چهارشنبه ۹ آذر ۱۴۰۱

دسته ها:سور مقصور کاسبان روان

قسمت سی و سوم

چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۳

دیدگاه خانم زهرا م. در مورد «کنگره خواری»
قابل توجه عزیزانی که فیلم و سند از مراسم اختتامیه «کنگره خواری» جمع آوری کرده اید!
البته لازم به چنین زحمتی نبود، چون عکس ما در سایت انجمن فرویدی جهت شناسایی موجود است. خواهشمند است هر چه سریعتر اقدامات خود را عملی سازید و به وزارت کشور شکایت کنید. درصورت درخواست شما نشانی وزارت کشور نیز به شما اعلام می شود. شاید بدین گونه مشخص شود که رئیس بخش روان درمانی بیمارستان روزبه با کدام مجوز در یک بیمارستان فعالیت می کند؟! و راستی شما می دانید بیمارستان دانشکده روانپزشکان دانشگاه انگلستان کجاست؟

چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۳

دیدگاه خانم م. م. در مورد «کنگره خواری»
یک جو زیرکی هم بد چیزی نیست. من جای این دوستان کنگره خوار بودم بعد از آن همه شعار در باب شعور و تمدن دست کم برای حفظ ظاهر در انتخاب کلمات خوددارتر بودم. آهان! یادم نبود اینجا ما مهمان خارجی نداریم.

چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۳

دیدگاه خانم م.م. در مورد «کنگره خواری»
آقای صنعتی از نشانه های مردانگی جنگیدن از روبه رو وسط میدان جنگ است به جای ماندن در پستو و چیدن طرح و توطئه. حالا دیگر بخواهی نخواهی مجبوری. این است یکی از عطایای انجمن فرویدی برایت.

چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۳

دیدگاه خانم ماریه م. در مورد «کنگره خواری»
خانم/آقای ل.ه بنده روانکاو نیستم. آنالیزان دکتر میترا کدیور، تنها روانکاو در ایران و آسیا هستم. و نمی دانید چه قدر به این موضوع افتخار می کنم. شما ظاهرا دوزاری تان نیفتاده. ضمنا بهتر است یک پرینت از این نظرات رو برای استاد اخلاق تون بفرستید که به تربیت شاگردانی مثل شما افتخار کنند و بدانند اگر خواستند به خودشان زحمت پیدا کردن داعش در سوریه و عراق را ندهند آدرس دقیقش را در ایران کجا باید پیدا کنند. تهدید و فحاشی، دستاوردهای «متمدانه» و «اخلاق»ی همان کنگره ای ست که برگزارکننده اش با آنالیزان خود ازدواج می کند.
خانوم سارا گفتیم که اینجا ما آقای جلالی ندوشن نداریم. بگذارید همه مردم ببینند صاحبان چنین زبانی سه روز تمام چه چیزی را می توانند به عنوان افاضات علمی غرغره کرده باشند.

چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۳

دیدگاه خانم مرجان م. در مورد «کنگره خواری»
خوانندگان سایت انجمن فرویدی متوجه شدند که «روانکاوان وحشی» اورژانس روانپزشکی و بیمارستان روانی را برای چه کارهایی استفاه می کنند؟ می شود حدس زد در آنجا هم آدم هایی را پیدا می کنید که این دوستان «تحمل» شنیدن حرفهای آنها را نداشته اند و به صورتی غیر «داعشی» بنا بر آنچه «آن روانکاو اعظم» بهشان یاد داده خشونت «ظریفانه» خود را متوجه آن آدم های «غیر متمدن» کرده اند که بلد نبودند فحش های «متمدنانه» بدهند یا بخواهند آدم ها را بزنند، و لطف کرده آنها را در بیمارستان روانی بستری کرده اند.
به خدا راست می گم یکی از رزیدنت های مرد بیمارستان روانپزشکی رازی (از دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی) حمله کرد که یکی از اعضای خانم انجمن فرویدی را به صورتی غیر «داعشی» بزند. همچنین خانم دکتر منصوره کیانی روانپزشک محترم با شنیدن پرسش ما از جناب صنعتی به یکی دیگر از اعضای انجمن (که ایندفعه او هم خانم بود) حمله ور شد که از سالن بیرونش کند (فقط نمی دانم چرا این بار هم این کار را به یک مرد نسپردند و خود خانم دست به کار شدند).
یعنی تحمل «جامعه علمی» قابل تقدیره. فقط نمی دونم چرا از این صحنه ها هیچ فیلمی نگرفتن!!!!در یادگیری بقیه خیلی می تونست موثر باشه.

تاریخ انتشار: ۶ اسفند ۱۳۹۳، ساعت: ۱۰:۰۱