سه شنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۹

دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، سور مقصور کاسبان روان

مثل این که من روانشناس رو ببرن دادسرای اتحادیه مرغدارا!

پنج شنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴

دیدگاه آقای مصطفی س. درباره «مافیای روان»
با سلام و احترام فراوان خدمت اعضای محترم انجمن فرویدی
چقدر همه چیز این جماعت مافیا ”تصویریه”. حتی شکایتشون هم تصویریه. انگار برای این جماعت هیچ چیزی سرجاش نیست. هیچ چیزی طبق قراردادهای اجتماعی نیست. هیچ چیزی در جایگاه سیمبولیک صحیح خودش نیست. یکی نیست بگه آخه پدر جان! آدم عاقل! دادسرای نظام پزشکی ”تعریف” داره. طبق یه تعریف ساده و دم دستی، این دادسرا باید به تخلفات پزشکا رسیدگی کنه. یعنی مثلا اگه یک پزشک در کار درمان یک بیمار، قصور کنه، این دادسرا جاییه که باید به شکایت بیمار رسیدگی کنه.
بابا جان! یه حساب دو دوتا چهارتاس. هر کسی که در این ماجراها دستی بر آتش داره (حتی توده مردم!!) میدونه که خانم دکتر ”کار طبابت” نمیکنن. وقتی کار طبابت نمیکنن پس لاجرم در مورد هیچ بیماری هم دچار قصور نمیشن. وقتی هم دچار قصور نمیشن، شماها از چی میخواید شکایت کنید؟!؟! حقیقتا این ماجرا از اساس باطله.
واقعا موندم که سیستم فکری اینا چجوری کار میکنه؟

علی رغم هیاهوی یه عده، این جریانا واقعا مضحک و خنده داره.
مث اینه که من روانشناس رو ببرن دادسرای اتحادیه مرغدارا و بگن چرا مرغاتو گرون میفروشی یا ببرن اتحادیه لحاف دوزا!! محاکمه کنن!! آقایون و خانومای پزشکای مافیا! نکنید این کارا رو. به فکر سلامت ماها باشید که نمیریم از خنده. سریال طنز رو که درش رو میبندید، ولی خداییش سوژه طنزید.
واقعا که پستی و خباثت دست آخر به حماقت منجر میشه.

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴، ساعت: ۱۹:۱۲