پنج شنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۸

دسته ها:باز نشر

عجب حکایاتی دارد این سرزمین محبوب ما!

سه شنبه ۰۵ اسفند ۱۳۹۳

دیدگاه خانم منصوره ا. در مورد کاسبان روان

تمامی این اطلاعات از رزومه دکترسید وحید شریعت گرفته شده است،*

۱. در سال ۱۳۸۳ فارغ التحصیل رشته تخصصی روانپزشکی از دانشگاه تهران و همان سال به عنوان کارشناس پژوهشی در مرکز تحقیقیات بهداشت روان مشغول به کار شد.
۲. سال ۱۳۸۵ به عضویت هیات علمی در گروه روانپزشکی و مرکز تحقیقات بهداشت روان دانشگاه علوم پزشکی ایران در آمد.
۳. در سال ۱۳۸۸ به عنوان معاون پژوهشی مرکز تحقیقات بهداشت روان انتخاب شد.
۴. در پایان سال ۱۳۹۱ و همزمان با ارتقای انستیتو روانپزشکی تهران به دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان به عنوان معاون پژوهشی انستیتو- دانشکده برگزیده شده است.
۵. در پایان سال ۱۳۹۳ به عنوان رییس بیمارستان آموزشی – درمانی ایران برگزیده شد!

نکات برجسته و یافته های قابل توجه در این رزومه (و با استناد به روزنگار مافیا)

– از زمان فارغ التحصیلی تا رسیدن به معاونت پژوهشی کمتر از ۵ سال فاصله است؛ این در حالی است که ضریب کا برای روانپزشکان در شهر تهران حداقل ۶ سال است؛ به عبارتی قبل از پایان دوره ضریب کا ایشان به پست مهمی رسیده اند! و فقط دوسال بعد از فارغ التحصیلی هیات علمی و عضو مرکز تحقیقاتی شده اند. در رشته روانپزشکی ( این مطلب را به عنوان یک روانپزشک می گویم) داشتن مدرک بورد تخصصی برای عضو هیات علمی بودن کافی نیست، بسیاری از روانپزشکان این مدرک اضافه را دارند اما آنها را به عضویت هیات علمی راه نداده اند. خود روانپزشکان این را به خوبی می دانند که برای به عضویت درآمدن چه شرایطی باید داشته باشند! و بدون هیچ برو برگشتی فرد متقاضی باید یکی از عزیزان درگاه هیات بورد روانپزشکی و سایر به قول عامیانه کله گنده ها** باشد.) البته این شامل حال کسانی که رتبه های اول آزمون بورد تخصصی را کسب کرده اند، نمی شود. اگر ایشان دارای رتبه بود حتما در رزومه اش ذکر می کرد که چنین چیزی ذکر نشده است.

– نکته برجسته و مهم تر دیگر آن این است که درست در پایان سال ۱۳۹۱ ( یعنی اندکی بعد از آزادی دکتر کدیور از زیر یوغ مافیا) به ایشان ارتقا مقام داده اند! خیلی جالب است؛ کافی است فقط کمی وقت صرف کنیم برای دانستن: هم انستیتو ارتقا مقام یافته و هم ایشان!!

وای بر ما! یعنی آیا بدین ترتیب ممکن است روزی ما به سطح کشورهایی برسیم که به مرحله تولید دانش رسیده اند؟ وقتی که فردی برجسته، یک پژوهشگر، یک روانکاو برجسته با وجهه بین المللی به دست این آدم ها «از نفس کشیدن» محروم شود آیا امیدی برای تحقق چنین امری می ماند؟ وای بر ما…این فاجعه ابعاد خوفناکی دارد نه فقط برای خود روانکاو و شاگردان و اعضای انجمن فرویدی، بلکه برای یک فرهنگ و یک سرزمین، یک لکه ننگ ابدی! «سنگ را می بندند و سگ را رها می کنند»!

_ و امسال درست ۹ ماه بعد از آغاز به کار سایت انجمن فرویدی و افشاگری های گسترده این انجمن، و درست ۹ ماه بعد از آغاز کمپین اطلاع رسانی «فروید در ایران» و بعد از ماه ها انتظار و ندیدن پاسخ از سوی سرکرده مافیای گسترده روان در مورد مدرک اش، او به سمت ریاست بیمارستان ایران برگزیده شد!!

زهی وقاحت!!

_ نکته سوم اینست که این آقا با چه پشتوانه علمی و رزومه پرباری این سمت های پژوهشی را اشغال کرده است؟ باز هم به رزومه خودش مراجعه می کنیم: تمامی مقالات علمی وی به زبان فارسی بعد از سال ۱۳۸۸ است یعنی اول کارشناس پژوهشی شده بعد کار پژوهشی کرده!! در مورد مقالات به زبان اینگلیسی وی با چاپ در ژورنال های روانپزشکی انگلیسی زبان هم دو تا ۲۰۰۶ و ۲۰۰۷ دارد و بقیه از ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۳! که احتمالا آن دوتای اولی که مربوط به ۹-۸ سال پیش است همان پایان نامه فارغ التحصیلی وی است که به مقاله تبدیل کرده! واقعا اینهمه هنر! پس یک انتخابی صورت گرفته که ربطی به سابقه پژوهشی نداشته است! برای من واقعا واضح است زیرا بسیاری از همدوره ای هایم را می شناسم که در دوران رزیدنتی کارهای پژوهشی برجسته ای کرده اند و الآن در هیچ پژوهشکده ای کار نمی کنند، اصلا توجهی به کارشان نشده، اما خوب لابد دستشان به جایی بند نبوده!!

در پایان این بررسی به نکته طنزی هم برخوردم در رزومه ایشان در موسسه علوم شناختی مورد آشنایی با زبان های دیگر!!

• انگلیسی: خوب
• فرانسه: متوسط
• اسپرانتو: ضعیف
!!!!

ای پسر پدر خوانده!
اقبال را بقا نبود دل بر او مبند .. عمری که در غرور گذاری هبا بود
ور نیست باورت زمن این نکته ی شریف .. اقبال را چو قلب کنی لابقا بود .. دهلوی

*http://tip.iums.ac.ir/uploads/cv_shariyat.pdf
** سالیان سال است که معنای منفی- واقعی واژه «کله گنده» پنهان شده! در کشور ما واژه «مافیا» یا «رانت خوار» تبدیل شده به واژه «کله گنده»! تا از بار منفی این پدیده نا میمون کاسته شود! عجب حکایاتی دارد این سرزمین محبوب ما!!

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، ساعت: ۰۶:۳۸