پنج شنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۹

دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه

مقام آگاه در اتحادیه اروپا: کودتای ارتش توقف ناپذیر است

یک مقام آگاه در اتحادیه اروپا با اشاره به تلاش ارتش ترکیه برای در اختیار گرفتن قدرت،گفت: کودتای ارتش ترکیه توقف ناپذیر است.

82150212-70865966

به گزارش خبرگزاری رویترز، این مقام مسئول در اتحادیه اروپا که نامش فاش نشده است، افزود: این یک کودتای منظم و هماهنگ است که بوسیله تلاش بدنه نظامی ارتش این کشور و نه تعدادی محدود سرهنگ نظامی انجام شده است.
این مقام مسئول در اتحادیه اروپا افزود: در حال حاضر ارتش نقاط راهبردی زیادی در استانبول را برعهده گرفته است. ارتش ترکیه اکنون کنترل فرودگاه ها و ایستگاه تلویزیونی را برعهده دارد.
این مقام مسئول در اتحادیه اروپا تاکید کرد: توقف این روند، غیر قابل تصور است.
این در حالی است که عمر چلیک وزیر اتحادیه اروپای ترکیه گفت: رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری و فرمانده کل قوای ترکیه است و اعضای غیور ارتش باید خود را اسیر گروهی مزدور نکنند. به فراخوان اردوغان گوش داده و به پادگانها برگشته و در مقابل مردم نایستند و دولت بر سر کار است و این کودتای نامشروع سرکوب خواهد شد و تا آخرین قطره خون خود از دمکراسی حراست خواهند کرد.
به گزارش خبرگزاری رویترز از استانبول، در بیانیه ارتش ترکیه که در اختیار شبکه های تلویزیونی ترکیه قرار گرفته، آمده است که آنان برای حفاظت از دموکراسی و صیانت از حقوق بشر، قدرت را در ترکیه به دست گرفته اند.
بیانیه ارتش ترکیه تصریح می کند: تمام روابط خارجی ترکیه به قوت خود باقی خواهد ماند و اجرای قانون اولویت ماست.

منبع: ایرنا

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۵، ساعت: ۱۲:۵۵