شنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۸

دسته ها:تاریخچه، روانکاوی در انجمن فرویدی، زباله گردی مهرداد افتخار و«هم آوا»یان، سؤالات در مورد مدرک تحصیلی دکتر محمد صنعتی، سور مقصور کاسبان روان، مافياي روان، مقاله های آموزشی اعضای انجمن فرویدی

شاگرد اخراجی ما شاگردی داشت ستاره!!! یا ریاضیات در کنگره جعلی: ۶۰۰ = ۲۵ + ۴۱۵ – ۷۰۰ !!!

نویسنده: مهین حاجی سیدنصیر

ویراستار: ماندانا دانش

صبح دیروز ۲۳ آبان ۹۵ بیانیه پایانی این به اصطلاح کنگره روانکاوی در کانال تلگرامی آنها منتشر شد تا ضمن اظهار خشنودی از « یاری همکاران و همگامی مخاطبان»، «برخی دستاوردهای کنگره‌ی دوم» مطرح شوند! هر خواننده ای با هوش کمتر از متوسط متوجه می شود که کارکرد واقعی این بیانیه برای این کودکانی که هنوز «ترسهای کودکی آنها درمان» نشده است چیست.

در بند اول این بیانیه می نویسند «در حالی که در کنگره‌ی اول حدود ۴۰۰ نفر ثبت‌نام کرده بودند، ثبت‌نام کنندگان این کنگره از ۶۰۰ نفر فراتر رفت…»!

این در حالی است که زمان زیادی از «طلب استمداد از همکاران» و «آتش زدن به مال» این کنگره «متکی به همت و لطف» نگذشته و اعضای دو کانال تلگرامی آنها: کانال دومین کنگره روان کاوی و روان درمانی پویا! و کانال (بسته شده) [۱] جمع آوری کمکهای مالی واریزی به حساب امیر حسین جلالی ندوشن!!! نه درخواست های مکرر و التماس این جماعت برای ثبت نام را فراموش کرده اند و نه تصویر سایت سامانه آموزش مداوم را که زمان بسته شدن صفحه ثبت نام و افتتاح این به اصطلاح کنگره، هنوز تعداد ۴۱۵ صندلی خالی را نشان می داد!

در ادامه همین بند اول ادعا می کنند «… نکته‌ی مهم این است که حدود نیمی از این افراد به امتیاز بازآموزی نیاز نداشتند، یا دانشجو بودند و یا از دانش‌آموختگان رشته‌های دیگر»!

بله، امتیاز بازآموزی! نکته بسیار مهمی که بر روی آن انگشت گذاشته می شود! راستی اگر این ۱۳.۵ امتیاز بازآموزی وجود نداشت تعداد صندلی های خالی از همان رقم ۶۰۰ دوست داشتنی هم فراتر می رفت.

اما!

اما، حتی با وجود ۱۳.۵ امتیاز بازآموزی باز هم کار پرکردن صندلی ها به سرانجام نرسید و کار به دعوت تلفنی و خواهش و تمنا رسید! دعوت تلفنی از دوست و آشنا توسط سامان توکلی و مهرداد افتخار و نیز تبلیغات وسیع در موسسات و سازمان هایی مانند بهزیستی برای امکان حضور رایگان افراد با تاکید بر ۱۳.۵ امتیاز باز آموزی به منظور افزودن به تعداد «مخاطبان همگام»!

اظهارات برخی از «مخاطبان همگام» شما که حتی با وجود امتیاز باز آموزی قصد شرکت و سه روز به گفته خودشان «دری وری» شنیدن نداشته اند و فقط بر اساس “ملاحظاتی” در این کنگره جعلی شرکت کرده اند را چه می کنید؟ آیا اظهارات تعدادی از «مخاطبان همگام» را در غذا خوری که فقط برای باز آموزی این سه روز را تحمل می کنند را نیز انکار می کنید؟

قابل توجه است که بیانیه دهندگان در بند ۶ همین بیانیه می نویسند «شمار جوانان و آموزش گیرندگانی که شانس ارائه‌ی مقالات خود – آن هم در جلسات اصلی کنگره – را یافتند رشدی صد درصدی داشت.»!!!

شاید انتظار دارید باور کنیم که «مخاطبان همگام» شما با «استقبال دور از انتظار» نه برای کسب امتیاز بازآموزی که برای کسب فیض از محضر این «جوانان و آموزش گیرندگان» به کنگره تان هجوم آورده اند؟!! باید پرسید اگر مقالات این «شمار جوانان و آموزش گیرندگان» نبود چگونه می توانستید برنامه سه روزه این به اصطلاح کنگره تان را «پر» کنید؟!

