پنج شنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۹

دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، وزارت بهداشت

شکایت سازمان نظام پرستاری از وزارت بهداشت… بعد از ۹ سال انتظار!!!

شکایت سازمان نظام پرستاری از وزارت بهداشت

رییس سازمان نظام پرستاری با اظهار گله مندی از کوتاهی وزارت بهداشت در اجرای قانون مصوب مجلس در مورد پرستاران ، ازشکایت قانونی این سازمان از وزارت بهداشت خبر داد .

227623_853

به گزارش شفا آنلاین،محمد علی آدابی رییس سازمان نظام پرستاری ضمن گله مندی از وضعیت حقوق و دستمزد پرستاران و بلاتکلیفی بیش از ۱۵۰ هزار پرستاردر این خصوص اظهار کرد : با توجه به عدم اجرای قانون تعیین تعرفه نظام پرستاری توسط وزارت بهداشت ، و ایجاد مشکلات جدی در مورد حقوق و دستمزد برای پرستاران ، لایحه شکایت قانونی سازمان نظام پرستاری از این وزارت خانه تنظیم شد که  طی هفته آینده به جریان می افتد .

وی با اشاره به مفاد قانون خدمات پرستاری که در سال ۸۶ به تصویب قانون رسید ، تاکید کرد : طبق این قانون تعیین تعرفه خدمات پرستاری رسما تصویب شد که در طی مراحل اجرایی وظرف ۶ ماه باید  بسته های خدمتی توسط وزارت بهداشت ، وزارت رفاه و سازمان نظام پرستاری مشخص و  حل و فصل و برای تامین منابع مالی به مجلس عودت داده شود که متاسفانه تا امروز هیچ اتفاقی در این زمینه نیفتاده است .
رئیس سازمان نظام پرستاری با بیان اینکه دیگرچاره ای به جز شکایت قانونی از وزارت بهداشت برای تعیین تکلیف وضعیت تعرفه خدمات نظام پرستاری نمانده است ، گفت : عملا این  ماجرای تعیین و ابلاغ این تعرفه ها بر زمین مانده است وهم اکنون  با گذشت بیش از ۹ سال وپیگیری قانون مند این موضوع بواسطه همه شیوه های رسیدگی مدنی توسط جامعه پرستاران ، همچنان هیچ خبری از وضعیت و تعیین تکلیف تعرفه های نظام پرستاری نیست.
منبع: شفاآنلاین

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۳۹۵، ساعت: ۲۰:۰۶