جمعه ۶ اردیبهشت ۱۳۹۸

دسته ها:همه چیز اینگونه آغاز شد

دیدگاه خانم الف. ش. در مورد کاسبان روان
خانم آزاده به نکته بسیار جالبی اشاره کرده اید(انجمن علمی روانپزشکان ایران هم «با دروغ زندگی می کند و دروغ را دوست دارد».)آفرین پس «توده»ای که جناب صنعتی می گفت اینها هستند. حداقل ۳۰۰ روانپزشک که برای دروغ هورا گفتند، گل دادند و چاکری کردند و برای صداقت، هو کشیدند و فحش دادند.

دیدگاه خانم خ. ف. در مورد کاسبان روان
جناب دکتر جلیلی
دکتر روشنایی در مورد بیمارش گفت من از روی مقنعه اش نمی توانستم وزنش را حدس بزنم و بیمارش گفت که با ترازو وزن کرده و وزنش کم شده. بله بیمارش به او فهماند که ترازو هم هست و لازم نیست همه چیز را حدس بزنی.
مدرک تحصیلی دانشگاهی هم تا جایی که می دانید چیزی است که دانشگاه می دهد و با معرفی نمی شود، حدسی هم نیست. فقط کافی است که مدرک را ارایه کنید.
اگر در کنگره ی خواری شرکت می کردید می توانستید از بیمار دکتر روشنایی این نکته را یاد بگیرید.
واقعا جایتان خالی بود ولی راستی چرا در کنگره ای که از ۶ ماه پیش تدارک دیده بودید شرکت نکردید؟
عافیت طلبی هم ضررش کمتر از کاری است که دکتر خدایی کرد.

دیدگاه خانم مرجان م. در مورد کاسبان روان

فروید جان
ترسم نرسی به کعبه ای اعرابی/ کاین ره که تو میروی به ترکستان است
آن کسانی که در مورد بستری شدن خانم دکتر کدیور بهت گفته اند باز هم مثل خیلی چیزهای دیگر دروغ بارت کرده اند و سر کارت گذاشته اند. اطلاع رسانی در مورد همین مساله در بخش «کمپین اطلاع رسانی فروید در ایران» مدتهاست که روی سایت انجمن هست؛ قبل از اینکه صنعتی و همایونپور بخوان از این مساله برای پر کردن جای خالی مدرکشون و منحرف کردن اذهان از روانکاو نبودنشون سوء استفاده کنند. بنابراین خیلی هم ذوق نکن که چه نکته مهمی رو گرفتی. البته از تو که فارسی رو نمی تونی بخونی انتظار زیادیه که فرانسه بفهمی یا حتی «بخوای که بفهمی». سیاسی کردن این مساله هم تلاش نافرجام همون استادان اعاظمت بود ازشون بپرسی بهت میگن.
همایونپور میخواد روی گندی رو که خودش زده حالا با مطرح کردن این چیزا بپوشونه. خب نمی گیره جانم.
بعد هم بستری شدن یک عضو انجمن جهانی روانکاوی در ایران توسط روانپزشکان یک لکه ننگ دیگه برای جامعه روانپزشکی ایران و علامت اینه که روانپزشکان در ایران هیچ نسبتی با روانکاوی که هیچ با همون روانپزشکی هم ندارند. اگر داشتند می فهمیدند وقتی طبق ارزیابی انجمن جهانی روانکاوی نام دکتر کدیور جزو روانکاوانی است که در این سایت بعنوان عضو آمده و اجازه کار دارند و کارشان هم توسط این انجمن «تضمین» می شود، آنوقت چه کسی می تواند بگوید که کنترل اعمال و رفتار خود را نداشته!!! در ضمن یادت هم باشه هر چهار شاگرد دکتر کدیور که در جریان این مسله و در ارتباط با روانپزشکان اعظم بودند خودشون روانزشک و روانشناس و استاد دانشگاه بودند و همون درسها رو خونده بودند! در کتابهای روانپزشکی هم «چیزکی» در مورد نوابغ و بزرگان و اینکه بررسی باید همه جانبه باشه نه «از روی حقد و حسد روانپزشک» نوشته شده عزیز! این هم از شگفتی آفرینی های روانپزشکان ایرانی است. فکر می کنی در جامعه روانپزشکی ای که امثال صنعتی «دانشیار» هستند چقدر «دانش» در مورد روح و روان وجود دارد؟ در ضمن خودمون رفتار روانپرشکان و رزیدنتهای روانپزشکی را در سه روز کنگره ی خواری دیدیم.
این هم که فرمودی دکتر کدیور عضو انجمنی که فروید تاسیس کرده نیست، چیزی از دکتر کدیور کم نمی کنه. در جایی که اسم فروید به گروگان گرفته میشه جای هیچ فرویدی واقعی نیست. کسانی مثل دکتر کدیور عضو جایی هستند که فروید از زبان خود فروید آموخته و عمل میشه. این عضو نبودن دکتر کدیور درست مثل عضو نبودن ژک آلن میلر و خود لکان باعث سرشکستگی IPA هست که آنچه را که فروید بنیان گذاشت به چه انحرافی کشوندند. خودت هم که اعضای محترمشون رو دیدی. واقعاً فکر کردی اون آدما می تونن چیزی از حرفهای دکتر کدیور یا آقای میلر بفهمند؟ شما نه اونورو شناختی نه اینورو دوست من!

