یکشنبه ۳ مرداد ۱۴۰۰

دسته ها:امیر عباس کشاورز – شبنم نوحه سرا – وحید شریعت -مهدی صابری-صابران، روانکاوی در انجمن فرویدی، سؤالات در مورد محل تحصیل گهر همایونپور، سؤالات در مورد مدرک تحصیلی دکتر محمد صنعتی، سور مقصور کاسبان روان

فقط ۴ ماه: از «ووروجک» تا شریعت!

پنج شنبه ۰۷ اسفند ۱۳۹۳

دیدگاه آقای ناصر درباره «مافیای روان»
لازم به یادآوری است که «روشنگری های انجمن فرویدی» دقیقأ از ۴ ماه پیش شروع شد، یعنی پس از اعلام «هفته روانکاوی»!!! توسط «ووروجک». همان «ووروجکی» که اکنون ادعای «بنیانگذاری انجمن روانکاوی»!!!۱ را هم دارد.

مافیای روان پس از بسیج کامل شبکه درهم تنیده اش، پس از رو انداختن پیش همه «رئیس روسا»۲، پس از ایمیل نگاری برای ژک الن میلر، پس از «آدم» جور کردن در دادسرای نظام پزشکی، بالاخره چاره کار را در امحای پرونده پزشکی دکتر کدیور دید و اقدام به حذف دکتر قدیری و جایگزین کردن او توسط یکی از اصلی ترین مهره هایش کرد.

در گروه ۳ نفره شریعت – کشاورز – نوحه سرا هیچکدام به اندازه شریعت لیاقت این «افتخار» را نداشت، زیرا هیچیک به اندازه او با جان و دل «دستورات» را اجرا نمی کرد. شاگردان دکتر کدیور بخوبی بخاطر می آورند.

۱- از «ووروجک» غافل نباشید. همین سایت.
۲- نامه به پدرم. همین سایت.

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۳، ساعت: ۲۲:۰۵