پنج شنبه ۶ تیر ۱۳۹۸

دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی، سؤالات در مورد محل تحصیل گهر همایونپور، سور مقصور کاسبان روان

لابد به حراستی های رازی تفهیم شده از «کی» باید حراست کنند

پنج شنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۴

مرجان م:

قورخانه چی دربان اعظم را که یادتان هست؟ همانکه حالا طبق رای دادگاه صالحه مجرم است و علاوه بر دیه باید مبلغی هم بابت جزای بدل از حبس به انجمن و صندوق دولت واریز کند؟ این جناب سالهای سال با زد و بند در بیمارستان رازی اصلا سر کار نمی آمد و ماهانه کلی پول بابت حقوق کار نکرده به جیب می زد. و البته بخاطر «لطف» مسئول واحد روانشناسی کلی هم اضافه کار می گرفت از جمله بخاطر کار در همان «نشریه روانشناسی» (بعنوان هیات تحریریه) یعنی همان جایی که سرقت ادبی از خانم دکتر کرد و «نمونه کارشناسی شده » آن هم در سایت انجمن موجود است! بعد از افشاگریهای انجمن فرویدی «دوستان مربوطه» که دیگر نمی شد به «زیر سبیلی در کردن» غیبت هر روزه قورخانه چی و همچنان حقوق گرفتنش ادامه بدهند آمدند گفتند ما سفت و سخت داریم کنترل می کنیم!!! و البته گفتنی است که هیچوقت هم بابت سالهای نیامده و حقوق مفت گرفته کسی از قورخانه چی بازخواستی نکرد. قورخانه چی که دید آبرویی برایش نمانده و تازه ممکن است با این پیگیری های انجمن فرویدی گندهای دیگر محور صنعتی ـ همایونپور هم دامنش را بگیرد، بهتر دید که خودش را گم و گور کند! این بود که در بیمارستان شایع کرد می خواهد خودش را بازخرید کند یا استعفا دهد! بعد که نگرفت، شایع کرد می خواهد مرخصی بدون حقوق بگیرد! بعد تا همین هفته پیش خودش و نوچه هایش شایع کردند که رسول قورخانه چی دربان اعظم رفته آلمان!!! ولی طی یک اقدام انتحاری قورقورجان که این پولها اصلا اصلا برایش مهم نیست!!! از آلمان دوید آمد ایران فقط و فقط برای اینکه «جشن بازنشستگی» بگیرد!!!!!!!!!! دقت کردید؟ یعنی چند میلیون داد بلیط گرفت از آلمان (که تازه چند روز بود رفته بود!)بدو بدو آمد که در جشن بازنشستگی خودش شرکت کند! عجب بابا چه فعالیتی دارد این قورقور! و این جشن را چه کسی برایش گرفته بود؟ «دوستان» و نوچه هایش در محور صنعتی ـ همایونپور! و البته زنگ هم دانه دانه به بخشها زده بودند و مردم را از پرستار و روانشناس و هر کاره ای که بودند دعوت کرده بودند که بدوید بیایید جشن بازنشستگی قورخانه چی!! تا مبادا کسی (بخوانید اعضای انجمن فرویدی) در بیمارستان نشنیده باشد قورخانه چی بازنشسته شده! حالا این شازده که قرار بود در مرخصی بدون حقوق باشد و تازه خودش حق بیمه را ده سالی از جیب مبارک پرداخت کند تا بتواند بازنشسته شود، نه تنها این کار را نمی کند بلکه حقوق هم می گیرد!!! و این در حالی است که طبق قانون هیچ مردی زیر ۸-۵۷ سال نمی تواند بازنشسته شود مگر معلولیت جسمی داشته باشد. حالا می پرسید در مورد قورقور چطور؟ خب قضیه این است که این بابا که توانست سالهای سال (نزدیک ۱۸-۱۷ سال) بیمارستان نیاید و به لطف دوستانش در کارت زنی تمام ماه را «حضور» بخورد و تمام و کمال حقوقش را دریافت کند، حالا هم همانطوری، بازنشسته نمی شود ولی در مرخصی بدون حقوق، حقوق می گیرد!!! بله درست خوانده اید در مرخصی بدون حقوق، حقوق می گیرد! و می دانید چرا؟ چون انجمن فرویدی پیگیر حضور و غیاب قورخانه چی در بیمارستان است، چون انجمن فرویدی فهمید که کس دیگری بجای قورخانه چی کارت می زند (خانمی با IQ در حد ملخ را که یادتان است؟)، چون انجمن فرویدی هی می گوید چرا کسی بدون اینکه یک ساعت هم کار کند باید حقوق کامل بگیرد، چون انجمن فرویدی فهمید دفتر حضور و غیاب بخشی که قورخانه چی در آن کار می کند «ناگهان» گم شد!!! تا اثری از روزهای غیبت قورخانه چی نماند! و همه اینها برای این است که «دوستان» نشسته اند فکر کرده اند اگر قورخانه چی را «ظاهری» بازنشسته کنند، می توانند در حالی که او در مرخصی بدون حقوق است باز هم حقوقش را به حسابش واریز کنند!!!! و انجمن فرویدی ها هم از صرافت پیگیری مساله می افتند! ولی خب ظاهرا انجمن فرویدی را نشناخته اند! شما چه فکر می کنید؟ به نظرتان آن انجمن فرویدی که شما شناخته اید به همین راحتی گول می خورد؟ دست از پیگیری برمی دارد؟ می گذارد آب خوش از گلوی قورخانه چی پایین برود؟ حاشا اگر چنین کند!

پنج شنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۴

مرجان م:

در ادامه کامنت قبلیم خواستم اضافه کنم می دانید چی چیز این جشن!!! جالب بود؟ اینکه قورخانه چی واقعا می تواند یک دروغ شاخدار بگوید و همه هم خودشان را به آن راه می زنند که یعنی ما نفهمیدیم! یکی از خودش نمی پرسد بابا اینکه سنش به بازنشستگی نمی خورد! تازه من هم که پرسیدم مامور حراست گفت والله چه بگویم سنش خیلی کم است! و می دانید چرا؟ از بسکه همه می دانند «دوستان» قورخانه چی در کارت زنی و غیره خیلی کارها برایش می کنند و البته قورخانه چی هم د ر مقابل همین حالها را به آنها می دهد مثلا در دانشگاه آزاد آن اعضای کارت زنی شاگردش هستند و او ازشان می پرسد چه نمره ای دوست داری بدهم و همان را می دهد؟!!! اینطوری است که «بده بستان» آنها به صندوق دولت و بیت المال هم می رسد و «دوستان» از کیسه خلیفه بیت المال هم به رسول جان می بخشند! آنوقت بوق و کرنای دین و دینداری و نماز و روزه و حلال و حرامشان گوش فلک را کر کرده! نمی دانم چرا یاد حراست وزارت بهداشت و غیره افتادم!!!

تاریخ انتشار: ۶ آذر ۱۳۹۴، ساعت: ۱۸:۰۰