چهارشنبه ۵ آذر ۱۳۹۹

دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی

سلسله نشست های آشنایی با دانش پایه در دانشگاه تهران؛ از نجوم تا روانکاوی

ایسکانیوز دین و اندیشه: تخصص گرایی در علم، امر ممدوحی است؛ اما گاهی این تخصص گرایی، با بی اعتنایی و ناآگاهی نسبت به سایر علوم، و دید تنگ و یک جانبه از منظر رشته ی تخصصی فرد، اشتباه گرفته می شود. امروزه بسیاری از متفکران بر این عقیده اند که برای باز شدن افق های جدید در عرصه های مختلف، داشتن دیدی همه جانبه، و پایه ای مناسب از علوم دیگر بسیار راهگشا خواهد بود. این موضوع، در علوم انسانی و حوزه ی اندیشه، بیش از هر حوزه ی دیگری، ضروری می نماید.

مرکز فرهنگ و اندیشه جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران، با برگزاری سلسله سمینارهای آشنایی با دانش پایه، سعی دارد خلاء موجود در برنامه های درسی رشته های دانشگاهی را تا حدی برطرف سازد. برنامه این سمینارها به شرح ذیل می باشد:

8212eab8-013e-4233-b0c0-37fa61a862a5-731x1024

۱.آشنایی با علوم شناختی (Cognitive Science)، سخنرانی رضا ابوالقاسمی، محقق گروه علوم شناختی IPM (پژوهشگاه دانش های بنیادین)، دوشنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۳، ساعت ۱۶

۲. آشنایی با زیست شناسی تکاملی، سخنرانی حسن میانداری، عضو هیات علمی گروه فلسفه علم موسسه حکمت و فلسفه، دوشنبه ۵ آبان، ساعت ۱۶

۳. آشنایی با علم نجوم، سخنرانی عاطفه جوادی، محقق گروه نجوم  IPM (پژوهشگاه دانش های بنیادین)، چهارشنبه ۲۱ آبان، ساعت ۱۶

۴. آشنایی با روانکاوی (فروید و لکان)، سخنرانی فرزام پروا، مدرس انجمن فرویدی ایران، سه شنبه ۲۷ آبان، ساعت ۱۶. این سخنرانی در تاریخ ۴ آذر، ساعت ۱۶ برگزار خواهد شد.

۵. آشنایی با انسان شناسی، سخنرانی ناصر فکوهی، عضو هیات علمی گروه انسان شناسی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران، دوشنبه ۳ آذر، ساعت ۱۱:۳۰

۷. آشنایی با فیزیک نظری و کیهان شناسی جدید، سخنرانی علی اکبر ابوالحسنی، محقق گروه فیزیک IPM (پژوهشگاه دانش های بنیادین)، سه شنبه ۱۱ آذر، ساعت ۱۶

۷. آشنایی با تحلیل گفتمان، سخنرانی محمدجواد غلامرضا کاشی، عضو هیات علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی، سه شنبه ۱۸ آذر، ساعت ۱۶

۸. آشنایی با مطالعات فرهنگی، سخنرانی محمد سعید ذکایی، مدیر گروه مطالعات فرهنگی دانشگاه علامه طباطبایی، سه شنبه ۲۵ آذر، ساعت ۱۶

این سمینارها، در تالار کمال، واقع در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران، برگزار می شود و حضور در آن ها، برای عموم آزاد و رایگان می باشد.

منبع: ایسکانیوز

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۳، ساعت: ۱۰:۴۸