دوشنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۰

دسته ها:باز نشر

فواد صابران نابکار! در سال ۱۹۷۴ (۱۳۵۳) نخست وزیر ایران هویدا بود!

دیدگاه خانم سپیده درباره «مافیای روان»
به نظر من لقب “دروغگوی پست کم حافظه” برای فواد صابران خیلی خیلی کم است.
باورتان می شود که او ادعا می کند که در سال ۱۹۷۴ میلادی مطابق با ۱۳۵۳ خورشیدی در زمانی که هویدا نخست وزیر ایران بوده به ایشان بخاطر بهائی بودن کار نداده باشند؟!!!!!!
فواد صابران، محمد صنعتی، گهر همایون پور و دویچه وله مردم ایران را چه فرض کرده اند؟ مشتی احمق؟ “توده” گوسفند؟

دیدگاه خانم سپیده درباره «مافیای روان»
در ادامه مطلبم در مورد فواد صابران سند زیر را اضافه می کنم:

نویسنده :ابراهیم ذوالفقاری تاریخ:سه شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۲-۱۱:۰۲ ب.ظ

حضور پنهان و آشکار اعضای تشکیلات بهائیت در رده های مختلف و متفاوت دیوان سالاریِ رژیم شاهنشاهی، یکی از حرکت های حساب شده ای بود که از سوی سردمداران بهائیت در ایران و عکا، سازماندهی می شد.
یکی از این افراد، ابراهیم کسرائی، تربیت شده ی دانشگاه یوتای امریکا در رشته کشاورزی (درختکاری و سبزی) بود، که زمانی که ریاست سازمان اصلاحات ارضی در تربت حیدریه و کاشمر (از شهرهای استان خراسان) را به عهده داشت، با عبدالعظیم ولیان، که تو نیز بازرس ویژه وزارت کشاورزی در جریان اجرای اصلاحات ارضی بود، روابطی تنگاتنگ یافت و با او در چپاول و دزدی ها همراه شد.
یکی از اقدامات عبدالعظیم ولیان در این دوران، همکاری و حمایت از بهائیت بود. تشکیلاتی که از آغاز، با طراحی اصلاحات ارضی در ایران، نابودی کشاورزی ایران را هدف گرفته بود و با قرار دادنِ تیمسار ریاحی، (وزیر کشاورزی وقت)، که با صهیونیست ها ارتباط سازمان یافته داشت، این مسئله را دنبال می کرد. حضور ولیان، در همراهی با ریاحی در این مأموریت نیز، از نکته هایی بود که از نگاهِ تیزبین اهل نظر پنهان نبود.
دزدی های ولیان در این موقع، به جائی رسید که در زمان تشکیل وزارت اصلاحات ارضی که او، اولین وزیرِ آن بود، درباره ی آن گفته شد: « وزیر اصلاحات ارضی که از دزدهای بنام است، کار دزدی را در اصلاحات ارضی به جائی رسانیده که هر کسی کاری با او دارد، تا از او رشوه نگیرد به کارش رسیدگی نمی نماید..۱ ولیان، آنچه که از استاد خودش ریاحی آموخته است برای پر کردن جیب خودش در اصلاحات ارضی به کار می برد…۲»
ابراهیم کسائی، خود از اعضایِ بهائیت و یکی از همراهان ولیان در انجام این مأموریت بود و آگاهی او از این تخلفات، یکی از دلایل اصلی برای کسب مقام نمایندگی مجلس شورای ملی، در سال ۱۳۵۰ ش، به عنوان نماینده ی تربت حیدریه بود.
مطلبی که عبدالعظیم ولیان، اینگونه بیان نمود:
« آقای ولیان اخیراً به یکی از محارم خود به نام اسدی سمیع گفته که « من مجبور بودم آقای کسرائی را وکیل مجلس کنم، زیرا به او اعلام جرم شده بود و ممکن بود که محکومیت پیدا کند و چون کار خلاف قانونی که او کرده بود به دستور من بود، لذا نخواستم دچار محکمه و تعقیب قانونی گردد و به حزب اصرار نمودم تا وکیلش کنند۳.»۱
۱- http://rejaletarikhi.mihanblog.com/post/58

