دوشنبه ۵ آبان ۱۳۹۹

دسته ها:امیر عباس کشاورز - شبنم نوحه سرا - وحید شریعت، روانکاوی در انجمن فرویدی، سور مقصور کاسبان روان

صابری-صابران، امیدوارم حداقل خواندن بلد باشی

دوشنبه ۰۸ تیر ۱۳۹۴

دیدگاه خانم منصوره اردشیرزاده درباره «مافیای روان»

حرفه من پزشکی است و یکی از مهم ترین اصولی که باید در حرفه ام رعایت کنم، رازداری است. وقتی که مردم رازهای سر به مهر خود را بیان می کنند، وقتی که می گویند این موضوع را اولین بار است در عمرم برای کسی نقل می کنم، وقتی انسانی با درد و رنجی مراجعه می کند و از شما اتنظار کمک دارد تا او را از این درد و رنج برهانی، عمق و وسعت «مسئولیت حرفه ای» را به آدم گوشزد می کند!
دیدن این تصاویر و کامنت های زیر عکس در مورد بیماری که به این شکل دردآور اقدام به خودکشی کرده، در سایت انجمن فرویدی* جز از فاجعه از چه چیز دیگری هم حکایت دارد؟ فاجعه در حوزه پزشکی در این مملکت!! رسیدن پزشکی به ورطه سقوط در این مملکت!! آنهم به دست باندهای مافیایی در این رشته و مطیعان رام و فرمانبردار آنها!!
چیزی که به عنوان یک پزشک با چند سال تجربه می توانم بگویم این است که احساس می کنم همکاران پزشک جوان روز به روز از این مسئولیت دورتر و دورتر می شوند. مشکل کجاست؟ از چه چیزی ریشه می گیرد؟
یادم می آید که یک بار مادرم را برای مشکل قلبی اش به یک بیمارستان دولتی بردم و پزشک معاینه کننده یک رزیدنت سال اول دوره تخصصی اش بود. او با چنان تکبر و غروری با من صحبت می کرد که تکان خوردم!! همان موقع با خودم فکر کردم لابد اساتید خوبی ندارند! لابد به آنها آن سخت گیری های لازم را نکرده اند که تو با یک انسان سرو کار داری! کسی هم گوشت و پوست و اعضا و جوارح است و هم دارای یک ذهن و روح است! او فقط یک قلب نیست، یک کبد نیست، یک انسان است!
بله با دیدن فاجعه تاریخی بستری اجباری دکتر کدیور، باز هم این امر ثابت می شود که واقعا متولیان امر آموزش و درمان این کشور چقدر شایستگی دارند؟ از چه قماش آدم هایی هستند؟
وقتی که وزیر بهداشت یک کشور از بی اخلاقی پزشکان خودش می گوید، وقتی از رفتار بعضی پزشکان احساس شرم می کند، عمق فاجعه برای ما هویدا می شود…
عمق فاجعه برای من به عنوان یک عضو انجمن فرویدی، بستری اجباری دکتر کدیور و اتفاقات سریالی آن بود و هویدا شدن یک باند مخوف مافیایی در پزشکان مرتبط با این قضیه!!
آنوقت آن فواد صابران نابکار می گوید ایرانی ها به پزشکان بدبین اند!! چرا نباشند؟ وقتی که اینهمه عوامفریبی هست، وقتی دایره اعمال پزشکان به جنایت می رسد، وقتی که با قدرتی بدون حد ومرز، دست به هرکاری می زنند، چرا ایرانی ها بدبین نباشند؟؟
آنوقت این اعتراض نظام پزشکی به سریال طنزی که به زیباترین شکل، این باندهای مخوف و خطرناک در حوزه پزشکی را رو می کند، اعتراض می شود، طومار جمع می کنند!! آیا جز این است که این آدم ها از به خطر افتادن منافع مالی شان، به تکاپو افتاده اند؟؟ آیا جز این است که مافیا در همه جا رسوخ دارد؟؟
دیدن این تصویر و کامنت ها روح هر انسانی را به درد می آورد، من از پزشک بودن خود احساس شرم کردم. بارها و بارها از همکاران خصوصا جوان ترها که زیر دست این باندها تربیت شده اند، حرکات زشت و ناشایست دیده ام و افسوس خورده ام، اما این یکی دیگر حتی برای مشاهده کردن هم بسیار دردناک است!! بسیار بسیار دردناک!!
پزشکی به ورطه هولناکی رسیده است، وقتی نظارت نباشد، وقتی پزشکان به دو دسته خودی و غیرخودی تقسیم می شوند، وقتی فقط پزشکانی امکان ارتقا می یابند که به یکی از باندهای قدرت وصل باشند….اینها حقایقی است روزمره که همه پزشکان از آن مطلع اند!!
آنچه که دو سال و نیم است باعث شوک و حیرت ما شده بود؛ بستری کردن اجباری دکتر کدیور و انگ جنون زدن به وی و تلاش برای حذف فیزیکی وی بود توسط پزشکی قانونی و بعضی از اعضای هیات علمی بیمارستان ایران به سرکردگی محمد صنعتی!!!، حذف فیزیکی کسی که یکی از برجسته ترین روانکاوان عضو انجمن جهانی روانکاوی است، که باعث افتخار هر ایرانی و ایران است. این موضوع به قدری مخوف و ترسناک است که انگار هیچ گاه هضم نمی شود!
آنها به هیچ چیز و هیچ کس رحم نمی کنند! با القا قدرت شان به دیگران، افراد را حاشیه نشین و بی تفاوت و یا مطیع و فرمانبردار می کنند!!
وزیر بهداشت مسئولیت سنگینی به عهده دارد، او که درد را شناخته، باید تلاشی برای درمان آن نیز بکند!
یکی از وظایف مهم او در وضعیت فعلی،با انتصاب دکتر وحید شریعت به ریاست بیمارستان ایران صیانت از پرونده دکتر میترا کدیور در این بیمارستان است…..

*reudianassociation.ir/مهدی-صابری-صابران،-این-مطلب-را-با-دقت-بخ/

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۳۹۴، ساعت: ۱۴:۳۷