یکشنبه ۱۳ فروردین ۱۴۰۲

بخش ها

آرشیو ماهیانه


دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی، مافياي روان، وزارت بهداشت

عدم اجازه و عدم مطابقت دکتر میترا کدیور

جمعه ۳۰ مهر ۱۳۹۵

سحر ر.:
“مدیرکل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت به تشریح جزییات این قانون پرداخت و افزود: در پیش‌نویس این قانون بحث بستری اجباری بیماران مبتلا به اختلالات روان لحاظ شده‌ است و به موجب آن، این مبحث نیز قانونمند و استاندارد می‌شود؛ چرا که در بسیاری از مواقع در رشته روانپزشکی، پزشک مجبور می‌شود به دلیل عدم بینش بیمار نسبت به بیماری خود، به صورت اجباری بستری شود.”*

این عبارت که حاجبی گفته ” در پیش‌نویس این قانون بحث بستری اجباری بیماران مبتلا به اختلالات روان لحاظ شده‌ است و به موجب آن، این مبحث نیز قانونمند و استاندارد می‌شود” رو می می خونم، هی ” قانونمند و استاندارد” رو تکرار می کنم. فکر می کنم اینا هیچ ایده ای از ” قانونمند و استاندارد” ندارن بعد می خوان یه چیزی و هم به زور “مافیای روان” بتپونن توی ذهن مردم.
آقا جان!
رک و راست بیایید بگید: “این کاملا استاندارده که ما بخواهیم به دلیل عدم اجازه دکتر میترا کدیور -یک عضو برجسته انجمن جهانی روانکاوی- به ما برای اینکه به نام روانکاوی هر غلطی دلمون می خواد بکنیم و همچنین عدم مطابقت دکتر کدیور، با برنامه های ما، ایشون رو بستری اجباری و حذف فیزیکی کنیم. آقای میلر! این کار ما کاملاً “قانونمند و استاندارد” است. ما توی این یه قضیه خیلی هم پیشرفته و استانداردیم!”
*خاک به گور این «کشورهای پیشرفته» که به اندازه باباجان وزیر و حاجبی شعور ندارند!
https://freudianassociation.org/?p=26611

 

 

جمعه ۳۰ مهر ۱۳۹۵

سحر ر.:
آخه این روانپزشکا به خودشون چی فکر کردن؟!
فکر کردن دارن واسه کی صحبت می کنن؟
فکر کردن مردم همگی آلزایمر گرفتن و هیچی یادشون نیست؟!
“حاجبی در ادامه، هدف از تصویب این قانون را حفظ حقوق بیمار، خانواده او و همچنین جامعه دانست و بیان کرد: تا امروزدر کشور ما این اقدام استاندارد مشخصی نداشته و براساس برخی مسائل که از گذشته متعارف بوده، انجام می‌شده است. نداشتن یک فرآیند مشخص گاهی می‌تواند در این زمینه مشکل‌ساز شود.”*

“حفظ حقوق بیمار
خانواده
همچنین جامعه ”

یعنی یه آدمی که شما صلاح می دونید سلامت نیست، به خاطر خودش و خونواده اش میندازیدش بیمارستان روانی!!!!!!!! حالا خوبه که این همه بیمارستانای روانی ما برای مردم خوش نام هستن و ما نمی دونیم و نشنیدیم و ندیدیم (!!!!) که چقدر از کسانی که توی بیمارستانای روانی با عنوان “بیمار روانی” بستری شده اند، به زور همون خانواده اونجا اسیر شده اند.
و خوبه که ما هنوز خوب یادمونه که “مافیای روان” داشت تنها روانکاو ایران رو بصورت فیزیکی حذف می کرد. حذف از همین “جامعه”! و ایشون به کمک آقای میلر -رئیس انجمن جهانی روانکاوی- و چند تن از شاگرداشون از چنگال مافیای روان که از قضا خیلیاشون روانپزشک بودن ، نجات پیدا کردن.

*خاک به گور این «کشورهای پیشرفته» که به اندازه باباجان وزیر و حاجبی شعور ندارند!
https://freudianassociation.org/?p=26611


پیوند کوتاه به این مطلب:

https://freudianassociation.org/?p=27625

  تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۵، ساعت: 12:25