دیدگاه خانم مهدیه مرادپور آرانی درباره «مافیای روان»
عنوان” یک لغزش زبانی بسیار بسیار معنا دار: قصور پزشکی به معنای این است که پزشک به طور عمد لطمهای مستقیم به پزشک وارد کند”، معنای” لغزش زبانی” را چه قدر زیبا نشان می دهد!
در این مطلب آمده است:
“مهدی صابری در گفتوگو با خبرنگار قضایی خبرگزاری تسنیم در خصوص قصور پزشکی روانپزشکان در کشور اظهار داشت: خوشبختانه میزان قصور پزشکی در میان روانپزشکان نسبت به قصور پزشکی در دیگر موارد کمتر است و معمولاً شکایات در این زمینه به اثبات نمیرسد.”
آقای پزشک! بخش آخر ادعای شما با ابتدای آن سازگار نیست. در جایی که امکان اثبات موضوعی به سختی ممکن است یا اینکه به زعم شما “به اثبات نمی رسد”، چگونه ادعا می کنید که قصور پزشکی در میان روانپزشکان نسبت به قصور پزشکی در دیگر موارد کمتر است؟ آن هم در حوزه ای که خانه اش از پای بست ویران است!
و اینکه “معمولاً شکایات در این زمینه به اثبات نمیرسد”،چه مقصودی در کلام شما را نشان می دهد؟ اعمال قدرت مافیایی تان را؟
“وی با بیان اینکه قصور پزشکی در بیشتر زمینهها و تخصصهای پزشکی رو به افزایش است گفت…”، اینکه” قصور پزشکی در بیشتر زمینهها و تخصصهای پزشکی رو به افزایش است”، مایه مباهات روانپزشکی است ؟ این هم که ننگ دیگری ست برای شما!
“وی …گفت: قصور پزشکی به معنای این است که پزشک به طور عمد لطمهای مستقیم به پزشک وارد کند یا سهلانگاری در درمان از سوی پزشک صورت گیرد.”
هر دو قسم این قصور برای انجمن فرویدی آشنا هستند: هم اینکه “پزشک به طور عمد لطمهای مستقیم به پزشک وارد کند” (۱) و هم مورد دیگر که به وفور در جامعه مان قابل پیگیری ست…
“صابری ادامه داد: گاهی وکلای جوان برای کسب شهرت وکالت “کیسی” را در زمینه قصور پزشکی برعهده میگیرند و تمام تلاش خود را برای کسب نتیجه انجام میدهد [می دهند] که همین جا باید بگویم قسمتی از هزینه قصور پزشکی توسط بیمهها جبران میشود.”
جناب پزشک! همچنان از موضع قدرت سخن می رانید: “گاهی وکلای جوان برای کسب شهرت وکالت “کیسی” را در زمینه قصور پزشکی برعهده میگیرند و تمام تلاش خود را برای کسب نتیجه انجام میدهد [می دهند]…”؛ جا دارد بپرسیم شما برای کسب شهرت و… چه می کنید؟ بعد هم ادامه می دهید که: “همین جا باید بگویم قسمتی از هزینه قصور پزشکی توسط بیمهها جبران میشود.” بله؛ نفوذتان گسترده است و آلودگی تان فراگیر!
“وی با بیان اینکه امروزه برخی داروها و درمانها پر عارضه هستند که بیمار[بیماران] به دلیل توضیح ندادن پزشک در خصوص عوارض دارو، با بروز مشکل دست به شکایت میزنند، گفت: کاهش زمان ویزیت و ارتباط صمیم [صمیمی]پزشک با بیمار به عنوان قصور پزشکی محسوب نمیشود.”
جناب پزشک! می شود بگویید که دقیقا “قصور پزشکی” چه مواردی را شامل می شود؟ شما که کلا از تمامی قصور برائت جسته اید!
در پایان مطلب می خوانیم:
“رئیس بخش روانپزشکی سازمان پزشکی قانونی با اشاره به اینکه بیشترین قصور پزشکی در میان روانپزشکان که بیشتر شامل شکایت بیمار میشود، بستری به اجبار است در واقع بیمار مدعی است که نیاز به بستری ندارد ولی پزشک غیر از این موضوع را تشخیص میدهد، گفت: معمولاً اقدامات روانپزشکان بر اساس استانداردهای لازم صورت میگیرد.”
و همچنین اینکه “صابری با بیان اینکه گاهی قصور پزشکی باعث آسیب عصبی به پا و حتی از بین رفتن عضلات بدن میشود، گفت: یکی از پروندهها به این شکل بود که بیمار ادعا میکرد بر اثر شوک درمانی بعد از ۵ سال دچار اختلال حافظه شده است که بعد از بررسیها و آزمایشات مشخص شد که فرد بیمار ذهنی و کم حافظگی [حافظه گی] است و بیماریاش هیچ ارتباطی با شوک درمانی توسط پزشک نداشته است. وی ادامه داد: فردی دیگر را شاهد بودیم که مدعی بود به دلیل استفاده از داور[دارو] مشکل و حساسیت پیدا کرده است که این امر نیز بعد از بررسیها اثبات نشد.”
جناب پزشک! روانپزشکان فراموش کرده اند که حتی ذره ای تردید در انتخاب روش درمانی که پیش می گیرند می تواند پیامدهای پیش بینی نشده ، غیر قابل جبران و غیر قابل اثباتی داشته باشد؛ و اتفاقا این اعتراف شما، آنچه از بار مسئولیت پزشکی و اخلاقی بر دوش تان است را سنگین تر می کند.
۲. تمامی موارد داخل گیومه از مطلب زیر است:
https://freudianassociation.org/%DB%8C%DA%A9-%D9%84%D8%BA%D8%B2%D8%B4-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D8%B9%D9%86%D8%A7-%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D9%82%D8%B5%D9%88%D8%B1/
پیوند کوتاه به این مطلب: