سه شنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰

دسته ها:الیزابت رودینسکو و باند رجالگان اش، روانکاوی در انجمن فرویدی، سؤالات در مورد محل تحصیل گهر همایونپور

لاف در غریبی و بازار سوفی دو میژولا

پنجشنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۳

دیدگاه خانم مرجان م. در مورد کاسبان روان

در مورد این مطلبی که از عصمت ترک قشقایی چاپ شده: «هرگونه شباهت بین شخصیت های این داستان و اشخاص واقعی (مثلاً رکسان (!) ایرانی) صرفاً تصادفی است» خواستم در مورد این «اولین» کنگره «بین المللی» روانشناسی رشد کودک و نوجوان که عصمت خانم اشاره کرده که در سال ۲۰۱۱ از سوی «دانشگاه آزاد» در شیراز برگزار شده و آن را نشانه «پیشرفت در روانکاوی در ایران» دانسته اطلاعاتی بدهم. (البته واقعا از تکرار کلمات «اولین»، «بین المللی» و «دانشگاه آزاد» و لقبی که شرکت کنندگان کنگره وزین به اعضای انجمن فرویدی دادند: «دانشگاه آزادی»، خودم جا خوردم). مقالات ایرانی ارائه شده در این کنگره را می توانید از این سایت دریافت کنید:

ﺷﺮﮐﺖ ﮐﻨﻨﺪﮔﺎن اﯾﺮاﻧﯽ ﻓﻬﺮﺳﺖ ﺧﻼﺻﻪ ﻣﻘﺎﻟﻪ ﻫﺎی ﭘﺬﯾﺮﻓﺘﻪ – انجمن روانشناسی …
iranpa.org/Portal/LinkClick.aspx?fileticket

همچنین می توانید محورهای کنگره و سایر اطلاعات را از این سایت دریافت کنید:

چیزی که برای من جالب بود اینکه عصمت عزیز مقاله عباس غلامرضایی را «رویکرد لکانی» معرفی کرده، مقاله ای که در مورد کودکانی است که پدرشان در زندان اوین به سر می برد و آن را باforeclosure دال نام پدر مربوط کرده!!! یاد where is the father همایونپور افتادم که تو کنگره ی خواری در مورد مراجع روشنایی مقدم می گفت. روانکاوی ای که حتی نمی داند بعد سمبولیک و بعد تصویری چیست و همزمان رویکرد خود را «لکانی» توصیف می کند جای دست مریزاد دارد! واقعا دکتر پروا در نامه دومش به آقای میلر چقدر خوب گفته بود:

For becoming a psychoanalyst there is no need for a long training; Pretending to have concerns about the Freudo-Lacanian cause is enough!

تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۳، ساعت: ۲۲:۴۸