زهرا م:
«مافیای روان» کاملا یقین دارد که اگر اعضای انجمن فرویدی در کنگره حضور یابند برایشان رسوایی به بار می آورند و با خیل عظیم هم نمی تواند در برابر «گروه اندک» رودر رو شوند. چون ابزار آنها کلمه است، «قدرت کلمه بیشتر از شمشیر است» و حتی بیشتر از نیروی فیزیکی.
به همین دلیل از ۲۹ الی ۳۱ فروردین درهای ورودی کنگره جعلیشان را بستند. چه شکست مفتضحانه ای! وقتی با دسته جارو قفل ساختند تا یک نفر از این «گروه اندک» به داخل راه نیابد بیشتر خود را بی آبرو کردند.
«مافیای روان» ابزار پیروزی را ندارد، چون درکی از این موضوع ندارد که «ساختار ناخودآگاه کلمه است».
کاکتوس:
برای برگزاری یک کنگره علمی آدم اجیر می کنند که یک عده را کتک بزند. خانم هایی که کاملا مشخص بود از کادریهای حراست نبودند و معلوم بود فقط برای این سه روز کنگره استخدام شده بودند.
وقتی ورزیدگی آنها در کتک زدن و قاپیدن وسایل شخصی انجمن فرویدی را می دیدی کاملا مشخص بود که این خانمها ظاهرا شغلشان همین است، چند میگری کتک بزنی ؟!!
این خانمهای چند میگری کتک بزنی که به حقوق خود هم آگاه نبودند و نمی دانستند که بی دلیل کتک زدن تعدادی روانشناس و روانپزشک و تنها روانکاو ایران عضو انجمن جهانی روانکاوی چه عواقبی برای خودشان خواهد داشت !
جای بسی تاسف است که یک عده روانکاو نما و مافیای روان برای برگزاری کنگره ای که وجاهت علمی ندارد خاصه به آن دلیل که هیچ کدام روانکاو نیستند و نمی توانند کنگره ای با عنوان روانکاوی برگزار کنند. برای برگزاری این به اصطلاح کنگره روانکاوی به هر ضرب و زوری شده کتک زن اجیر می کنند!!! افرادی چون دکتر صنعتی که با پزشکی عمومی مدعی روانپزشکی و روانکاوی است. خانم گوهر همایون پوری که حتی هویتش هم جای سوال دارد چه برسد به روانکاو بودنش !!
فاطمه س.:
خیلی مسخره است کنگره ای* که اسم روانکاوی و علمی رو یدک می کشید تاب و توان رویارویی با کلمات رو که در روانکاوی معیار همه چیزند، نداشت « واژهها ذاتاً سحرآمیزند». « در درمان روانکاوی هیچ چیز به جز مبادله واژهها میان بیمار و آنالیست اتفاق نمیافتد.»**
ما اعضای انجمن فرویدی فقط کلمه گفتیم، فقط کلمه؛ آنهم در بیشتر اوقات در سکوت این کلمات را بیان کردیم با پلاکاردهایی در دستان مان ولی افسوس که آنها نمی توانستند همین کلمات را ببینند و بشنوند و از هر راهی برای قلع و قمع کردن این کلمات استفاده کردند از توهین و تهدید گرفته تا ضرب و جرح و …
* منظور سومین سیرک صنعتی
** از پیشگفتار فروید بر سخنرانیهای آشنایی با روانکاوی
https://freudianassociation.org/?p=2815
زهرا:
“Word Is Mightier than Sword”*
میتوانم بگویم که این جمله را با گوشت و پوست و خون خودم در سومین سیرک صنعتی حس کردم. کلمات ما برای آنها تیز و تندتر از شمشیر بود و آنها در تمام سه روز سیرک از همه قوای شان استفاده کردند که این کلمات را نابود کنند.
آنها جوابی برای کلمات ما غیر از زورگویی و تهدید و توهین و ضرب و جرح نداشتند. و همگی شان مانند موشان کور از دالان های زیرزمینی برای نابود کردن این کلمات تلاش می کردند. به هر شیوه ای متوسل شدند حتی به پلیس امنیت و ون بزرگ و … اما هیچ کدام شان توان رویارویی با این کلمات را نداشتند و از روبرو شدن با آنها فرار می کردند. آنها نمی دانند که نمی توان کلمه را به بند کشید که نمی توان کلمه را با شمشیر نابود کرد که کلمه همیشه زنده است از ابتدای زمان تا انتهای آن.
*از صفحه اصلی سایت انجمن فرویدی
https://freudianassociation.org/
سوده رخشا:
“در لغتنامه دهخدا در خصوص معنی کلمه کنگره چنین آمدهاست:
«[ک ُ گ ِ رِ] (فرانسوی، اِ)، مجمعی از سران دولت، نمایندگان ممالک یا دانشمندان که دربارهٔ مسایل سیاسی، اقتصادی، علمی و غیره بحث کنند.(لغت نامه دهخدا)»” [۱]
پس کنگره ۳ تا مولفه دارد:
۱. مجمعی از ….. یا دانشمندان
۲. که دربارهٔ مسایل … علمی و غیره
۳. بحث کنند.
در این مهمانی دور همی که به نام “کنگره” معرفی شد، “دانشمندان” چه کسانی بودند؟ دانشجویان شیما شکیبا؟ سمیه بابایی که تازه قبل از کنگره جعلی ۱ دکتر شده بود؟ آن موبورهایی که هر چی درباره شان سرچ میکردیم کمتر چیزی از آنها در تمام گوگل پیدا می کردیم؟
…
مولفه بعدی “مسایل … علمی” است. چند نمونه از عناوین شبه سخنرانی ها را که در کانال این کنگره آمده، ببینید:
خشونت در روابط زناشویی و معنای روانکاوانه تبادل همسر (خانم نیلوفر حسیبی)
آیا بشر پیروز خواهد بود؟نگاهی خوش بینانه به آینده بشریت (دکتر آذرخش مکری)
یک دیدگاه روانکاوانه در مورد وضعیت آسیب پذیر گسترش آموزش روانکاوی در جامعه ایران (دکتر روشنایی مقدم)
” زخم های اخلاقی “زندگی روزمره” (دکتر سبحانی)
کجای این حرفها “مساله علمی” به شمار می آمد؟ آیا اینها چیزی جز ترویج و ساده سازی یک تباهی عظیم است؟!
…
و آخرین مولفه ” بحث کردن” است. چیزی که اصلا در این کنگره وجود نداشت. اینجا سخنرانان نه تنها گوشی برای شنیدن ندارند، بلکه چشمانی هم برای خواندن و دیدن ندارند. آنها حتی تحمل پلاکاردهای در سکوت مطلق ما را نداشتند.
البته که دیگر سکوت ما هم درش این سوال کر می کند: “آقای دکتر صنعتی! دانشکده روانپزشکان دانشگاه انگلستان کجاست؟”
…
بله!
اینجا یک کنگره علمی می شود وقتی تنها نهاد رسمی روانکاوی با همین سوال، اس و اساس چیزهایی که به نام علم به هم بافته شده اند را باطل می کند.
جاء الحق و زهق الباطل، ان الباطل کان زهوقا (اسرا- آیه ۸۱)
۱- https://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%A9%D9%86%DA%AF%D8%B1%D9%87
پیوند کوتاه به این مطلب: