دوشنبه ۴ شهریور ۱۳۹۸

دسته ها:پشت «نقاب» انستیتو! روانکاوی!! تهران: مرکز مشاوره مرادی-مینا با مجوز از بهزیستی!!!، روانکاوی در انجمن فرویدی، سور مقصور کاسبان روان، مقاله های آموزشی اعضای انجمن فرویدی

شما نیز می توانید سهمی در پرده برداری از چهره کریه آنها داشته باشید

———- Forwarded message ———-
From: xxxxxx<xxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
Date: 2017-06-26 0:05 GMT+04:30
Subject: Re: روانکاوی
To: freudian association <freudianassociation@gmail.com >

هر چه مطالب سایت شما را در مورد انستیتو روانکاوی تهران می خوانم عصبانیتم بیشتر می شود

می دانید چیست؟
یکی از دانشجویان سابق انستیتو روانکاوی تهران در سایت شما گفته آن ها از پسر من یک متمرد ساخته اند ، و اصلا کار دیگری می کنند
من این  حرفش را قبول دارم
اصلا آنجا کار دیگری می کنند،واقعا ان چیزی که در کانال تلگرامیشان یا مقالاتشان شرح داده اند ، با آن انچه که من از درمانگرم دیدم زمین تا آسمان تفاوت داشت
من در شرایط حساسی در زندگیم قرار داشتم رفتم آنجا که کمک بگیرم تا بتوانم به سلامت از این بحران عبور کنم ، اما آن ها نه تنها کاری برای من نکردند بلکه به مشکلات من دامن زدند

دلم میخوام حقم از آن انسان های پس فطرت پس بگیرم
پول زیادی گرفتند
یک دنیا غم و خشم تحویل من دادند

۲۰۱۷-۰۷-۰۱ ۱۱:۵۴ GMT+03:30 freudian association <freudianassociation@gmail.com >:

با سلام و درود
دوست عزیز
امیدواریم که شما بخش های مربوط به مافیای روان و کاسبان روان را در سایت انجمن فرویدی مطالعه کرده باشید انستیتو روانکاوی تهران هم یکی دیگر از چهره های این مافیاست. آنها منافع کثیف بسیاری دارند که کمترین آنها خوردن پول مردم است.
متاسفانه آنها روان مردم ایران را نشانه گرفتند تا آنها را از فرهنگ و هویت خود تهی کنند و به منافع کثیف خود برسند. ابعاد جهانی این توطئه را در این مطالب سایت Psychological warfare و Psycho-espionage می توانید پیگیری کنید.
 آن چه که شما در آن به اصطلاح انستیتو روانکاوی دیده اید گوشه ای از کاری است که آنها انجام می دهند. شما مطلبی را که با عنوان «حامد داننده» در سایت آمده بخوانید تا متوجه شوید که افرادی که به دام عنکبوتی آنها میفتند به چه سرنوشت شومی ممکن است دچار شوند و صد البته که همه نه، بلکه کسانی که به اسرار این باند مخوف دسترسی پیدا می کنند. با وجود این شما نباید قدرت آنها را بیش از حد برآورد کنید.
ما موارد بسیاری را می شناسیم که دچار وضعیت طاقت فرسا و دردناکی مثل شما شده اند. این افراد می توانند با افشای چهره پلید آنها جلوی رشد هیولایی آنها را در تاریکی بگیرند درست همان طور که انجمن فرویدی به دهلیزهای تاریک آنها نور می تاباند و آنها را از مخفیگاهشان بیرون می کشد. شما نیز می توانید سهمی در پرده برداری از چهره کریه آنها داشته باشید.
با سپاس

تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۳۹۶، ساعت: ۱۳:۴۰