چهارشنبه ۹ آذر ۱۴۰۱

دسته ها:سور مقصور کاسبان روان

قسمت سوم

شنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۳

دیدگاه خانم م. ن. در مورد «کنگره خواری»
معلوم نبود این کنگره روانکاوی بود یا مسابقه فوتبال که اداره کنندگان جلسه مرتب وقت کشی می کردند تا فرصت صحبت به اعضای انجمن فرویدی نرسد!

سپاس از پاسخ خانم م. ن.

شنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۳

دیدگاه خانم فاطمه س. در مورد «کنگره خواری»
امروز، در کنگره جعلی تنها چیزی که جایی برای ابراز وجود نداشت روانکاوی و سخنان فروید بود؛ آخر می دانید «کنگره خواران» در مورد «همه چیز می دانند» و «می خواهند بدانند» الا فروید و روانکاوی! فقط دو بار از فروید نقل قول دقیق انجام شد که آن هم توسط اعضای انجمن فرویدی بود که بار اول این نقل قول نصفه ماند. به قول یکی از دوستان فردا همین «کنگره خواران» از فروید اعلام برائت می کنند، اما دقت داشته باشید که از عنوان کشفش نمی گذرند. چراکه همان طور که دکتر کدیور برایمان توضیح می دهند: «انقلاب فرویدی به این کلمه آن ‌چنان اعتباری بخشیده که دست کشیدن از آن خودکشی محض است. بدون عنوان روانکاوی این مکاتب همچون برف در آفتاب تموز هستند. بی ‌خبر از آن که روانکاوی بدون فروید یا با فروید تکه تکه شده، رنگ و جلا دادن هرچه بیشتر به گفتار اربابی است. غایت آمال گفتار اربابی ساختن انسان ‌های ماشینی است. انسان ‌هایی بسیار فرمان‌ بردار و بسیار با کفایت efficient که هرگز از خود سؤالی نمی‌کنند و وضع موجود را همواره بهترین وضع می ‌دانند. کار کردن آن‌ ها بر اساس یک برنامه تنظیم شده است. تفریح کردن آن ‌ها برنامه ریزی شده است. تولید مثل کردن ‌شان با مجوز است و قس علی ‌هذا. خلاصه در یک کلام انسان ‌های نرمال و جامعه برتر. روانکاوی فاصله گرفته از فروید یعنی منطبق کردن ایده ‌آل روانکاوی با ایده ‌آل فاشیستی انسان بهتر ـ جامعه برتر، ولی با فرم و شکل مقبول ‌تر و با ابزار و وسایل ملایم ‌تر. این‌ جاست که لکان صحبت از اخلاق روانکاوی می ‌کند و مسؤولیتی که بر عهده گفتار روانکاوی است. در زمانه ‌ای که گفتار علمی چهارنعل به طرف تحقق بخشیدن این ایده ‌آل می‌ رود. آن‌ جایی که بالاترین هدف و برگزیده ‌ترین دستاورد علمی شبیه ‌سازی انسان تلقی می‌ شود، مسؤولیت بزرگی به گردن گفتار روانکاوی است.» [۱]
۱- از درسنامه های دکتر کدیور،

شنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۳

سپاس از پاسخ خانم فاطمه س.

شنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۳

دیدگاه آقای آرش در مورد «کنگره خواری»
خانم سوده ظاهراً شما چندان آشنایی با ویکی پدیا ندارید. کافی است به لینک هایی که در همان صفحه محمد صنعتی هستند نظری بیندازید. وقتی مطالب یک صفحه موثق باشند از انواع و اقسام علائم تعجب و سؤال و خطر و… در آن خبری نیست در غیر این صورت وجود این علائم نشانه آن است که مطالب آن صفحه موثق نبوده و اثبات نشده اند. یعنی ویکی پدیا هم داره می گه «آقا مدرک این حرفها که اینجا زدی را ارائه بده»!!! آن شرمساری هم که بنده از آن صحبت کردم برای محمد صنعتی است که یک دانشنامه را با صفحه نیازمندی های همشهری اشتباه گرفته است. اما خب حالا می بینم که شما هم باید شرمسار باشید.

سپاس از پاسخ آقای آرش

شنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۳

دیدگاه خانم افروز ر. در مورد «کنگره خواری»
دائم در این فکرم که این دبیر و رئیس علمی (!) نخستین کنگره روانکاوی (!) چه چیزی برای گفتن دارد؟ بعد از مطرح شدن سوال ” آقای دکتر صنعتی! دانشکده روانپزشکان دانشگاه انگلستان (!) کجاست؟” آیا باز هم این رئیس علمی میتواند سرش را بالا بگیرد و به چشمان حضار نگاه کند؟ حرف زدن و اظهار فضل کردن بماند… جناب صنعتی، من اگر جای شما بودم حداقل اعلام میکردم که به دلایل فنی برگزاری این کنگره کنسل شده و به این بالماسکه ادامه نمیدادم.
در این کنگره دارید حداقل دو چیز را از بین می برید (البته بیشتر از آن چیزی که تاکنون از بین برده اید): ۱- آبروی خودتان ۲- پول بیت المال

شنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۳

سپاس از پاسخ خانم افروز ر.

شنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۳

دیدگاه خانم ز. ن. در مورد «کنگره خواری»
بابک روشنایی مقدم، نائب رئیس کنگره جعلی، در سخنان خود گفت حتماً شنیده اید که بعضی ها در ایران خود را تنها روانکاو معرفی می کنند. باید به وی گفت چرا جرأت نمی کنید نام دکتر کدیور را به زبان بیاورید؟ بله، «کنگره خواران» حتی جرأت ندارند نام تنها روانکاو ایرانی را به زبان بیاورند. چرا که نام ایشان تداعی قانون است و آنها از قانون فرار می کنند. قانونی که به هر کسی اجازه نمی دهد خود را «روانکاو» معرفی کند و با روح و روان مردم بازی.

سپاس از پاسخ خانم ز. ن.

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۳، ساعت: ۱۳:۴۹