شنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۸

دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، وزیر مستعفی بهداشت

من کشته مرده این «خدمت به ملت شریف ایران» جناب دکتر ایمانیه هستم!

چهارشنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۴

زهرا نوعی:

«ما نیز این طرح را برای خدمت به مردم آغاز کرده‌ایم و ادامه می‌دهیم؛ به یقین شما هم بر این باور هستید که نه تنها وزارت بهداشت، که هیچ بخشی از کشور، متعلق به هیچ یک از ما نیست. ما تا آن روز که بتوانیم کاری انجام دهیم، هستیم و برای خدمت به مردم و این که به فرمایش مقام معظم رهبری، بیماران جز دغدغه بیماری، دغدغه دیگری نداشته باشند، تلاش می‌کنیم و از حقوق مردم و حق آنها که برای خدمت به ملت شریف ایران آستین بالا زده‌اند، دفاع خواهیم کرد.

آرزو می‌کنم که خداوند هیچ یک از ما را لحظه‌ای به خودمان وامگذارد. والسلام.»

من کشته مرده این «خدمت به ملت شریف ایران» جناب دکتر ایمانیه هستم؛ نمونه ای از «خدمات» صادقانه رو ملاحظه بفرمائید:

«بیش از ۵۰فعال دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز که در فاصله سال‌های ۸۴تا کنون در این دانشگاه بوده اند با ارسال گزارش مفصلی از اقدامات غبر قانونی رییس دانشگاه به همراه ۱۵۰صفحه مستندات خود به وزیر بهداشت از وی خواستند ضمن عزل دکتر ایمانیه و بازگرداندن دانشگاه به مدار اعتدال ، به علت عدم امکان دسترسی حداقلی فعالان دانشجویی به آمار و اسناد تخلفات کمیته‌ای جهت بررسی اقدامات وی تشکیل شود.

بر اساس این گزارش که در ۶ سرفصل مختلف تهیه شده است در بخش نشریات به لغو مجوز نزدیک به ۲۰نشریه، لغو مجوز همزمان و فله‌ای ۸نشریه با هم، تحت فشار گذاشتن و صدور احکام انضباطی برای مدیران مسوول و دست اندرکاران نشریات، حمایت از جعل نشریات، سانسور و بازبینی نشریات پیش از چاپ، عدم اختصاص بودجه به نشریات منتقد، کارشکنی جهت صدور مجوز نشریه به دانشجویان منتقد، جلوگیری از پخش نشریات مجوز دار در دانشگاه به عنوان مواردی از تخلفات به صورت مفصل و با جزییات و تفکیک مستندات ذکر شده است.

در سرفصل کانون ها و تشکل های دانشجویی به تعطیلی کانون های فرهنگی ، تصرف شبانه دفاتر انجمن اسلامی دانشجویان و تحویل آن به نیروهای همسو، برخوردهای انضباطی گسترده و اعمال فشار بر فعالان دانشجویی، عدم صدور مجوز برای برنامه های درخواستی تشکل های منتقد، لغو مراسمات مجوز دار تشکل‌ها و کانون ساعاتی قبل از اجرای برنامه ، به عنوان تخلفات ۸سال گذشته اشاره شده است.

همچنین در گزارش تفصیلی و مستندات ۵۰فعال دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در یک سرفصل طولانی و مفصل ، برخوردهای گسترده انضباطی شرح داده شده است. در این قسمت مواردی همچون بستن انجمن اسلامی دانشجویان تفتیش و بازرسی اتاق های دانشجویا ن و وسایل شخصی آنها، تفتیش کیف و وسایل شخصی دانشجویان دختر در درب دانشکده ها، نصب گسترده دوربین های مدار بسته در کلیه اماکن عمومی و خصوصی ، انگشت نگاری از دانشجویان هنگام ورود و خروج از خوابگاه، حضور گسترده و مستمر حراست در خوابگاهها ، موارد متعدد ازپرونده سازی و ارائه گزارشات خلاف واقع از دانشجویان به نهادهای مربوطه جهت فراهم آوردن مقدمات برخورد با دانشجویان، ذکر گردیده است که به عنوان نمونه می توان به احضار ۱۳ نفر از دانشجویان دانشگاه پس از انتخابات ۲۴ خرداد و بازداشت یکی از متخصصین نخبه و البته مخالف مدیریت دکتر ایمانیه پس از یک جلسه پرسش و پاسخ اشاره کرد که نویسندگان این گزارش بر این باورند این اقدامات باعث ایجاد فضای امنیتی در دانشگاه شده است.»

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۴، ساعت: ۱۸:۰۶