود، به سر می برد و خب می شود تصور کرد وقتی چنین مافیایی وجود دارد، مدرک هم در حال دست و پا شدن است، چرا که نه؟!

اما از آنجا که «قاتل همیشه به صحنه جنایت بر می گردد» برای آنچه پشت سر مانده بود باید فکری می شد و برای این مهم هم در این «شبکه مافیایی گسترده» (به قول خانم دانش) تدبیری اندیشیده شد: و چه کسی بهتر از وحید شریعت که خودش هم در آن «تشخیص معروف» دست داشته [ تشخیصی که برایش «هیچ چیزی پیدا نکردند  و فقط بر اساس شکایت همسایه ها» گذاشته شد!!!] چون در هر صورت پای خود او هم حسابی گیر است و «هر گلی بزند به سر خودش زده است»! بنابراین به جای دکتر قدیری که در این مافیا نبود، کسی از خود این شبکه سر کار آمد (در تاریخ ۲۶ بهمن ۹۳) تا مدارکی «غیر قابل ردیابی» شود (چون ظاهراً مافیایی ها خیلی به مدارک غیرقابل ردیابی علاقه دارند!!! )

این داستان همچنان «ادامه دارد» و من با خودم فکر می کنم دو سر این محور می تواند جور دیگری هم نامگذاری شود مثلاً محور «دست و پا کردن مدرک» ـ «از بین بردن مدرک»!  البته بین آن «مدرک» و این «مدرک» خیلی تفاوت وجود دارد! باری، وقتی پای پول و آبرو و «مدرک» و چند سال آب خنک خوردن وسط باشد، آدم ها خیلی کارها می کنند چه برسد به شبکه مافیا که خودتان بهتر می دانید…

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸، ساعت: ۱۵:۳۳