شنبه ۱ آبان ۱۴۰۰

دسته ها:پشت «نقاب» انستیتو! روانکاوی!! تهران: مرکز مشاوره مرادی-مینا با مجوز از بهزیستی!!!، روانکاوی در انجمن فرویدی

زجر قورت دادن پس مانده انجمن فرویدی

جمعه ۰۱ خرداد ۱۳۹۴

دیدگاه خانم م. ن. درباره «مافیای روان»

ظاهرا مرکز مشاوره انستیتو روانکاوی یک عنوان فقط و فقط ویژه کامران عزیز ابداع کرده: “دانش‌پژوه پیشرفته‌ی رواندرمانی تحلیلی از انستیتو۱”!!!
و جالبه که غیر پیشرفته هاشون “در شرف فارغ التحصیلی” هستند ولی بی توجهی این طفلک نسبت به همسر گرام و وقفه دو ساله در پیوستن به همسر، علیرغم پیشکش تحفه هایی که با آن کلاس آشنایی با تئوری روانکاوی برگزار کرده و می کنند۲ به راحتی فراموش نمی شود!!!

۱- http://d5373639.u1282.arananetwork.info/?xid=0239020002020800000
۲- http://psychoanalysis.ir/?xid=0239020002011900000

جمعه ۰۱ خرداد ۱۳۹۴

دیدگاه خانم م. ن. درباره «مافیای روان»

کارگاره تجربی نیم روزه – جمعه ۱۶ مرداد ماه – ویژه دانشجویان انستیتو روانکاوی تهران
“سفیر خود آگاه و ناخودآگاه در عرصه سازمانی”
جمعه ۱۶ مرداد ماه ۹۴ ساعت ۱۰ الی ۱۳ برگزار می گردد
مدرس : آقای هادی رحیمی دانش ( روانکاو از سوئد و عضو هیئت علمی پیوسته انستیتو روانکاوی تهران )
شرکت برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی انستیتو آزاد است۱.

از خدا پنهان نیست از شما هم پنهان نباشه، من که نفهمیدم این هادی رحیمی دانش، همون “سفیر خودآگاه و ناخودآگاه در عرصه سازمانی” اعزامی به مرکز مشاوره انستیتو روانکاویه یا این “سفیر خودآگاه و ناخودآگاه در عرصه سازمانی” مینا خانمه که وقتی برای کسب درآمد و وجهه از کامران مایوس شد به تورج روآورد تا تورج رو با اصرار روانکاو و مرکز مشاوره تورج رو با پارتی بازی انستیتو کنه۲ یا این “سفیر خودآگاه و ناخودآگاه در عرصه سازمانی” کامران عزیزه که جزوات و نوارهای سرقتی از کلاسهای دکتر کدیور رو بعنوان استوارنامه تقدیم تورج کرد!!
هرچند که این دروس سرقتی، کامران رو تا اونجایی ارتقا داد که کلاسهای آشنایی با تئوری های روانکاوری رو در مرکز مشاوره انستیتو روانکاوی برگزار کنه (فقط اسم اعتضادی رئیس هیئت علمی رو گذاشتن که دیگه خیلی ضایع نباشه)۳
ولی ظاهرا همه این خوش خدمتی ها هنوز نتونسته دو سال بی توجهی کامران عزیز به مینا خانم رو جبران کنه! مینا سال ۸۶ عضو مرکز مشاوره انستیتو میشه و سال ۸۹ فارغ التحصیل!!! و هیئت علمی پیوسته و کامران سال ۸۸ عضو میشه و از سال ۹۲ تاکنون، دستیار هیئت علمیه!!! و سوپروایزرهاش هم مینا و همون اعتضادیه که به پشتوانه کامران تو کلاس آشنایی با تئوری روانکاویشون میشینه!!۴
بالاخره آقا کامران ما در سال ۹۳ دوزاریش افتاد که صرف میکنه مشکلات فقط “نمک زندگی۵” باشه و بهتره “ارتباط از نوع دیگر۶” برقرار کنیم تا “مشکلات تلخ را شیرین کنیم۷” و “این روزهای خوش۸” رو هدر ندیم!! بالاخره باید یه فکری برای “جو عاطفی ویژه زوج‌ها” برای “با هم بودن در کنار متفاوت بودن۹” می شد دیگه!!
من که بالاخره نفهمیدم سفیر کیه ولی باشد که بیش از پیش شاهد پیشرفت “سفارت فخیمه مرکز مشاوره انستیتو روانکاوی” و “سفرای خود آگاه و ناخودآگاه” آن در عرصه فدراسیونهای بین المللی۱۰ باشیم!

۱- آشنایی با زبان زرگری در نیمروز، سایت انجمن فرویدی.
۲- صنعتی، شیما رو دیدی مینا رو ندیدی؟، سایت انجمن فرویدی.
۳- http://psychoanalysis.ir/?xid=0239020002011900000
۴- http://d5373639.u1282.arananetwork.info/?xid=0239020002021500000
۵- http://www.magnabook.ir/%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%B9%D9%82%D8%AF-/1191-%D9%86%D9%85%DA%A9-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-
۶- http://www.magnabook.ir/%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%A8%D8%B7-%D8%B2%D9%86%D8%A7%D8%B4%D9%88%DB%8C%DB%8C-/1197-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A7%D8%B2%D9%86%D9%88%D8%B9-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1
۸- http://d5373639.u1282.arananetwork.info/?xid=0239020002022500000
۹- http://psychoanalysis.ir/?xid=0239020002014700000
۱۰- فدراسیونهای یه قل دو قل و تیله بازی، خود تورج مرادی، سایت انجمن فرویدی.

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۳۹۴، ساعت: ۱۶:۵۴