سه شنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۰

دسته ها:دادستان ذبیح زاده، روانکاوی در انجمن فرویدی

قانون کجا؟ عدل کجا؟ اسلام کجا؟ حتی آی کیو کجا؟ جناب دادستان ذبیح زاده؟!!!

سه شنبه ۱۵ تیر ۱۳۹۵

مردم:
وقتی فکرش رو می کنید می بینید سروان زهرا عزیز محمدی از همان اول در دفتر انجمن فرویدی به کامران منش تلفنی میگه آقای دکتر خیالتون راحت باشه همونطور که شما خواستید اینجا رو پلمب می کنیم!۱— یعنی ضابط قضایی از شاکی دستور می گیرد و حکم بازپرس که در دست دارد «هیچ» است!
در دادسرای جرایم پزشکی دادستان ذبیح زاده داخل جمعیت «انبوه»ی از کارکنان دادسرا، حراست و انتظامات آنجا می چرخد و دستور صادر می کند که نتیجه آن ۲—-ضرب و شتم اعضای انجمن فرویدی از سوی «کارکنان» و حراست دادسراست آنهم نه فقط با لگد و دست بلکه با باتوم و شوکر! چون این اعضا آمده اند «داد»سرا احقاق «حق» کنند! یعنی دادستانی که باید «مرد قانون» باشد خودش دستور خلاف قانون می دهد!
۳—–بدون حکم رییس و اعضای انجمن فرویدی را بردند کلانتری، ۴—–بدون حکم رییس و اعضای انجمن فرویدی را بردند دادسرا، ۵—–بدون حکم آنها را بازداشت کردند بردند وزرا، ۶—–و بعد تازه حکم بازداشت صادر کردند به جرم «اخلال در نظم عمومی و توهین به مامور انتظامی حین خدمت» آنهم توسط بازپرس دادسرای ویژه جرایم پزشکی !!! ۷—–و این حکم هم پیش از آنکه با آنها حرف بزنند تفهیم اتهام کنند و دفاعیات آنها را بشنوند صادر شد!!!! ۷——-تازه فردای اون روز یک جرم دیگر هم اضافه کردند «تخریب اموال عمومی»! که در روز ۲۵ خرداد «متوجهش نشده بودند» جناب دادستان! و نکته این قضیه هم در اینه که ۸——ساعت ۲۲:۳۰ که ما دوباره به دادسرای جرایم پزشکی برده شدیم نه جایی تخریب شده بود نه هیچ پاراوانی شکسته بود!!! ولی فرداش تو جلسه بازپرسی یادشان افتاده بوده که یک برآورد از میزان خسارت وارده به پاراوانها در بیاورند!
قانون کجا؟ عدل کجا؟ اسلام کجا؟ حتی آی کیو کجا؟ جناب دادستان ذبیح زاده؟!!!

تاریخ انتشار: ۱۸ تیر ۱۳۹۵، ساعت: ۱۵:۰۳