چهارشنبه ۹ آذر ۱۴۰۱

دسته ها:سور مقصور کاسبان روان

قسمت بیست و چهارم

دوشنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۳

دیدگاه خانم/آقای ف. م. در مورد «کنگره خواری»
امان از مردمان اسطوره ساز….
فروید را بتی کرده اند و می پرستند!

دیدگاه خانم خ. ف. در مورد کنگره خواری
یکی از شگفتی هایی که در این جلسه دیدم این بود که وقتی یکی از سخنرانان داشت از فروید نقل قول می کرد و یکی از اعضای انجمن فرویدی گفت منبع را ذکر کنید. از پشت سر شنیدم که کسی با صدای بلند گفت بی ادب ها!!!!
معنی ادب را هم فهمیدیم پس آنها با ادب هستند که هر چیزی را به نام روانکاوی می شود به خوردشان داد!

دوشنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۳

دیدگاه خانم سارا س. در مورد «کنگره خواری»
شما آبروی روانکاو و روانکاوی رو بردین در کنگره روانکاوی زنده باد دکتر صنعتی تاکید می کنم دکتر صنعتی

دوشنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۳

دیدگاه آقای مهدی ش. در مورد «کنگره خواری»
در مورد کنگره خواری
با خواندن نظرات دیگر اعضای انجمن فرویدی در مورد اتفاقات کنگره خواری تنها چیزی که به ذهن من رسید تاسف خوردن است تاسف برای همه چیز و برای برگزاری چنین کنگره ای برای این درمانگران برای بیمارانشان

دوشنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۳

دیدگاه خانم زهرا م. در مورد «کنگره خواری»
پیشنهادی برای برگزاری کنگره بعدی!
محض رضای خدا! خواهشمند است جهت بهبود رفاه حال شرکت کنندگان کنگره به جای فیلم روانکاوان، از خود روانکاوان دعوت به عمل آورید تا به صورت زنده در کنگره شرکت کنند. اگر لایق ندانستند یا فرصت نداشتند، مبلغ را افزایش دهید. می توانید به جای بودجه ۶۰۰۰۰۰۰۰ تومانی، ۱۲۰۰۰۰۰۰۰ تومان ناقابل را هزینه کنید. اگر بودجه ندارید، راه دیگری وجود دارد: می توانید به جای دریافت ۱۲۰۰۰۰ هزار تومان، از شرکت کنندگان پانصد هزار تومان دریافت کنید. هزینه بلیط رفت و برگشت، اسکان و هتل، خورد و خوراک، لباس و پوشاک، هدایا ، سفر به دور ایران (جهت به جنبش در آوردن ناخودآگاه شان)، تو راهی، سوغاتی و … را از خود ما شرکت کنندگان تامین کنید! باور کنید پرداخت مبلغ بیشتر خیلی بهتر از تماشای آن فیلم ها ملال آور و کسالت آور است.

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۳، ساعت: ۲۱:۳۱