چهارشنبه ۷ آبان ۱۳۹۹

دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی، سؤالات در مورد محل تحصیل گهر همایونپور، سور مقصور کاسبان روان

قابل توجه اوباش کنگره درگوشی همایون پور

معاون حقوقی قوه قضائیه در گفت‌وگو با فارس:

معاون حقوقی قوه قضائیه با اشاره به اجرای قانون آیین دادرسی کیفری از امروز در کشور گفت: در این قانون به جایگاه‌ سازمان‌های مردم نهاد توجه شده است.

خبرگزاری فارس: اجرای قانون آیین دادرسی کیفری از امروز/ به جایگاه‌ سازمان‌های مردم نهاد در این قانون توجه شده است

ذبیح‌الله خداییان، معاون حقوقی قوه قضائیه در گفت‌و‌گو با خبرنگار قضایی فارس با اشاره به اجرای قاون آیین دادرسی کیفری از امروز در کشور اظهار کرد: اکنون نمی‌توان در رابطه با تنگناهای موجود در ارتباط با اجرای این قانون اظهار نظر کرد ولی به هر حال این قانون از امروز در کشور اجرا می‌شود.

خداییان با بیان اهمیت جایگاه سازمان های مردم نهاد در این قانون افزود: در این اصلاحیه همچنین پیش بینی شده که سازمان های مردم نهاد می توانند در زمینه حمایت از اطفال و نوجوانان، زنان، میراث فرهنگی، بهداشت عمومی و حقوق شهروندی و غیره اعلام جرم کرده و ضمن شرکت در جلسات رسیدگی، دلیل ارائه کنند اما حق اعتراض به احکام صادره را ندارند.

معاون حقوقی قوه قضاییه یکی دیگر از اصلاحات انجام شده در قانون آیین دادرسی کیفری را حق گرفتن وکیل عنوان کرد و گفت: در این قانون پیش بینی شده بود که سلب حق همراه داشتن وکیل یا عدم تفهیم این حق به متهم در مرحله تحقیقات مقدماتی موجب بی اعتباری تحقیقات می شود؛ اما در اصلاحیه پیش بینی شده است که این تخلف موجب مجازات انتظامی درجه چهار برای قاضی است.

وی خاطرنشان کرد: موارد ذکر شده، مهمترین اصلاحات بوده اما اصلاحات جزئی تری نیز در قانون پیش بینی شده است.

منبع: فارس

تاریخ انتشار: ۳ تیر ۱۳۹۴، ساعت: ۱۴:۵۷