بد نیست بدانیم یکی از این «جوانان و آموزش گیرندگان» که از سوی مهرداد افتخار و حسین جلالی – امضاکنندگان بیانیه – به لقب «ستاره کنگره»!! مفتخر گردید یعنی رقیه (شهرزاد) هاشمی، از شاگردان و از دار و دسته قورخانه چی، همان اخراجی انجمن فرویدی است. قورخانه چی که مرتکب سرقت علمی- ادبی از انجمن فرویدی شده و با شکایت این انجمن برای ارتکاب جرایم متعدد حکم کیفری گرفته است. رسول قورخانه چی که با سرقت درسنامه ها و فایل های صوتی کلاس های دکتر میترا کدیور و تقدیم آنها به گهر همایون پور توانست در یک کنگره جعلی دیگر که به صورت یواشکی و به هزینه شخصی گهر بانو تشکیل شد سمت دبیر علمی (!!!) آن سیرک را از آن خود کند. رسول قورخانه چی که هنوز هم پس از گذشت ۹ سال از اخراجش از انجمن فرویدی مشروعیت کلاس هائی را که برگزار می کند از دو سه سال نشستن در کلاس های دکتر میترا کدیور و دو سه سال آنالیز شدن توسط او می داند. و حالا شاگرد شاگرد اخراجی دکتر کدیور “ستاره” کنگره جعلی افتخار و جلالی ندوشن است!!!!!!!

می توانستم مطلبم را همین جا به پایان ببرم و فقط به تماشای فک های خرد شده افتخار و جلالی بنشینم.

اما!

واقعا که به حال معاونت آموزش وزارت بهداشت و سامانه آموزش مداوم باید گریست که برای حضور در محضر «جوانان و آموزش گیرندگانی که شانس ارائه‌ی مقالات خود – آن هم در جلسات اصلی کنگره – را یافتند» امتیاز باز آموزی در نظر می گیرد و باید متاسف بود برای پزشک، روانپزشک و متخصص روانشناسی که نیازمند اینگونه امتیازهای بازآموزی است.

راستی اعطای ۱۳.۵ امتیاز باز آموزی و بذل و بخشش معاونت آموزشی وزارت بهداشت برای این کنگره جعلی بر اساس چه ضوابطی بوده است؟!

از طرفی در بند ۷ همین بیانیه تصریح می شود «امکان ثبت‌نام آنلاین فراهم بود و بیش از پنجاه درصد افراد پیش از کنگره و بدین طریق ثبت‌نام کردند.»!

اگر پنجاه درصد افراد پیش از کنگره ثبت نام کرده اند بنابراین عکس منتشر شده در ساعت ۹:۲۵ صبح روز افتتاحیه در کانال تلگرامیشان با عنوان «استقبال دور از انتظار» باید نشان دهنده ثبت نام پنجاه درصد باقی مانده «مخاطبان همگام» باشد، همان ۲۵ نفری که در عکس هستند! تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل!

در بندهای ۲ و ۳ بیانیه به سخنرانان و مهمانان خارجی اشاره می شود! توجه کنیم که یکی از سخنرانان خارجی آنها با بی خبری از ایران و فرهنگ غنی چند هزار ساله ایرانی تصور می کند به جامعه ای «عرب زبان» و بدوی وارد می شود که بی خبر از فرهنگ و علوم زمانه خود هستند تا منت نهاده و این عقب ماندگان عالم بشری را با فرهنگ و علوم جدید آشنا سازد! یک کنگره روانکاوی!! که صنعتی رئیس آن باشد سخنران روانکاوش!! جز این نخواهد بود!

هرچند که می بینیم کلمات دکتر کدیور چون پتکی این بی خبر غافل را از خواب خرگوشی بیدار می کند تا در این به اصطلاح کنگره اعتراف کند که «روانکاوی، رواندرمانی نیست» و سخنران دیگر آنها نیز شهادت دهد که روانکاوی متفاوت از روان درمانی و روانپزشکی است!

در بند ۵ بیانیه به حمایت معنوی!!! و علمی!!! «سه دانشگاه بزرگ علوم پزشکی شهر تهران» اشاره می شود! این حمایت معنوی!!! و علمی!!! که با استفاده از روابط تلفنی و خواهش تمنائی، هفته آخر قبل از کنگره!! توسط اصحاب کنگره!! مطرح می شود در حالی است که حتی یک نفر از اعضای هیئت علمی این «سه دانشگاه بزرگ علوم پزشکی شهر تهران» در این به اصطلاح کنگره شرکت نکرده است و این «سه دانشگاه بزرگ علوم پزشکی شهر تهران» نماینده ای در این کنگره ندارند!

به یاد می آوریم در اولین کنگره روز افتتاحیه نمایندگان اعزامی «حامیان» سخنرانی داشتند، هرچند که باز به یاد می آوریم بعضی از این سخنرانان فرد دیگری را به جای خود فرستاده بودند و برخی تا آن اندازه ناراضی از حضور بودند که از «اشتباهی بودن» در کنگره و «افتادن قرعه به نام خود» شکایت داشتند! حتی انجمن روانپزشکان که دو سال پیش و در به اصطلاح اولین کنگره با تلاش جلیلی همه اعتبار خود را خرج صنعتی و مافیای روان کرد این بار نماینده ای به کنگره جعلی معرفی نکرده بود.

