یکشنبه ۳ مرداد ۱۴۰۰

دسته ها:امیر عباس کشاورز – شبنم نوحه سرا – وحید شریعت -مهدی صابری-صابران، روانکاوی در انجمن فرویدی، سؤالات در مورد مدرک تحصیلی دکتر محمد صنعتی، سور مقصور کاسبان روان

شاگردی در مکتب صنعتی

سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۳

دیدگاه آقای امین درباره «مافیای روان»

سرکار خانم !
این سخنان رزیدنت صنعتی” که چند وقت پیشا این عده در مکانی که خاطرم نیست شلوغ کاری کردن و شدیدا تحت نظر پلیس هستن و به من هم توصیه کردن که ارتباطی نداشته باشم با این افراد و این انجمن چون برام خطرناک هست و امکان داره من هم تحت تعقیب قرار بگیرم ” حاوی مطالب دروغ و نادرستی است که در مورد انجمن فرویدی بیان شده است:

نکته اول: منظور رزیدنت از شلوغ کاری اعضای انجمن در مکانی که خاطرشا نیست- البته بدون شک دروغ می گوید که خاطرش نیست-، همان کنگره جعلی روانکاوی در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی است که در مهر ماه ۹۳ برگزار شد. اما مطلب درست را می توان چنین گفت: در کنگره جعلی روانکاوی انجمن فرویدی از حریم روح و روان پاسداری کرد تا «مافیای روان» و«کاسبان روان» به آن تعرض نکنند. در این کنگره جعلی اعضای انجمن فرویدی از صنعتی و دار و دسته اش سوال کرده بودند: «آقای دکتر صنعتی(!) دانشکده روانپزشکان دانشگاه انگلستان کجاست؟!»، چون پاسخی نشنیدند دوباره پرسیدند «آقای دکتر صنعتی(!) دانشکده روانپزشکان دانشگاه انگلستان کجاست؟!» و «فریاد زدیم پادشاه که لخت است!».

نکته دوم سخنان رزیدنت در مورد تحت تعقیب بودن انجمن فرویدی است. انجمن فرویدی یک سازمان مردم نهاد است که مجوز خود را وزارت کشور ایران اخذ کرده است. چرا باید تحت تعقیب پلیس و اطلاعات قرار گیرد؟ انجمن فرویدی که بر خلاف اسلام و ایران سخن نمی گوید. اما محور صنعتی – همایون پور معتقد هستند که جمهوری اسلامی روانکاوی را دشمن درجه یک خود می داند.
رزیدنت صنعتی با نشر اکاذیب و شایعه پراکنی در مورد انجمن فرویدی می خواهد حقایق را بپوشاند. بنابراین افرادی که باید تحت تعقیب قضایی و امنیتی قرار گیرند محور صنعتی –همایون پور و دارو دسته شان هستند. وجود قرائن و شواهد انجمن فرویدی در سایت نشانگر شفاف بودن انجمن فرویدی است.

راستی شما در گروه درمانی از صنعتی و رزیدنت های او سوال کنید: «آقای دکتر صنعتی(!) دانشکده روانپزشکان دانشگاه انگلستان کجاست؟!»، شاید پاسخی دریافت کردید. البته چشمانتان را باز کنید تا یک مدرک جعلی رابه جای مدرک واقعی جا نزنند.

دکتر میترا کدیور –تنها روانکاو واقعی در ایران هستند که با تلاش های فراوان به روشنگری جامعه ایران می پردازند و این مساله ای نیست که بر مذاق «مافیای روان» و«کاسبان روان» خوشایند باشد. به همین دلیل در سال ۲۰۱۳ در یک «فاجعه تاریخی» «مافیای روان» توطئه ای چیدند تا دکتر کدیور را «حذف فیزیکی» نمایند. در این توطئه، ابتدا او را پسیکویک خواندند، سپس ایشان را بستری اجباری کردند. تزریق دارو به دکتر کدیور و… از دیگر اقدامات «مافیای روان» بود و اگر ژک آلن میلر –رئیس انجمن جهانی روانکاوی- شاگردان دکتر کدیور، دکتر قدیری … نبود، آنها نقشه شوم خود را به مرحله اجرا در می آوردند.

شاگردی در مکتب صنعتی عجب آموزه هایی دارد؛ دروغ و فریب، و شاگرد این مکتب چقدر تلاش کرده سوال ذهنی را با تهدید و ارعاب منحرف و خاموش نماید و این تفاوت شاگردی در مکتب صنعتی و شاگردی در مکتب لکان است.

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۳، ساعت: ۱۷:۰۱