پنج شنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۴

دیدگاه خانم سپیده درباره «مافیای روان»
و باز هم در ادامه مطالب گذشته ام اضافه می کنم که این جناب ولیان در بین سال های ۱۳۵۳ تا ۱۳۵۷ تولیت آستان قدس رضوی را داشته است! (شماره ۱۷ در مطلب ایسنا). یعنی دقیقأ در همان زمانی که این “دروغگوی پست کم حافظه فواد صابران” ادعا می کند که بخاطر بهائی بودن به او در ایران کار نداده اند! در زمانی که حتی تولیت آستان قدس رضوی نیز در دستان حامیان بهائیت “سازمان یافته” بوده است. تأکید می کنم که “بهائیت سازمان یافته” جدا از “بهائی بودن” است، که این دومی به هیچوجه موضوع بحث سایت انجمن فرویدی نیست و نخواهد بود. انتخاب باور دینی یکی از انتخاب های بنیادین سوژه انسانی است.

برای آشنائی بیشتر با این جناب ولیان لطفأ به ویکی پدیا مراجعه کنید.

در این صفحه ویکی پدیا لیست وزیران کابینه هویدا نیز آورده شده است، با کمی دقت شاید بتوان نام های آشنائی در آن یافت.

چهارشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۴

دیدگاه خانم م. ن. درباره «مافیای روان»
سال ۱۹۷۴، ۱۳۵۳ نخست وزیر این مملکت بهایی بوده اونوقت این دروغگوی پست کم حافظه فواد صابران میگه: “وزارت بهداشت” تقاضای اشتغال مرا رد کرد، زیرا مایل نبودم تعلق خود را به دین بهایی پنهان کنم. به این ترتیب فهمیدم که در ایران جایی ندارم و تصمیم گرفتم در خارج بمانم.”!!!!!!!

دو مستر صاد: صنعتی و صابران

موصاد!

خب یعنی چی؟ یعنی که این مملکت صاحب ندارد؟

کربلای ۴: به کوری چشم فواد صابران

هم دلقک هم الکن و هم پرمدعا

فواد صابران و جاسوس عملیات کربلای ۴

روانکاوی ای که از دل شبکه جهانی بهائیت گذشته

تشکیلات جهانی بهائی و اسرائیلی ها بدجوری به خنسی خورده اند

فواد صابران انترناسیونال بهائیت، به نظر تو چرا از آفریقای جنوبی تا رواندا ۳۶ ساعت پرواز است؟!!!

انس گرفتن با چهره های سنت فرهنگی ایران

سناریوی تکراری و مهوع همایون پورها و فواد صابران ها و صنعتی ها و قورخانه چی ها

مدرسه دانی روانکاوی سیاووشان: اثری از فواد موصاد

یعنی فواد صابران هم به «نورانیت قرآن کریم» سوگند می خورد؟؟!!

«مأموریت» واقعی روانکاوان وحشی

«استفراغ»!

…تا بتواند به فرانسه بازگردد تا این موضوع ابعاد وسیعی به خود نگیرد!/خب دلقک! حرف اول رو آخر زدی!

فیلم دست پروردهای مارمولک: زیر آسمان پاریس!

آخر مافیای روان فکر نمی‌کرد دکتر کدیور زنده از آن بیمارستان بیاید بیرون

«تازه» کسی مانع «کنسرت» دادن در جگرکی‌ها هم نمی‌شود!

در خارج از کشور ما فقط یک شعبه داریم: «زیر آسمان پاریس»

استاد آقاخانی، فوق تخصص حرکات  جهشی_پرشی!

خب اگه نادر شاه و قشونش نبود اونوقت ۵۰درصد ایرانی بود و ۵۰درصد هم اشرف افغانی!

برآهمین گامهای موثرش مقبول واقع نشد!

تلاش برای حذف فیزیکی تنها کسی که دست آنها را خوانده بود!! کسی که در بازی آنها حضور نداشت ولی بازی کثیفشان را بر هم می‌ریخت

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۳۹۷، ساعت: ۱۴:۱۴