شاید حمایت معنوی!!! و علمی!!! این «سه دانشگاه بزرگ علوم پزشکی شهر تهران» آنجا معنا پیدا می کند که مهرداد افتخار  از دکتر فرهادی نسب مدیرگروه روانپزشکی دانشکده پزشکی دانشگاه شهید بهشتی «تشکر ویژه» دارد که «در لحظات آخر که ما تمام کارها را انجام داده بودیم باز یک مشکلی ایجاد شد. با وجود مشکلات، ایشان نامه نوشتند به رییس دانشگاه و گفتند که من شخصا تمام مسئولیتها و عواقب این کنگره را بر عهده می گیرم»!!

در نظر داشته باشیم که صنعتی با اعلام ترس از حضور اعضای انجمن فرویدی این به اصطلاح کنگره را افتتاح می کند و جلالی اذعان می کند «ما کنگره را زیر سایه ترس آغاز کردیم که تمایلی ندارم درباره آن صحبت کنم.»!

آیا عبارت «من شخصا تمام مسئولیتها و عواقب این کنگره را بر عهده می گیرم» اعتراف به سوءاستفاده این باند مافیایی از «روابط» خود نیست؟! روابطی که با حذف «ضوابط» و نادیده گرفتن قوانین ممکن می شود؟! اگر یک کنگره ای واقعاً علمی است چرا باید عواقب داشته باشد؟!

می توان حدس زد که عبارت «مشکل در لحظات آخر» در سخنان مهرداد افتخار اشاره به چه موضوعی بوده است! دریافت اظهار نامه قضایی انجمن فرویدی توسط رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر معصومه جرجانی!

بدیهی است با استناد به همین ادعای اصحاب کنگره، مبنی بر حمایت معنوی!!! و علمی!!! این «سه دانشگاه بزرگ علوم پزشکی شهر تهران»، بزودی این «حامیان» نیز باید در دادگاه پاسخگوی «حمایت معنوی و علمی» خود از شیادان مدعی روانکاوی باشند.

این « سایه ترس»ی که جلالی، دبیر اجرایی، به آن اعتراف می کند تا آنجا برایشان سنگین و غیر قابل تحمل بوده است که از ساعت ۱۵:۰۰ روز سه شنبه ۱۸ آبان یعنی پایان کار اداری دقیقا یک روز قبل از افتتاح کنگره جعلی، تا ساعات پایانی همان شب، باند مافیای روان با توسل به ایادی و اعوان و انصار خود و با سوءاستفاده از شماره های Private Number و No Caller ID با تعدادی از اعضای انجمن تماس می گیرند و ادعا می کنند که از “سازمان اطلاعات” (!!!) هستند تا به زعم خود با ترساندن اعضا و ایجاد رعب و وحشت از اعتراض به حق این انجمن در پاسداری از حریم روانکاوی جلوگیری به عمل آورند! در یکی از این موارد شخص ناشناس خود را «محمدی» معرفی کرده است!

ظاهرا همه این اصحاب کنگره به اندازه همان یار غار خود «محمود خان دژکام» از دنیا بی خبرند و نمی دانند که با وجود ارسال اظهار نامه قضایی هر عمل دیگری صرف انرژی اضافی محسوب می شود!

جا دارد همین جا از وزارت محترم اطلاعات تقاضای بررسی دقیق و رسیدگی عاجل نماییم تا مشخص شود در ساعات فوق (امکان ارائه دقیق یک به یک ساعات تماس وجود دارد) چه کسی به تلفنهای Private Number وNo Caller ID دسترسی داشته و با درخواست چه کسی و با سوءاستفاده از چه جایگاهی، به طرق غیرقانونی اقدام به تهدید اعضای انجمن فرویدی شده است.

در پایان این بیانیه می نویسند «این کنگره بی‌تردید کاستی‌هایی چون نامناسب بودن کیفیت ارتباط آنلاین را داشت که امیدواریم در آینده مورد اهتمام بیش‌تری قرار گیرد.»!

قطعاً مهرداد افتخار و حسین جلالی ندوشن با کمک تجهیزات بسیار پیشرفته سرانجام “دانشکده روانپزشکان دانشگاه انگستان” را بر روی نقشه England یافته اند که تنها کاستی این به اصطلاح کنگره را «نامناسب بودن کیفیت ارتباط آنلاین» وانمود می کنند!!! خانه از پای بست ویران است/ خواجه در بند نقش ایوان است!!!

آری! کودکانی که هنوز «ترسهای کودکی»یتان درمان نشده! «بزرگ دیگری همیشه جواب می دهد….[۲]» منتظر باشید! به زودی پاسخ خود را در دادگاه خواهید شنید!!

[۱]https://telegram.me/joinchat/B T-YsQo2IXtNl3LsJtS6Dg

[۲] – مکتب لکان، روانکاوی در قرن بیست و یکم، میترا کدیور، انتشارات اطلاعات.

imag0043

imag0042