چهارشنبه ۰۲ اسفند ۱۳۹۶

دسته ها:دادسرای جرایم پزشکی، روانکاوی در انجمن فرویدی

عجب حکایتی است این دوربینهای مداربسته قوه قضاییه!!!

سه شنبه ۲۶ دی ۱۳۹۶

م.ن:
«عباس قاسمی، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان مرکزی، امروز سه‌شنبه ۱۹ دی به خبرگزاری قوه قضاییه ایران گفت که آثار خودزنی روی جسد این فرد بوده و “فیلمی از لحظه خودکشی وی نیز موجود می باشد.”»*
جالبه که وقتی انجمن فرویدی برای اثبات اینکه در خرداد ۹۵ ناجوانمردانه در دادسرای جرایم پزشکی مورد ضرب و شتم قرار گرفته و درخواست فیلمهای دوربین های مداربسته دادسرا رو میکنه اعلام میشه دوربینها خراب بوده و هیچکس نمی پرسه خرابی دوربین دادسرا جرم نیست؟!؟! اما ما هنوز به دادسرای کارکنان دولت برای شکایت نرسیده اولین جمله ای که از دهان بازپرسی که شکایت «پیش او برده ایم» با غیظ می شنویم این است «فیلماتونو فرستادند شعار می دادید»!!!! منظور او فیلمهایی هست که ماموران و لباس شخصی ها با دوربین حرفه ای و موبایلهای شخصی «بعد» از ضرب و شتم ما گرفتند!!!!
و ایضا بعد از ضرب و شتم دوباره ما در مهرماه ۹۶ توسط همان بازپرسی که «شکایت ضرب و شتم اول پیش او برده ایم» بیش از ۳ ماه است که پیگیر فیلمهای دوربینهای مداربسته کارکنان دولت هستیم و هنوز هیچ!!!
عجب حکایتی است این دوربینهای مداربسته قوه قضاییه!!!

* https://freudianassociation.org/?p=38843

تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۶، ساعت: ۱۳:۱۴