یکشنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۸

دسته ها:«خودکشی» + صادق هدایت، روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، سؤالات در مورد مدرک تحصیلی دکتر محمد صنعتی

محمد صنعتی – «خودکشی» صادق هدایت – ترور رزم آرا

جمعه ۱۲ آذر ۱۳۹۵

آ. آ.:
امروز داشتم درسنامه دکتر کدیور مورخ ۲۸ خرداد ۱۳۸۱ را می خواندم و علاوه بر حیرت و آشوب همیشگی که از خواندن این درسنامه ها به من دست می دهد حیرت و آشوب جدیدی نیز پدیدار شد، آنهم این که ایشان سه بار این به اصطلاح “خودکشی” صادق هدایت را مورد تردید قرار داد. خودکشی ای که آنقدر از آن صحبت شده که دیگر هیچکس و هیچکس در مورد آن تردیدی ندارد و دیگر جزئی از مسلمات ذهنی هر ایرانی شده است.
به خاطر می آورم که کمتر از ۲ ماه پیش هم مطلبی با این عنوان در سایت انجمن فرویدی چاپ شد:
بس که این صنعتی راجع به «خودکشی» صادق هدایت حرف می‌زنه آدم به شک می‌افته که نکنه این بنده خدا به قتل رسیده!

همان موقع هم این تیتر برای من مثل یک زلزله بود. و امروز بعد از خواندن این درسنامه به صفحه ویکی پدیای صادق هدایت سری زدم و زلزله دیگری به وقوع پیوست:
(از برادرانش محمود خان، قاضی دیوان عالی کشور بود که در زمان نخست وزیری سپهبد رزم آرا، سمت معاون نخست وزیری را داشت. عیسی خان، سرلشکر و از رؤسای سابق دانشگاه جنگ بود. هر دو برادر در هنر و ادبیات دستی داشتند). سپهبد حاج‌علی رزم‌آرا همسر انورالملوک هدایت، شوهر خواهر صادق هدایت، بود.

عجب! عجب! عجب!
آنوقت بود که به صفحه ویکی پدیای سپهبد رزم آرا سر کشیدم:
سپهبد حاج‌علی رزم‌آرا (۱۰ فروردین ۱۲۸۰ تهران –۱۶ اسفند ۱۳۲۹ تهران) نظامی ایرانی و نخست‌وزیر ایران بود. سپهبد رزم‌آرا در ۱۶ اسفند سال ۱۳۲۹ توسط یکی از اعضای تشکیلات تروریستی فداییان اسلام در محوطهٔ مسجدشاه تهران ترور شد.

و این در حالی ست که:
صادق هدایت (زادهٔ ۲۸ بهمن ۱۲۸۱ برابر با ۱۷ فوریهٔ ۱۹۰۳ در تهران – درگذشتهٔ ۱۹ فروردین ۱۳۳۰برابر با ۹ آوریل ۱۹۵۱ در پاریس)!!!
یعنی در ۱۶ اسفند ۱۳۲۹ رزم آرا ترور می شود و در ۱۹ فروردین ۱۳۳۰ برادر زن او خودکشی می کند!!!!!!!
راستی چه کسی جز امثال صنعتی – که هرگز حرفی جز دروغ نزده – این مطلب را در مخ ما فرو کرده اند که صادق هدایت خودکشی کرده؟؟؟
الآن که فکرش را می کنم متوجه می شوم که در عرض این ۲۰-۳۰ سالی که من محمد صنعتی را می شناسم هرگز حرفی هم جز خودکشی صادق هدایت نزده!!!

تاریخ انتشار: ۲ دی ۱۳۹۵، ساعت: ۱۷:۵۰