چهارشنبه ۹ آذر ۱۴۰۱

دسته ها:سور مقصور کاسبان روان

قسمت هجدهم

دوشنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۳

دیدگاه خانم م. م. در مورد «کنگره خواری»
آنوقت آقای دکتر جوانبخت که شباهت قیافه دکتر به عمو جان بیمار، لحن و صدای دکتر و حتا هورمونهای بیمار را از موجبات «بالا آمدن ترنسفرنس توی رابطه» می دانند، در بخش پرسش و پاسخ، اعضای انجمن فرویدی را نهیب می زند که؟ که جوانی دوباره برنمی گردد. مبادا به همراه دن کیشوت به جنگ آسیاب های بادی رفته باشید!!! و بعد کف زدنهای طولانی حضار!

دوشنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۳

دیدگاه آقای پیام در مورد «کنگره خواری»
یه لحظه از خانقاه بیاید بیرون…. ببینید دارید چیکار میکنید…..

دوشنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۳

دیدگاه آقای اسماعیل م. در مورد «کنگره خواری»
باسلام واحترام
درکتاب مکتب لکان ،دکتر کدیورنوشته است”…امروزه درپایان بیستم تنها گفتاراربابی باقی مانده گفتاراقتصادبازاراست که درآن همه چیزکالاست،حتی دانش،حتی درمان وهمه چیز ازمختصات بازارتبعیت می کند. مقوله دانش ومقوله درمان هم بایدمشخصات یک کالای ایده آل را داشته باشندویک کالای ایده آل سه مشخصه دارد:باهزینه کم تولید می شود،سریع به دست مصرف کننده می رسد،سودآوری بالایی برای تولیدکننده دارد. “صفخه ۲۰
…دکتر امیرحسین جلالی، روانپزشک با اشاره به برگزاری این کنگره که طی روزهای نوزدهم تا بیست و یکم مهر امسال در تهران برگزار می‌شود، در گفت‌و‌گو با جام‌جم افزود: اما عمومی کردن روانکاوی در کشور و افزایش گرایش عمومی به بهره‌گیری از درمان‌های روانکاوانه به کمک روان درمانگرهای خبره و آموزش‌دیده وابسته است. هرچه درمانگرها خبره‌تر باشند و هر چه نهادهای دانشگاهی کشور در این حوزه با مراکز و دانشگاه‌های علمی دنیا بیشتر در تعامل باشند تلاش برای معرفی کردن و عمومی کردن روان‌درمانی میان مردم با موفقیت بیشتری روبه‌رو خواهد شد.جام جم.
مقایسه سازیددومضمون راهمراه باکارآقای جلالی ودستورکارکنگره .آیااعضای اصلی گرداننده کنگره نمی دانند روانکاوی چیست؟آیاسالهاآنالیزشخصی وپایان روانکاوی واینکه اعتبار روانکاوازکجامی آیدرانمی دانندچیست؟
خیرآنها به گفتاراربابی پایبندندونیزشایدمادرزاد روانکاوند.آنها قبلابخش زرنگ ویزیتورهای کمپانیهاوحالا کلام وگفتاراربابی رانسخه نویسی نمیکنند؟اینها(ارتوپدهای روان)درکار”صنعتی”سازی روانکاوی نیستند؟ اسماعیل.م

دوشنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۳

دیدگاه خانم/آقای میهمان در مورد «کنگره خواری»
در عجبم از این ادب و متانت و کماتان… این است روانکاوی شده های ما؟ آری دیگر، وقتی روانکاو کدیور نامی باشد، روانکاوی شده نیز چون شمایی می شود…

دوشنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۳

دیدگاه آقای سینا در مورد «کنگره خواری»
بیماری عیب نیست! همه ممکن است مبتلا شوند. اعضای انجمن بهتر است برای درمان خود بکوشند. در ضمن فیلم نمایشات شما هم تحویل مسئولین وزارت کشور خواهد شد تا ببینند به چه کسانی مجوز تشکل مردم نهاد داده اند. نامه ای هم به امضای همه ی شرکت ککندگان تحویل معاونت وزارت کشور خواهد شد تا شاید این جمع بیمار شما سایه اش را از سر جامعه ی علمی ایران کم کند.

تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۳، ساعت: ۱۹:۲۶