سه شنبه ۷ بهمن ۱۳۹۹

دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی، سؤالات در مورد محل تحصیل گهر همایونپور، سؤالات در مورد مدرک تحصیلی دکتر محمد صنعتی، سور مقصور کاسبان روان

مافیای روان بزرگترین دانشگاه های کشور را نشانه رفته

دوشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۳

دیدگاه خانم مرجان م. درباره «مافیای روان»

مراکز خدمات مشاوره و روانشناسی دانشگاه شهید بهشتی در صفحه مربوط به پیش ثبت نام حضور در کارگاه تخصصی نوشته:
کارگاه شماره ۱۰: وینی کات و روان شناسی بالینی؛ مدرس: دکتر گوهر همایون پور
به‌مدت ۴ ساعت؛ مقطع شرکت کنندگان: کارشناسی ارشد و دکتری روان شناسی و مشاوره (ظرفیت باقیمانده: ۰ نفر) تکمیل شد!

در صقحه دیگری هم این مطلب را نوشته:
کارگاه آموزشی « روانکاوی معاصر » در ۲۶ دی ماه ۹۳ توسط دکتر گهر همایون پور برگزار گردید.

منتشر شده در دوشنبه, ۰۴ اسفند ۱۳۹۳ ۱۳:۳۲
در این کارگاه با حضور ۳۱ شرکت کننده و به مدت ۸ ساعت نظریه های روانکاوانی چون آندره گرین(Andre Green) ، ویلفرد بیون(Wilfred Ruprecht Bion) و آنتونینو فرو (Antonino Ferro) مطرح وچندین مورد بالینی طرح و مورد بحث قرار گرفت. کارگاه آموزشی دیگری از دکتر همایون پور در بهار سال آینده برگزار خواهد شد که ازهمین سایت به اطلاع علاقمندان میرسد.

اولین چیزی که با دیدن این صفحات به ذهنم رسید این بود که در دانشگاه شهید بهشتی و سایر دانشگاه هایی که روانشناس تربیت می کنند فارغ التحصیلان از چه میزان بیسوادی رنج میبرند که با داشتن مدرک کارشناسی ارشد و دکترای دانشگاه «معتبری» مثل شهید بهشتی باید سر کلاس کسی مثل گهر همایونپور بنشینند که «فقط مدرک کارشناسی» آنهم در علوم اجتماعی دارد!!! مسئولیت بیسوادی این فارغ التحصیلان که فکر می کنند هر آسمان و ریسمانی را به هم ببافی اسمش «علم رواندرمانی و روانکاوی» است! بر عهده چه کسی است؟ تعجبی دارد که صنعتی می تواند یک کنگره به اسم روانکاوی برگزار کند که در آن بجز گفتن از انتقال متقابل هیچ چیز برای ارائه ندارند و تازه «شنوندگان علاقمند»ش فکر می کنند «دارند چیز یاد می گیرند»!!!!؟ کنگره ای که در آن با پول بیت المال عده ای خارجی به ایران می آیند و «جایزه» فار التحصیلی از انستیتو روانکاوی «برلین» را در «ایران» و «از جیب مردم ایران» دریافت می کنند و هیچکس هم توضیحی نمی دهد که اینها چه ربطی به ما دارند.
قابل توجه وزارتین علوم و بهداشت! این نتیجه تلاش دو وزارتخانه متولی «تربیت متخصص» و «تولید علم» در راستای تحقق سند چشم انداز بیست ساله است که ما قرار است در سال ۱۴۰۴ رتبه اول علمی را در منطقه داشته باشیم؟! «متخصصانی» که قرار است تربیت شوند همینها هستند که سر کلاس یک «کارشناس» می نشینند؟
اما در زمینه کسب رتبه اول علمی در منطقه، باید گفت وزارت کشور سال های سال است که از این دو وزارتخانه پیشی گرفته چون به «انجمن ارتباط با جامعه جهانی روانکاوی» و «انجمن فرویدی» مجوز فعالیت داده بعنوان «اولین و تنها سازمان به ثبت رسیده روانکاوی در ایران» که بنیانگذار انجمن جهانی روانکاوی و مرد اول روانکاوی دنیا آن را بعنوان «اکول ایرانی روانکاوی» به رسمیت شناخته است.
در کشوری که هدف سند چشم انداز بیست ساله اش «دستیابی به رتبه اول علمی در منطقه» است، چطور گهر همایونپور با یک مدرک بی ارزش کارشناسی می تواند نقش استاد را برای دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا داشته باشد؟ آیا بعد از سقوط علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران نوبت دومین دانشگاه بزرگ کشور است که شاهد سقوط علمی اش با حضور گهر همایونپور باشیم؟ عجیب نیست که «مافیای روان» بزرگترین دانشگاه های کشور را نشانه رفته؟ و یادمان باشد که یار و یاور این مافیای روان در خارج از کشور «بهایی ها» هستند! آن وزارت اطلاعاتی که رزیدنت صنعتی به مریض دکتر صنعتی گفته بود که انجمن فرویدی را زیر نظر دارد حالا باید جوابگوی این رخنه زیرزمینی شبکه مافیا در بزرگترین دانشگاه های کشورمان باشد. کسی که بهایی ها حمایتش می کنند، چه چیزی به فرزندان این سرزمین یاد می دهد؟! امیدوارم مقامات کشورم بیش از اینها حواسشان به دانشگاه ها و مراکز تربیت جوانان باشد!!!

تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۳، ساعت: ۲۰:۲۷