دیدگاه خانم راحله ع. در مورد کاسبان روان

من جای انجمن روانپزشکان بودم، زودتر می رفتم یک پولی، چیزی به این رویال کالج می دادم که حالا این دفعه هم که شده مدرک روانپزشکی بدن و آبروریزی بیشتر درست نکنن.
واقعاً جای تأسف داره سردمداران روح و روان مردم به جای پیگیری حقیقت، دنبال لاپوشانی کردن حقیقتند.
مدرک نداشته، جناب صنعتی را استاد گرانقدر ساخت، حالا نه خودش نه دوستان نمی خواهند قبول کنند بابا کدوم استاد، کدوم دانشمند؟!
این کارهای جناب صنعتی و دوستان من رو یاد تحقیقهایی می اندازه که داده هاش جعلیه یعنی طرف داده سازی می کنه، بعد اسمش هم میشه محقق!

دیدگاه خانم مریم ر. در مورد کاسبان روان

با سلام و احترام
اقدام اخیر آقای جلیلی در حمایت از مدرک آقای صنعتی مرا به یاد این جمله معروف سایت می اندازد ” فریاد زدیم پادشاه که لخت است ” به نظر می رسد طرفداران صنعتی و همایونپور هنوز نمی خواهند لخت بودن پادشاه را باور کنند.
با تشکر

دیدگاه خانم معصومه ه. در مورد کاسبان روان

روز آخر کنگره ی خواری صنعتی گفت که به نظر من انجمن فرویدی در این سه روز خودزنی کرد. بعد هم جماعت براش دست زدند.
فقط یک نکته باریک تر ز مو اینجاست که از ایشان و همین طور آقای جلالی ندوشن تقاضا دارم جهت تنویر افکار عمومی توضیح دهند. اینکه اگر پرسشهای اعضای انجمن فرویدی در آن سه روز خودزنی بود، خب چرا میکروفن را از آنها دریغ می کردید و نمی گذاشتید به خودزنی شان ادامه دهند و چهره واقعی شان را برای آن جماعت ۳۰۰ نفره کف زن و هورا بکش آشکار کنند؟ چرا آقای جلالی ندوشن (سامان دهنده کنگره با تلاش و احاطه مثالزدنی) با ذره بین اطراف و اکناف کنگره را می گشت تا شخصی را پیدا کند که سوالکی داشته باشد و میکروفن را به او بدهد؟

دیدگاه آقای علی مظلومی در مورد کاسبان روان

شماها یک عده بیمارین بخدا.
معلومه یه عده نشستن دور هم نظر دادن و خودشون رو تایید کردن.

من دانشجوی جامعه شناسی ام.

این کارتون درباره دکتر صنعتی عین جرم هست. شماها ابتدا ساکن برین خودتون رو درمان کنین بعد برای دیگران بکشید.

من مریض دکتر صنعتی ام. حداقلش اینه که چندین ساله توی این مملکت دارن مریض میبینن و کلی دعا پشت ایشونه.

شماها چی؟ معلوم نیست کجا تشریف داشتین و با ذهن بیمارتون دارین جای پای خودتون رو سفت می کنین.
نه کدیور! نه !
حالا حالا ها باید بدوویی تا به امثال دکتر صنعتی برسی.
میتونم یه وقت مشاوره برات بگیرم بری پیشش.
اگه خواستین بهم ایمیل بزنین.

تاریخ انتشار: ۸ دی ۱۳۹۳، ساعت: ۱۴:۰۱