سه شنبه ۱۷ تیر ۱۳۹۹

دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، سؤالات در مورد مدرک تحصیلی دکتر محمد صنعتی

سازمان نظام پزشکی جرأت ندارد!

دیدگاه خانم م. ن. درباره «مافیای روان»
واقعا IPA وطنی تصور کرده همه جا همینقدر بی در و پیکره که انجمن علمی!! روانپزشکان؟ یه پزشک عمومی مثل صنعتی رو بعنوان روانپزشک به خلق الله غالب کردند!! مگه انجمن روانپزشکان برای عضویت فتوکپی آخرین مدرک تحصیلی رو نمیخواد؟ البته کی جرات داره از صنعتی مدرک طلب کنه؟؟!! سازمان نظام پزشکی که مرجع ذیصلاح رسیدگی به تخلفات در حوزه پزشکیه این جرات رو نداره اونوقت از انجمن روانپزشکان چه انتظاری میره؟؟!!

دیدگاه خانم م. ن. درباره «مافیای روان»
جالبه که سازمان نظام پزشکی گاهی سرنا رو از ته گشادش میزنه یعنی بجای رسیدگی به تخلفات پزشکی و حمایت از پزشکان عضو سازمان نظام در مقابل مدعیان متخلف این حوزه، از تخلفات پزشکی و پزشکان متخلف حمایت میکنه!!! مثل حمایت از صنعتی!!! بجای اینکه با لغو عضویت صنعتی و پاک کردن سازمان نظام پزشکی از آلودگی افرادی نظیر او که درواقع حمایت از پزشکان متعهد کشوره با اصرار در حمایت از او موجب بی اعتمادی اذهان عمومی نسبت به سایر پزشکان میشه!!! البته باید پرسید همه پزشکان متخلف عضو سازمان نظام شانس صنعتی رو دارن یا این آقا یک استثناست؟!! همه پزشکان عضو سازمان نظام پزشکی در مقابل قوانین آن برابرند یا بعضی برابرترند؟؟!!۱

۱-اشاره به کتاب مزرعه حیوانات، جورج ارول.

دیدگاه خانم م. ن. درباره «مافیای روان»
واقعیتش این کلمات در متن برگه طرح شکایت IPA وطنی از دکتر کدیور، برای من قابل تعمق بود:
“پاره ای مذاکرات” !! “پیرامون”!! پرونده مطروحه از سوی انجمن روانپزشکان ایران!!!
پاره ای مذاکرات “مصالحه” را به ذهن من می آورد!!! و “پیرامون” پرونده؟!! متن پرونده را!!!
پاره ای مذاکرات آنهم پیرامون پرونده؟!! چرا نباید بطور جدی و بدون هیچ ملاحظه و مصالحه ای به متن پرونده پرداخته شود؟؟!!! سیاست نه سیخ بسوزه نه کباب!! برای حفظ چه چیزی است؟؟!!
IPA وطنی بعد از تلاش ناموفق برای حذف روانکاو و مدفون کردن انجمن فرویدی حالا دست به دامان بزرگترها شده و با اضافه کردن کمی چاشنی ترساندن با طرح شکایت در دادسرای نظام پزشکی، می خواهد با کدخدامنشی همه چیز فیصله یابد و به سبک فیلمفارسی طرفین دعوا از هم حلالیت بطلبند و آشتی آشتی؟!! همون درخواست صنعتی و روشنایی مقدم در کنگره جعلی!! ما رویکردهای مختلف روانکاوی هستیم!! ما شما رو قبول داریم شما هم کاری بما نداشته باشید تا هر کسی روزی خودش را از روانکاوی داشته باشه!!! ولی IPA وطنی نمی داند که آن کس را که حساب پاک است، از محاسبه چه باک است؟
خدا را شاکرم که اگر نمیدانم روانکاوی چیست حداقل میدانم که روانکاوی چه چیزی نیست و چه فاصله ای دارند این IPA وطنی از روانکاو و روانکاوی!!!

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴، ساعت: ۱۴:۵۸