دوشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۹

دسته ها:الیزابت رودینسکو و باند رجالگان اش، روانکاوی در انجمن فرویدی، سؤالات در مورد محل تحصیل گهر همایونپور، سؤالات در مورد مدرک تحصیلی دکتر محمد صنعتی، سور مقصور کاسبان روان

«مأموریت» واقعی روانکاوان وحشی

سه شنبه ۱۵ دی ۱۳۹۴

زهرا م:

سخنان ایران شناس ژاپنی در مورد ایران برایم تکان دهنده بود. در خط به خط جملات توموکو شیمویاما (پرستو شادپیام) صحبت های فواد صابران در مورد تاریخ ایران به ذهنم خطور می کرد. اینکه محمد صنعتی چگونه از ایرانی همیشه به عنوان توده یاد می کند و همایون پور چگونه ایران را به دنیا معرفی می کند… این افراد زبون و خیانتکار با «روانکاوی وحشی» کمر به نابودی ایران بسته اند. به درستی توموکو شیمویاما گفته است: «علم ایران‌شناسی به‌دلیل اسلام‌ستیزی و ایران‌ستیزی سیاسی و هدایت‌شده آنگونه که باید به آن پرداخته نمی‌‌شود.» آن حکیم فرزانه نیز گفت: «تشکیلات جهانی بهائی دو رسالت دارد:
۱- اسلام ستیزی
۲- ایران ستیزی»
باری، «گند زدن به همه مظاهر ایرانیت» «ماموریتی» است که در دستور کار «اجنبی»ها و احمق هاست.اما دکتر میترا کدیور-روانکاو واقعی از دریای سیاه تا دریای چین- تا رسیدن به قله پیروزی با آنها مبارزه می کند.

تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۴، ساعت: ۲۲:۰۱