شنبه ۲ مرداد ۱۴۰۰

دسته ها:امیر عباس کشاورز – شبنم نوحه سرا – وحید شریعت -مهدی صابری-صابران، روانکاوی در انجمن فرویدی، وزیر مستعفی بهداشت

شما نگاه به معافیت از طرح دخترهای من نکنید/ اگر ما منافع جمعی را بر منافع فرد برتر بدانیم اعتماد مردم را در پی‌خواهد داشت

سه شنبه ۳۰ آذر ۱۳۹۵

زهرا م:
گزیده ای از سخنان وزیر بهداشت و درمان:[۱]
هاشمی: اگر مسئولان سیاسی، اجرایی و قضایی کشور اخلاق و احترام را رعایت کنند مردم نیز با تبعیت از آنها به اخلاق مداری روی می‌آورند و آن جامعه رشد پیدا می‌کند
-تاریخ ۱۵ و ۱۶ مهر ۱۳۹۴ در ذهنمان خوب حک شده است که چگونه در وزارتخانه شما حقوق شهروندی را زیر پا گذاشتند، به اعضای انجمن فرویدی حمله کردند و آنها را با لباس شخصیهای امنیتی وزارت بهداشت و درمان کتک زدند، اجازه برای وضو ندادند و حتی اعضای انجمن را شکنجه کردند. تنها گناه انجمن فرویدی این بود که «مافیای روان» را کشف کرد.
هاشمی در ادامه صحبت‌های خود به لزوم نقد از درون برای جامعه پزشکی اشاره کرد و گفت: ما در جامعه پزشکی بیش از هر چیزی به نقد نیازمندیم و نباید به تعریف و یا بدگویی‌های مغرضانه بیرونی بیندیشیم.
– نقد از درون؟! منظور از نقد از درون چیست؟
یعنی پس از این همه اطلاع رسانی در مورد مدرک نداشته محمد صنعتی خواهید پرسید: «آقای دکتر صنعتی، دانشکده روانپزشکی دانشگاه انگلستان کجاست؟!»
شاید این پرسش جایز نباشد. چون محمد صنعتی همان استاد دردانه های «بابا جان وزیر» می باشد.
هاشمی: باید باور داشته باشیم که دشمن قصد دارد به شکل های مختلف سرمایه های اجتماعی را از ما بگیرد؛
– جای تاسف است که یک وزیر تصور می کند فقط جامعه پزشکی سرمایه اجتماعی است. سؤال در مورد اینکه چگونه محمد صنعتی با مدرک پزشکی عمومی دانشیار دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه تهران شده و جان هزاران نفر از مردم را تباه کرده است، یعنی دشمن قصد دارد به شکل های مختلف سرمایه های اجتماعی را بگیرد؟
دیدگاه جناب وزیر به زبان ساده در مورد سرمایه اجتماعی: سرمایه اجتماعی= محمد صنعتی آنگاه «مافیای روان»
اما برای روشن شدن ذهن وزیر باید مطلبی گفته شود: یک سازمان مردم نهاد(NGO) یک سرمایه اجتماعی است. انجمن فرویدی هم یک سرمایه اجتماعی است حتی اگر دارای اعضای «اندک» باشد. رفتار ددمنشانه وزارت بهداشت با اعضای انجمن فرویدی این سؤال را به پیش می کشد که به نظر وزیر بهداشت دشمن کیست که می خواهد به شکل های مختلف سرمایه های اجتماعی را نابود کند و انجمن فرویدی؛ تنها نهاد رسمی روانکاوی در ایران را پلمب نماید؟
به گزارش وزارت بهداشت – وی در ادامه به لزوم توجه به منافع ملی در برابر منافع شخصی در جامعه پزشکی اشاره کرد و گفت: اگر ما منافع جمعی را بر منافع فرد برتر بدانیم اعتماد مردم را در پی‌خواهد داشت.
– به جناب وزیر باید یادآوری کرد شخصی که هیچ درکی از سازمان مردم نهاد(NGO) ندارد، نمی تواند از برتر بودن منافع جمعی بر منافع فردی صحبت کند و هرگونه اظهار عقیده در این خصوص فقط تبلیغات است و بس. دیگر همه می دانند که این قبیل شعارها جز تامین منافع فردی هدف دیگری به دنبال ندارد.
– در ضمن مردم سالیان سال است که به دلیل وجود پزشکان قلابی همچون محمد صنعتی و دار دسته او مانند شریعت، نوحه سرا، توکلی، افتخار و… اعتماد خود را از دست داده اند. نکته تأسف بار اینکه با حمایت وزیر از «مافیای روان» و فساد، اعتماد نه تنها از جامعه پزشکان سلب می شود بلکه چنان بذر بدبینی به کل نظام جمهوری اسلامی ایران پاشیده می شود که صدمات جبران ناپذیری برای مردم و مملکت به بار خواهد آورد.

[۱] آهای نظام پزشکی ها، خلاء های قانونی را برطرف کنید تا کار پاپوش دوختن صنعتی-جلیلی راحت تر شود!

تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۳۹۵، ساعت: ۲۲:۳۷