یکشنبه ۳ مرداد ۱۴۰۰

دسته ها:امیر عباس کشاورز – شبنم نوحه سرا – وحید شریعت -مهدی صابری-صابران، روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه

روز پزشک بر پزشکانی که به قسم خود پایبندند مبارک باد

شنبه ۳۱ امرداد ۱۳۹۴

دیدگاه خانم سحر ر. درباره «مافیای روان»

روز نخست از شهریور ماه را به بهانه زادروز ابن سینا روز “پزشک” نامیده اند. این روز را به نام ابن سینا نیکو گردانده اند.

دلم به درد می آید! برعکسِ تمام عمر بیهوده ام که از شنیدن نام ابوعلی سینا به خود می بالیدم، حالا با شنیدن این نام به یاد افشین اعتضادی، کاظم علوی فاضل، صابری- صابران و استاد اعظم گرند لژ* روزبه و این دست “موجودات” می افتم و البته یک مشت “دکتر طلبکارِ” نه پزشک و نه طبیب!

قدیم ها وقتی می شنیدم قطعه ای از آثار باستانی سرزمینم به یغما رفته – همان زمانی که دیگر فکر می کردم دستانم کوتاهتر از اندوهم است- می اندیشیدم که ای کاش همه را ببرند و در جایی از آنها مراقبت کنند، ما که لیاقت نداریم. با تازگی اندکی می فهمم که این حرفهای صنعتی از کجا بر می خیزد، که ما مدنیت با قدمتی نداریم** و …

حالا ولی فکر می کنم اندوهم بزرگ است اما همت ام بزرگتر و توان این “انجمن فرویدی” بسیار بزرگتر از هر دو!
این “سازمان مردم نهاد” با کمک تمام آنان که این سرزمین را عزیز می دارند، دستان این موریانه ها را از این مملکت کوتاه خواهد کرد.

روز پزشک، بر پزشکانی که بر قسم خود پایبند هستند مبارک!

* استاد اعظم گرند لژ روزبه طراح اصلی نقشه بستری اجباری دکتر کدیور
(به گواه پادوی هروئینی اش نادر آقاخانی)

**

تاریخ انتشار: ۱۱ شهریور ۱۳۹۴، ساعت: ۱۶:۴۱