سه شنبه ۱۳ خرداد ۱۳۹۹

دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی، سؤالات در مورد مدرک تحصیلی دکتر محمد صنعتی، سور مقصور کاسبان روان

من تا مدتها نمی فهمیدم چرا «تقلا»!

پنج شنبه ۱۴ خرداد ۱۳۹۴

دیدگاه آقای مصطفی س. درباره «مافیای روان»

با سلام و احترام فراوان خدمت اعضای محترم انجمن فرویدی

حقیقتا چه نام با مسمایی برای آقای دکتر! سامان توکلی در نظر گرفته اید! من تا مدتها نمیفهمیدم چرا کلمه ‘تقلا’ برای ایشون در نظر گرفته شده، ولی ازونجا که در انجمن، ‘کلمه’ بی حساب و کتاب استفاده نمیشه، بنابرین مدتی اخباری که در مورد ایشون توی وبسایت انجمن نوشته میشد رو با دقت بیشتری دنبال کردم…دست مریزاد به شما! چیزایی که فهمیدم خیلی جالب بود. یه چندتاشو میگم:
وقتی قراره ورود فروید به ایران تحریف بشه، ایشون میپره وسط معرکه و تقلا میکنه که حقیقتو جعل کنه. وقتی قراره فلوشیپ رواندرمانی برای روانپزشکا تصویب و اجرا بشه، میاد وسط و تقلا میکنه، و در آخرین مورد وقتی اون سر دنیا یه متاآنالیز در مورد داروهای ضدافسردگی منتشر میشه که نسبت به اثر این داروها اعلام تردید میکنه، باز ایشون میپره وسط و تقلا میکنه که بگه نخیر! جریان اینجوری نیستو فلان جوره!
واقعا درود بر انجمن

پنج شنبه ۱۴ خرداد ۱۳۹۴

دیدگاه آقای مصطفی س. درباره «مافیای روان»

با سلام مجدد

بلافاصله بعد از اینکه دیدگاه قبلی رو ارسال کردم متوجه شدم که توی دیدگاهم، کلمه ‘انجمن’ رو که یه اسم عام هست، به صورت اسم خاص استفاده کرده ام! مثل حافظ، خورشید، ماه و…
یعنی وقتی اسم انجمن میاد وسط، من فقط یاد انجمن فرویدی می افتم. درود بر تک تک اعضای انجمن که کلمه ‘انجمن’ رو ‘معنا’ کرده اند.
این موضوع، یه جریان دیگه ای رو برام تداعی کرد. وقتی از لکان سوال میشد که طرفدار کدوم مکتب روانکاویه؟ 《هنگامی که او او رویکرد خود را توصیف میکرد، تنها از ‘روانکاوی’ سخن میگفت که تلویحا به این معناست که رویکرد او، تنها فرم معتبر در روانکاویست، تنها رویکردی که واقعا در مسیر فروید میباشد》*

*دیکشنری لکان صفحه ۱۷۹

تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۴، ساعت: ۱۹:۳۹