شنبه ۲ مرداد ۱۴۰۰

فساد ساختاری از «گفتار» آن پیداست

سه شنبه ۰۶ بهمن ۱۳۹۴

زهرا م:
به سخنان جامعه پزشکان توجه کنید:
“رییس جامعه جراحان ایران از انعکاس برخی مسایل اخلاقی جامعه پزشکی در رسانه ها انتقاد کرد و اضافه کرد: افراد زیادی هستند که در جامعه بی اخلاقی می کنند و به جایی نیز پاسخگو نیستند.”
نوبخت گفت: کمیته های مختلفی در انجمن های پزشکی یرای تدوین کدهای اخلاقی تشکیل شده و علاوه بر ابلاغ آن به اعضای انجمن های، پزشکی برای مقابله با هجمه هایی که علیه پزشکان در رسانه ها صورت می گیرد با وزیر بهداشت، معاونان وی، رییس سازمان نظام پزشکی و رییس صدا و سیما مکاتبه شده است.وی ادامه داد: “یادمان باشد حرفه پزشکی حساس، و شکستنی است. نباید اجازه دهیم ناهنجاری در جامعه ایجاد شود.”
“جلیلی رییس انجمن روانپزشکان ایران نیز در همایش گفت: وقتی در جامعه ای زندگی می کنیم که روز خبری از حیف و میل بیت المال منتشر می شود و این خبرها نه تکذیب می شود و نه با عاملان آن برخورد می شود چطور انتظار داریم جامعه پزشکی تخلف نداشته باشد.”
“در ادامه خانم نیک روش به نمایندگی از جامعه پرستاری گفت: بنده به عنوان یک پرستار از وضعیت اخلاق پرستاری کشور راضی نیستم اما در جامعه ای که در آن قانون شکنی وجود دارد رعایت اخلاق در یک صنف بدون همکاری سایر همکاران امکانپذیر نیست.”*
این همه تفاوت در صحبت کردن از کجا ناشی می شود؟
*

تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۴، ساعت: ۱۹:۲۸