چهارشنبه ۹ آذر ۱۴۰۱

دسته ها:سور مقصور کاسبان روان

قسمت چهارم

شنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۳

دیدگاه آقای حامد خ. در مورد «کنگره خواری»
بعضی از مواردی که روز اول کنگره جعلی صنعتی و رفقا دیدم:
دکتر خدایی در یکی از چندین سخنرانی افتتاحیه گفت: «من اشتباهی اینجا هستم»!!!
معاون محترم درمان سازمان تأمین اجتماعی در کنگره روانکاوی چه می‌کند؟ حتماً روانکاوان وحشی ناخودآگاه را درمان می‌کنند و تأمین اجتماعی هم پولش را می‌دهد!!! باور کنید اگر پولش را مستقیم به خود بیماران بدهید و از رفتن پیش این روانکاوان وحشی منصرف شوند برایشان بهتر است.
دکتر جلالی ندوشن در سخنرانی‌اش صحبت از هفته روانکاوی می‌کند و در آخر کنگره با اوباش‌گری و تهدید میکروفن را از اعضای انجمن فرویدی می‌قاپد. به نظرم هفته توحش و اوباش‌گری نام بهتری باشد.
آقای صنعتی کتاب خانم دکتر کدیور را «مکتب لکان در قرن بیست و یکم» معرفی کرد. چه کلمه‌ای را هم جا انداخته است! از نظر او «روانکاوی» پیش پا افتاده است و گاهی جا می افتد! بگذریم که نقش بقال سر کوچه را در تاریخ روانکاوی ایران از قلم نینداخته بود اما «انجمن فرویدی» را هنوز هم نمی‌خواهد ببیند.
دکتر ساگارت نسبت به وضعیت بیمارش اضطراب دارد. با کنجکاوی و البته ترس منتظر می‌ماند که بیمارش خودکشی خواهد کرد یا نه! و بعد خوشحال می‌شود که نکرد. خوب شدن ظاهری بیمارش را هم نمی‌داند از کجا آمده است و می‌گوید اگر مطلب جدیدی از آن بیمار دریافتم سال بعد به شما خواهم گفت. و همین شخص است که می‌گوید جدیداً عضو IPA هم شده است!
نمی‌دانم چرا در بین ورق زدن صفحات ترجمه در پرده سالن که مدام نسبت به صحبت انگلیسی عقب و جلو می‌شد، چرا هر جا نظری از فروید نقل قول شده بود، آن صفحه زود ناپدید می‌شد. در کل از زمین و زمان در کنگره روانکاوی حرف زده شد اما جایی برای فروید نبود. واقعاً به چشم خویش دیدم که «در این جزوه‌ها از فروید هم البته نام برده می‌شود اما در میان صدها نام دیگر گم شده است و این طور وانمود می‌شود که سهم فروید پدر روانکاوی در ایجاد این علم همان اندازه است که سهم مادام دوشمول یا مستر اسمیت. امروز که دیگر وضع از این هم بدتر است و فروید را فقط از طریق نقل قول Y و X می‌شناسند، نه از روی متن نوشته‌هایش…»(مکتب لکان، روانکاوی در قرن بیست و یکم، ص ۱۸)
خلاصه بگویم: علاوه بر «کنگره خواری»، کنگره‌ی خواری بود.

شنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۳

سپاس از پاسخ آقای حامد خ.

شنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۳

دیدگاه خانم م. م. در مورد «کنگره خواری»
کلا سر تا ته این کنگره اگر کسی می خواست فقط واژه های فرویدی به کار رفته را بشمارد، قسم می خورم از تعداد انگشتان دست فراتر نمی رفت. اما در این بین، به نظرم به دردخورترین جمله را آقای مجید رضازاده، معاون رییس سازمان بهزیستی، خطاب به مهمانان خارجی گفتند: « سفر به ایران ناخودگاه آنها را در این سرزمین کهن به جنبش در آورد»!!!! چه چیزی می تواند بیشتر از شنیدن این جمله در یک کنگره منتسب به روانکاوی اشک آدم را از خنده درآورد؟ راستی که خستگی گوش دادن به مقالات اراجیف درمانی با یادآوری این جمله از تن آدم بیرون می رود.

سپاس از پاسخ خانم م. م.

شنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۳

دیدگاه خانم مرجان م. در مورد «کنگره خواری»
امروز در اولین روز اولین کنگره روانکاوی روانپزشکان در مقابل یک جمعیت ۲۰۰ نفره فقط ۱۱ نفر عضو انجمن فرویدی بودند و با اینحال برگزار کنندگان کنگره می ترسیدند وقت پرسش به اعضای این انجمن بدهند. این چیزی است که من اسمش را می گذارم «قدرت». جناب صنعتی و «دار و دسته» اش در لانه خود زنبور از ما می ترسیدند! چه مدرکی بالاتر از این که در انجمن فرویدی بنا به گفته دکتر کدیور «ما بیداریم تا نگذاریم بقیه بخوابند»؟ جناب صنعتی که هم دستش می لرزید و هم صدایش. بعد هم که ناپدید شد یعنی بود ولی نمی دانم چرا برای خانم مشتاق که درست روبرویش نشسته بود قابل رویت نبود. می گویند کسی را ریز می بینند، ظاهرا خانم مشتاق هم جناب صنعتی را ریز دید امروز!

شنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۳

سپاس از پاسخ خانم مرجان م.

شنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۳

دیدگاه خانم مرجان م. در مورد «کنگره خواری»
راستش نمی دانستم صادق هدایت را هم می شود زیر عنوان «روانکاوی وحشی» جا داد. از جناب صنعتی ممنونم که امروز این نکته مهم را به من یاد داد.

شنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۳

سپاس از پاسخ خانم مرجان م.

شنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۳

دیدگاه خانم راحله ع. در مورد «کنگره خواری»
جناب صنعتی در تاریخچه عریض و طویلش بر روانکاوی در ایران از برنامه های رادیویی در مورد روانکاوی نگذشتند و به قول خودشان تلاش کردند با انصاف افراد مؤثر در این تاریخچه را بیان کنند!!!!!!! اما از انجمن فرویدی و سخنرانی ۵شنبه های فرویدی گذشتند. معنی انصاف را هم فهمیدیم!

شنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۳

سپاس از پاسخ خانم راحله ع.

تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۳، ساعت: ۱۱:۱۳