یکشنبه ۷ آذر ۱۴۰۰

دسته ها:روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه

لزوم حضور سازمان‌های مردم‌ نهاد در فرآیند تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی دولت

وزارت کشور

رحمانی فضلی در همایش ملی سازمان‌های مردم نهاد مطرح کرد:

لزوم حضور سازمان‌های مردم‌ نهاد در فرآیند تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی دولت

وزیر کشور با تأکید بر حضور سازمان‌های مردم‌ نهاد در فرآیند تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی دولت گفت: در بخش درمان معتادین ۸۰ درصد کار به سازمان‌های مردم‌ نهاد واگذار شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در مراسم همایش سازمان‌‌های مردم ‌نهاد که با حضور رئیس ‌جمهور برگزار شد، با بیان این که دولت تدبیر و امید به جد معتقد به دموکراسی مبتنی بر آرا و نظرات مردم است، گفت: هدف این است که موضوع توسعه مردم‌ محور را مدنظر داشته باشیم و برای این که بتوانیم در این عرصه موفق شویم، باید به تشکل‌های مردم نهاد اهمیت ویژه‌ای دهیم.

وی افزود: سازمان‌های مردم ‌نهاد باید در تصمیم‌ گیری و تصمیم ‌سازی به کمک دولت بیایند. در یک سال گذشته تلاش شده مشکلات پیش روی سمن‌ها را از پیش رو برداریم و به این جهت جلسات مختلفی را در حوزه زیست‌محیطی، ورزش، بهداشت و درمان برگزار کردیم و نشست‌های مختلفی را با سازمان‌های مردم‌ نهاد و استانداران داشته‌ایم.

وزیر کشور با بیان این که بخشنامه‌های متعددی در جهت محقق کردن اهداف طراحی شده برای سازمان‌های مردم ‌نهاد اجرا کرده‌ایم، تصریح کرد: در بخشنامه وزارت کشور با علم به مشکلات فرآیند تأیید سازمان‌های مردم‌نهاد، تلاش شد معضلات را همانگونه که رئیس‌ جمهور دستور دادند برطرف و فاصله را کوتاه کنیم.

رحمانی فضلی ادامه داد: در همین راستا به همه استانداران دستور داده شد که نهایت همکاری مجدانه را با سازمان‌های مردم ‌نهاد داشته باشند و ما نیز تلاش خواهیم کرد آیین‌ نامه دولت در خصوص سازمان‌های مردم‌ نهاد را تبدیل به قانون کنیم.

وی خاطرنشان کرد: ما در قدم‌های بعدی تلاش می‌کنیم این مصوبه را به صورت لایحه تقدیم مجلس کنیم تا کار مناسبی صورت گیرد.

وزیر کشور در پایان با بیان این که با همکاری و مشارکت سازمان‌های مردم‌ نهاد می‌توانیم بسترهای لازم برای پیشبرد اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران را فراهم کنیم و در این راستا حوزه‌هایی با اولویت حوزه‌های اجتماعی و فرهنگی مدنظر قرار خواهد گرفت، گفت: در هر زمینه‌ای سازمان‌های مردم‌نهاد نقش مثبتی دارند و به عنوان مثال در بحث درمان معتادین ۸۰ درصد کار را به سازمان‌های مردم ‌نهاد واگذار کردیم و ان شاءالله امیدواریم در سایر حوزه‌ها توفیقاتی را به دست آوریم.

منبع: سایت وزارت کشور

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۳، ساعت: ۲۲:۰۴