سه شنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۰

دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، وزیر مستعفی بهداشت

مانده‌ام چرا این باباجان وزیر فکر می‌کند برای رئیس جمهور شدن باید از حسن نصراله ok بگیرد؟

نامه دکتر هاشمی به سید حسن نصرالله

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در پی سفر اخیر خود به لبنان و دیدار با سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان، در نامه ای ضمن ابراز خرسندی از دیدار با وی، برتقویت جنبه های مختلف همکاری در حوزه سلامت با جبهه مقاومت تاکید کرد.

به گزارش شفاآنلاین ،متن کامل نامه دکتر هاشمی به سید حسن نصرالله به شرح زیر است:

حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای سید حسن نصرالله

دبیرکل محترم حزب الله لبنان

سلام علیکم

با احترام و با اهدای تحیات به مقام شامخ شهدا و رزمندگان مقاومت جنبش حزب الله، خدای منان را شاکرم که توفیق دیدار جنابعالی برای اینجانب و هیات همراه در جریان سفر به کشور لبنان فراهم گردید.

امید است در سایه تعاملات فی مابین، شاهد تقویت جنبه های مختلف همکاری در حوزه سلامت جبهه مقاومت و تعاون و همکاری موثر دو جانبه در راستای تحکیم جایگاه نظام سلامت آن جنبش علی الخصوص در زمینه های آموزش، ارائه خدمات پیشگیری و تخصصی به عنوان مرجع ارائه خدمات به ویژه شیعیان معزز منطقه فراهم گردد. شایان ذکر است این وزارت کمافی السابق در راستای اجرایی شدن موضوعات طرح شده در مذاکرات سفر، تمام تلاش خود را معمول خواهد داشت. فرصت را مغتنم شمرده مراتب احترام و ارادت خود را حضورتان اعلام و از اظهار لطف دوستان عزیز در همراهی و حفاظت از گروه اعزامی صمیمانه تشکر می نمایم.

منبع: شفاآنلاین

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۴، ساعت: ۰۹:۰۷