سه شنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰

دسته ها:الیزابت رودینسکو و باند رجالگان اش، روانکاوی در انجمن فرویدی، سؤالات در مورد محل تحصیل گهر همایونپور، سؤالات در مورد مدرک تحصیلی دکتر محمد صنعتی، سور مقصور کاسبان روان

شکایت از رسول قورخانه چی در دادسرای کیفری بخاطر مداخله پزشکی غیر مجاز

چهارشنبه ۰۶ خرداد ۱۳۹۴

دیدگاه خانم زهرا م. درباره «مافیای روان»
رسول قورخانه چی، «نوکر» «اژدهای هفت سر» و سارق ادبی دکتر میترا کدیور و کلاس های عرصه فرویدی لکان، در کنگره جعلی روانکاوی همراه با ۳۰۰ نفر کف می زد تا سوال اعضای انجمن فرویدی پرسیده نشود که «آقای دکتر صنعتی (!) دانشکده روانپزشکان دانشگاه انگلستان کجاست؟!» و وقتی صنعتی به اعضای انجمن فرویدی توهین کرد و آنها را داعشی و جنگ طلب خواند، قورخانه چی غرق در شادی صنعتی را تشویق کرد. او در «کنگره در گوشی تکمیل سیاه نمایی» با تمام دل و جان خوش خدمتی خود را نثار اربابانش-محور صنعتی-همایون پور- کرد؛ وارد عرصه پیکار شد، به آنها گفت اغتشاشگر، داعشی و … در آخر قورخانه چی به افرادش دستور داد تا زنجیره انسانی درست کنند و اعضای انجمن فرویدی را هل دهند و به سمت پایین پرت کنند…
همزمان با قرار بازداشت رسول قورخانه چی و مهدی محمدی در ارتباط با «کنگره در گوشی تکمیل سیاه نمایی»، در دادسرای کیفری شکایت دیگری نیز بر علیه قورخانه چی وجود دارد: شکایت خانم م. بخاطر مداخله پزشکی غیر مجاز .
در مورد مداخله غیرمجاز در امور پزشکی بیان شده است:
“هرکس بدون داشتن پروانه رسمی به امور پزشکی، داروسازی، دندانپزشکی، آزمایشگاهی، فیزیوتراپی و مامایی اشتغال ورزد یا بدون پروانه از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اقدام به تاسیس یکی از موسسات پزشکی مصرح در ماده ۱ نماید یا پروانه خود را به دیگری واگذار یا پروانه دیگری را مورد استفاده قرار دهد، بلافاصله محل کار آن ها توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تعطیل و به حبس تعزیری از شش ماه تا سه سال و پرداخت جریمه نقدی از پنج میلیون تا پنجاه میلیون ریال محکوم خواهد شد و در صورت تکرار به حبس از دو تا ده سال و پرداخت جریمه از پنج میلیون تا صد میلیون ریال یا دو برابر قیمت داروهای مکشوفه (هر کدام که بیشتر باشد) محکوم خواهد شد”[۱].
شبکه «مافیای روان» چقدر از افراد با صلاحیت! تشکیل شده است؛ جانیان و مجرمان ریز و درشتی که هیچ بویی از اخلاقیات، شرافت و انسانیت نبرده اند.

[۱] http://siasat.behdasht.gov.ir/index.aspx?siteid=291&pageid=35030

پنج شنبه ۰۷ خرداد ۱۳۹۴

دیدگاه خانم مرجان م. درباره «مافیای روان»
در یکی از مجتمع های قضایی تهران یک پرونده باز در حال رسیدگی هست که طبق آن خانمی به نام خانم م. در دادسرای کیفری از رسول قورخانه چی بخاطر مداخله پزشکی غیر مجاز شکایت کرده. این اعضای گروه فرویدی تهران به سرکردگی گهر همایونپور فقط یک پرونده کیفری ندارند که. هر کدام را که نگاه می کنی این طرف و آن طرف کارهای خلاف قانون کرده اند و پرونده های باز که در دادگاه در حال رسیدگی است! معلوم نیست این همایونپور و مافیای پدرخوانده در این مملکت دارند چکار می کنند. این فقط یک گوشه از آن است. آن از مهدی محمدی، این از رسول قورخانه چی و باید منتظر پرونده های دیگر هم از علیرضا محمدی و بهزاد پور علی بابا، آرش حسام و فردی به نام امیر باشیم. آن هم که از خود گهر همایونپور با عکسهای مشروبخواری و دروغ بستن به جمهوری اسلامی ایران و … از آن سر شبکه پدرخوانده هم که بهایی ها ـ فواد صابران و نادر آقاخانی ـ در می آیند. واقعا مملکت گل و بلبل است.

تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۳۹۴، ساعت: ۱۷:۳۴