سه شنبه ۱۷ تیر ۱۳۹۹

دسته ها:پشت «نقاب» انستیتو! روانکاوی!! تهران: مرکز مشاوره مرادی-مینا با مجوز از بهزیستی!!!، روانکاوی در انجمن فرویدی

مانده ام که مسواک زدن تورج مرادی چند فاز دارد؟

شنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴

دیدگاه خانم سوده ر. درباره «مافیای روان»
«وعده ی سر خرمن:
توضیح:
وعده ی زمان دور دادن، که برو در وقت خرمن بیا. وعده ای بعید و نشدنی دادن برای از سر باز کردن.» [۱] حالا چرا بگویی بیایند تا بعد هم وعده سر خرمن بدهی؟! منظورم کیست؟ خب معلوم است. همان مرکز مشاوره ای که از بهزیستی مجوز دارد ولی دوست دارد مرکز روانکاوی باشد. همین انتستیتوی روانکاوی !!! تهران جناب مرادی را می گویم. الحق که معلوم است ریشه این گهر با آقای مرادی یکی است: گروه فرویدی تهران، انستیتو روانکاوی تهران.
همین آقایی که در تاریخچه اش ادعا می کند «انستیتو روانکاوی تهران در اسفند ۱۳۸۵ توسط دکتر تورج مرادی۱ (روانکاو از امریکا) برای ارائه ‌آموزش و درمان در حیطه روانکاوی تأسیس شد.» [۲] تا از تنها نهاد متولی روانکاوی در این کشور خود را قدیمیتر جا بزند. یادم هست در جلسات انجمن که آن موقع نام «انجمن ارتباط با جامعه جهانی روانکاوی» را داشت مطرح شده بود که آقای مرادی چنین مرکز مشاوره ای راه انداخته. ولی خب اگر آنها دوست دارند حافظه همه مردم را پاک شده فرض کنند و هر چه خواستند در قالب و به نام روانکاوی به مردم بگویند مثل آقای صنعتی در اشتباه «توده» فرض کردن مردم هستند.
بیایید به همان وعده گاه «وعده های سر خرمن» آقای مرادی برگردیم: در این وبسایت در بخش «روانکاوی در گفتگو با هنر و ادبیات» اعلام کرده اند که «عناوین سخنرانیها به زودی اعلام می گردد».
در بخش «نحوه دریافت خدمات درمانی» اینطور آمده:
«فازهای ورود به درمان
فاز اول: ارائه نام خود و تلفن به مسئول دفتر
فاز دوم: تماس تلفنی انستیتو با شما برای هماهنگی مصاحبه اول
فاز سوم: مصاحبه اول با مسئول فنی کلینیک تخصصی انستیتو
در انتهای مصاحبه اول، یکی از موارد زیر به شما توصیه خواهد شد:
– ورود به بخش پیشگیری و مداخله در بحران
– قرار گرفتن در لیست انتظار برای رواندرمانی تحلیلی
– آغاز رواندرمانی تحلیلی بصورت فردی
فاز چهارم: تماس تلفنی انستیتو با شما برای هماهنگی اولین جلسه رواندرمانی تحلیلی»
باور می کنید؟
و نقطه عطف اینجاست. اینها با این همه دیسیپلین همانهایی هستند که هنوز که هنوز است از پس برگزاری آن اولین دوره ی کذایی برنیامده اند: «اولین دوره روانکاوی در پائیز ۱۳۹۴ آغاز خواهد گردید » از بهار وعده ی پاییز را می دهند. و آن هم به چه شکل؟!
« دوره روانکاوی در پائیز ۱۳۹۴ آغاز خواهد گردید
دوره روانکاوی ( پائیز ۹۴ ) :

شرایط ورود به دوره روانکاوی کاملا تغییر کرد !!
گذراندن دوره رواندرمانی تحلیلی دیگر پیش نیاز برای ورود به دوره روانکاوی نیست!»
واقعا خسته نباشی آقای مرادی. همه وقت گهربارتان صرف برنامه ریزی می شود. شما وقت کردی بگو واسه ژانویه ۲۰۲۰ برنامه چی داری؟
۱- http://zarbolmasal.org/%D9%88%D8%B9%D8%AF%D9%87-%DB%8C-%D8%B3%D8%B1-%D8%AE%D8%B1%D9%85%D9%86-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86/
۲- http://psychoanalysis.ir/

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴، ساعت: ۱۸:۰۲