چهارشنبه ۹ آذر ۱۴۰۱

دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه

فعلاً اینها از فروید فقط «انجمن» را شنیده‌اند!

چهارشنبه ۲۳ دی ۱۳۹۴

راحله ع:

«به دنبال برپایی کنفرانس علم و دین در اتریش ارسال شد؛
نامه رئیس سازمان ارتباطات اسلامی به رئیس دانشگاه زیگمون فروید اتریش
حوزه/ به دنبال برپایی کنفرانس علم و دین در وین، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی طی نامه ای خطاب به ریاست دانشگاه همکاری زیگمون فروید اتریش تشکر نمود.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری «حوزه»، به دنبال برپایی کنفرانس علم و دین با همکاری مشترک سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و دانشگاه تهران در وین ، دکتر ابوذر ابراهیمی ترکمان رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی طی نامه ای خطاب به ریاست دانشگاه این همکاری و نیز دبیر علمی کنفرانس تشکر نمود .

متن نامه ارسالی این نامه به این شرح است:

چناب آقای پروفسور آلفرد پریتز

رییس محترم دانشگاه زیگمون فروید

با سلام و احترام

برگزاری کنگره بین المللی „علم و یا دین رویداد بسیار ارزشمندی بود که با شرکت هم میهنان دانشمند من و نیز دانشمندان سایر کشورها برگزار شد. سرکار خانم دکتر شیوا خلیلی نیز بسیار تلاش کردند. از ساماندهی این برنامه و تلاش های جنابعالی و سرکار خانم خلیلی سپاسگزارم. امیدوارم همکاری شما با رایزن فرهنگی دانشمند کشورمان آقای دکتر صفی در آینده بتواند راههای همکاری بیشتری را پیش رویمان بگشاید.

ابوذر ابراهیمی

رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی»

وقتی برخی از مسئولین فرهنگی ما اسم فروید را هم بلد نیستند بنویسند؛ خب بابا جان وزیر هم می گوید: «کار روانپزشک روانکاوی است»!!!
در قدم بعدی هم روانپزشکان کشف می کنند اصلاً فروید روانپزشک بوده است!

تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۴، ساعت: ۱۸:۴۰