پنج شنبه ۳۱ مرداد ۱۳۹۸

سردبیر این سایت یک روانکاو است

جمعه ۰۸ امرداد ۱۳۹۵

خدیجه فدائی:
مدتها است چیزی دائم در ذهنم است که شاید تا امروز برایم این قدر واضح نشده بود. مدتی بعد از افتتاح سایت انجمن فرویدی در نحوه گفتار مردم تغییری را احساس می کردم انگار مردم بعد از سایت انجمن فرویدی مردم دیگری شده اند، طور دیگری می بینند، طور دیگری می نویسند، طور دیگری نقد می کنند. گاهی که مطلبی را در جاهای دیگر می دیدم اول با خودم می گفتم حتما نویسنده آن اعضای انجمن فرویدی هستند و همین طور بعضی از مطالبی که در سایت انجمن فرویدی می دیدم با کمال تعجب می دیدم که این نویسنده از اعضای انجمن فرویدی نیست و مطلب از فلان روزنامه، سایت و یا خبرگزاری است. حتی گاهی از راننده تاکسی یک جمله از سایت را می شنیدم که مطمئن بودم که او سایت را نخوانده فقط راننده تاکسی است و با مردم تعامل دارد و حرفهای آنها را می شنود. گاهی جمله ها اصطلاحات و دیدگاههایی را می بینم که گفتار و لحن آنها آنقدر آشناست که با خودم می گوییم روزهای اولی که این سایت راه افتاده بود خیلی ها می گفتند شما حرف حق می زنید، هان! ولی یک کم یواش تر! لحن شما یک جور عجیبی تند است. ما را به هم میریزد!
با خودم می گوییم سردبیر این سایت یک روانکاو است. سردبیر این سایت یک روانکاو است. سر دبیر این سایت یکی از بزرگترین روانکاوان دنیاست.
همان که می گویید «آدمهای ناخودآگاه» و «مسیرهای ناخودآگاه»
و همه درد «مافیای روان» این «خواب آشفته» شده است صدایی که خواب مرگ و رخوت را آشفته می سازد.

چیزی که باعث شد این مسئله برایم روشنتر شود مطلب «پای دختران آقای وزیر در میان است؟/ تصمیم عجیب وزارت بهداشت برای حذف «طرح» در یک رشته! +سند»* و یک توییت در توییتر بود**.جالب نیست! نه این مطلب نوشته اعضای انجمن فرویدی است و نه این توییت که در آن «سوگند فراماسونری» است. بلکه اینها فقط گوشه ای از انعکاسات این سایت در جامعه است.

* منبع: خبرنامه دانشجویان ایران البته این مطلب با نفوذ «بهداشته السلطنه» از سایت آنها برداشته شده و با آدرس زیر در سایت انجمن فرویدی آن را می توانید ببینید.

**
شب‌نویس
‏@SHABNEVIS
پزشکان ایرانی قسم بقراط نمی‌خورند، قسم فراماسونری میخورن!

#خطای_پزشکی

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، ساعت: ۰۶:۳۲