شنبه ۲ مرداد ۱۴۰۰

دسته ها:امیر عباس کشاورز – شبنم نوحه سرا – وحید شریعت -مهدی صابری-صابران، روانکاوی در انجمن فرویدی، سؤالات در مورد مدرک تحصیلی دکتر محمد صنعتی

سندی همچون آفتاب

جمعه ۲۶ تیر ۱۳۹۴

دیدگاه خانم زهرا م. درباره «مافیای روان»

«آفتاب آمد دلیل آفتاب»
با فاش شدن «طراح اصلی نقشه بستری اجباری دکتر کدیور» اکنون دلیل آن همه ترس و وحشت محمد صنعتی، دبیر علمی کنگره جعلی روانکاوی، در سال ۹۳ آشکار می شود که چرا با دیدن شاگردان خانم دکتر کدیور و اعضای انجمن فرویدی رعشه و لرزه بر وجودش افتاده بود.
این سند دیگری است که نشان می دهد «بستری اجباری دکتر کدیور» نه تنها قصور پزشکی نبوده، بلکه یک جنایت هولناکی بوده است. این سند معنای «لغزش زبانی» سومین مستر صاد از قصور پزشکی را روشن می سازد. حالا این سند نشان می دهد ««مجازات حبس» دقیقاً چه کسانی از «پزشکی قانونی» را «به خود مشغول کرده»»؟
این سند سوالات ذهنم را فرا می خواند: چرا احساس ناامنی صنعتی با سخنرانی “عینیت و واقعیت در فیزیک و در روانکاوی لکانی» دکتر کدیور آغاز شد؟ و چرا می خواسته در سال ۲۰۱۳ تنها روانکاو ایران را نابود کند؟ چرا و از چه زمانی رفعتیان استخدام شد؟ این روانکاو لکانی مگر کدام منافع محور مافیایی صنعتی -همایون پور را تهدید می کرده که او و شبکه مافیایی اش در داخل و خارج از کشور؛ از همایون پور گرفته تا «قبیله بزرگ صابری-صابران» و… درصدد نقشه «حذف فیزیکی» دکتر کدیور برآمدند؟ صنعتی چرا از سیاسی شدن «بستری اجباری دکتر کدیور» هراس داشته و چه پیشنهاداتی به نادر آقاخانی-پادوی هروئینی اش- داده تا توسط تشکیلات مخفی برای حمایت آنها بکوشند تا به چنگ قانون نیفتند؟ هدف تربیتی مکتب روزبه چیست و چرا این همه جانی در این مکتب وجود دارد؟ چرا دانشگاه های علوم پزشکی و سازمان نظام پزشکی از این صنعتی مجرم حمایت می کنند؟ چرا قوه قضائیه در برابر جرم سکوت می کند؟ چرا؟ چرا؟ چرا؟

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۴، ساعت: ۱۷:۵۰