پنج شنبه ۶ تیر ۱۳۹۸

دسته ها:تجمع ۲۴ ساعته انجمن فرویدی در وزارت بهداشت، درمان و غیره، روانکاوی در انجمن فرویدی، وزیر مستعفی بهداشت

منظورتان «رفراندوم»تان در «همشهری» با مشارکت ۴۰۰۰ نفر همشهری است؟!

پنج شنبه ۰۵ آذر ۱۳۹۴

افروز ر:
«وی (معاون برنامه ریزی، هماهنگی و امور حقوقی وزارت بهداشت) افزود: محصول یک طرح همواره بیانگر میزان موفقیت آن است. میانگین نظرسنجی های صورت گرفته بیانگر رضایتمندی ۸۰ درصدی مردم از وزارت بهداشت است. لذا می توان گفت طرح تحول سلامت در تمام گام های خود تاکنون موفق عمل کرده است.»*
جناب معاون، این نظر سنجی مذکور شما دقیقا توسط کدام مرجع ذیصلاحِ آماری انجام گرفته؟ و این مرجع ذیصلاح شما نتیجه آمار خود را دقیقا در کدام رسانه منتشر کرده؟
آیا این نظرسنجِ شما از اتفاقی که در برای دکتر کدیور در بیمارستان ایران افتاد خبر داشت؟ همین بیمارستان ایرانی که تحت امر رئیس مافیای روان است و دقیقا او بود که مسبب بستری اجباری دکتر میترا کدیور، تنها روانکاو در ایران، و کسی که آقای میلر در موردش می گوید «دکتر کدیور باعث افتخار ایران است» شد؟ آیا نظرسنجِ شما می داند که محمد صنعتی با مدرک پزشکی عمومی، بیش از ۳۰ سال است که در این مملکت اقدام به روانپزشکی می کند؟ آن هم با ویزیت ۳۲۰ هزار تومان؟ آیا نظرسنجِ شما می داند که رئیس وزارتخانه متبوع شما درآمد دو روز در هفته اش یک میلیارد تومان است؟ آیا نظرسنج شما می داند که در همان وزارت بهداشت، آب و سرویس بهداشتی را به مدت ۱۴ ساعت به روی کسانی که فقط سوال داشتند، بستند و بر سر عده ای دیگر از طبقات بالا آب ریختند؟ این چند جمله که خود دریایی از شرمساری را برای وزارت بهداشت به بار آورده، فقط قسمتی از خروارهاست.
و آیا این موفقیتی که شما از آن یاد می کنید در به جوش آوردن خون هزاران هزار کارگری است که وزارت بهداشت با پروژه تجمیع بیمه ها باعث آن شده؟ یا در خریدن تیتر اول روزنامه همشهری توسط جناب وزیر؟ و … صدها موفقیت از این دست، که در پرونده وزارتخانه بهداشت، درمان و غیره ی دولت «تدبیر» و «امید» ثبت شده…
نه جناب موهبتی، راه را خیلی کج رفته اید، به قول سعدی:
خانه از پاى بست ویران است
خواجه در بند نقش ایوان است