چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۷

دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی، زباله گردی مهرداد افتخار و«هم آوا»یان، سؤالات در مورد محل تحصیل گهر همایونپور، سؤالات در مورد مدرک تحصیلی دکتر محمد صنعتی، سور مقصور کاسبان روان، مافياي روان، وزارت بهداشت، وزیر محترم بهداشت

صنعتی ها و همایون پورها و افتخار ویبراتورها باید بروند بقیه عمرشان را لبو فروشی کنند

دوشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۶

سحر م:
” از وقتی که من این کلاسها را تأسیس کردم و از خیلی قبل از آن وقتی که آمدم ایران، با یک سری مشکلاتی از این دست روبرو هستم و کسانی سعی در تعطیلی این کلاسها و اینجور برنامه ها دارند که به گروهها و طبقات متفاوتی وابستگی دارند و هر کدام نیات خاص خودشان را دارند. در نهایت هدف یکی است که این کلاسها تعطیل شوند. تابحال هم به طرق مختلف مستقیم و غیرمستقیم این کار را انجام داده اند و هر بار که به طریق مستقیم آمدند این کار را بکنند، مواجه شدند با اینکه بالاخره یک نهادها، ارگان هایی هستند که پشت سر این کارند و خیلی قوی تر از آن هستند که آنها بتوانند با آنها در بیفتند. “*

تو این پانزده سال فساد کم کم و آرام آرام چنان وزارت بهداشت وقوه قضاییه و… را گرفت که منجر به ضرب و شتم اعضاءانجمن فرویدی در دادسرا های این مملکت شدتا انجمن فرویدی بماند, کلاسها و جلسات آنالیز برگزار شوند.واقعاَ برای هر جلسه از کلاسهای انجمن فرویدی و هر جلسه آنالیز مراجعان مرکز روانکاوی آفریقا چقدر خون دل خورده شده.

“حدس زدن منظور این اشخاص هم خیلی ساده است. اینجا یک دست هایی درکار است که بطور عالماً و عامداً کار فرار مغزها را انجام بدهند. به این دلیل ساده که اگر این متخصصینی که الان در خارج از کشور هستند برگردند ایران، نه همه آنها، سی درصد آنها، این آقایون و خانم هایی که با یکسری چیزهای ظاهری به یک جاهایی رسیدند، اینها محبور می شوند بروند بقیه عمرشان لبو فروشی کنند. این است که به نفع آنها نیست که چیزی تغییر بکند، نه تنها تغییر نکند بلکه اینجا باید برگردد به عصر جاهلیت تا آنها بتوانند لفت و لیس شان را داشته باشند.”*
صنعتی ها همایون پورها…

* سخنان خانم دکتر کدیور جلسه مورخ ۲۵ تیر ۱۳۸۱