دوشنبه ۳۰ دی ۱۳۹۸

دسته ها:«خنداننده شو»ی مبارزه با اخلالگران اقتصادی توسط بازپرس حسینی، روانکاوی در انجمن فرویدی

فقط یک نامه نوشتند و بعد هیچی ؟! یا تهدید به ضرب و شتم شدند و بعد هیچی؟!

شنبه ۱۶ دی ۱۳۹۶

سوده ص:
چرا انجمن روانشناسی ایران(IPA) توسط کاسبان روان و مافیایی ها بصورت امروزی فَشَل شد؟
جواب:
خانم دکتر شیوا دولت آبادی، رئیس هیأت مدیره انجمن روانشناسی ایران، در تاریخ ۱۳۹۳/۰۱/۲۶ نامه ای به وزیر پزشکان و حامی دختران روانپزشکش (دکتر قاضی زاده هاشمی) نوشتند که به مذاق استاد دختران وزیر (محمد صنعتی) خوش نیامد. شماره نامه ۷۴/۱۱۶۵۲ متن نامه به شرح ذیل بود.
استاد ارجمند جناب آقای دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی
وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
با سلام و احترام
نظر به اینکه پذیرش دوره های تکمیلی فلوشیپ رواندرمانی برای متخصصان محترم روانپزشکی از سوی آن وزارت در سال ۱۳۹۳ اعلام گردیده است لازم می داند نقطه نظرهای این انجمن را به شرح زیر به استحضار عالی برساند:
– رواندرمانی در انواع گوناگون آن یکی از حوزه های تخصصی رشته های روانشناسی است.
– روانشناسی که مسیر رواندرمانگری را در طول سال ها تحصیل در رشته ی روانشناسی طی می کند با گذراندن دروسی مانند روانشناسی های احساس و ادراک، هیجان، انگیزش، رشد و تحول روانی، شخصیت، نظریه های گوناگون روانشناختی، قوانین یادگیری، روان سنجی، مصاحبه های عمیق روانشناختی، آزمون ها، کاربرد آزمون هادر فرایند تشخیص و درمان، نظریه های یادگیری، نقش یادگیری در روند شکل گیری آسیب و مشکلات روانشناختی، روانشناسی هوش، پژوهش در روان درمانی و نظایر این ها بنیان های مستحکم برای شناخت عملکرد روان و اختلال های رفتاری کسب می کند. چنانچه پزشکی بتواند بدون داشتن این بنیان های علمی روانشناختی مبادرت به رواندرمانی نماید مانند این است که روانشناسی بتواند با گذراندن یک دوره یکساله تیغ جراحی بدست بگیرد.
– از سوی دیگر لازم به یادآوری است که طبق مصوبات موجود هر گونه فعالیت در زمینه رواندرمانی نیاز به تأیید سازمان نظام روانشناسی و مشاوره جمهوری اسلامی دارد.
– و افزون بر آن مجدداً باز هم بر مبنای مصوبات موجود، ارایه دروس رواندرمانی در برنامه شورای عالی برنامه ریزی بر عهده رشته ی روانشناسی بالینی است.
– پیش بینی می شود که فلوشیپ رواندرمانی به دلیل کمبود بنیان های علمی ضروری روانشناختی در مسیر آموزشی پزشکی در عمل محکوم به ناکارآمدی باشد.
– و فراتر از آن آشکارا مصوبات قانونی موجود که مرجع نظام روانشناسی را برای این مسئولیت شناسایی و تعریف کرده است زیر پا گذاشته می شود.
– با عنایت به نقطه نظرهای فوق تقاضا دارد تا پذیرش این دوره فلوشیپ متوقف گردد.

پیشاپیش از دستوری که صادر خواهید فرمود بی نهایت سپاسگزار است.

منبع: بولتن خبری انجمن روانشناسی ایران (IPA) به شماره ثبت ۸۶۶۱
به آدرس :
تهران، خیابان ولیعصر، چهار راه نیایش، خیابان اسفندیار، نرسیده به جردن، پلاک ۲۰، واحد ۴
wwww.iranpa.org
iranpa@iranpa.org