چهارشنبه ۷ آبان ۱۳۹۹

دسته ها:الیزابت رودینسکو و باند رجالگان اش، روانکاوی در انجمن فرویدی، سؤالات در مورد مدرک تحصیلی دکتر محمد صنعتی، سور مقصور کاسبان روان

موصاد!

شنبه ۳۰ خرداد ۱۳۹۴

دیدگاه آقای فرزام پروا درباره «مافیای روان»

این مطلب «دو مستر صاد: صنعتی و صابران»(۱) را در سایت می خواندم با خود گفتم اگر موساد را هم با صاد می نوشتند بیشتر با این دو مستر صاد جور در می آمد! دو مستر صاد، در خدمت موساد!
حالا اگر به خیانت این افراد به این آب و خاک هم کاری نداشته باشیم، آیا مردم و سلامتیشان هم هیچ اهمیتی ندارد؟ همین حدود یک ماه پیش در آنسوی اقیانوس اطلس در آمریکا، یک پزشک را که کلی جایزه پزشکی برده و برنامه تلویزیونی اش حدود ۴ میلیون بیننده دارد – یعنی دکتر اُز – توسط انجمن پزشکی آمریکا احضار شده (۲) تا از صیانت علم پزشکی در برابر حرف های عوامانه ای که به اسم این علم توسط ایشان در تلویزیون زده می شود دفاع شود. تازه این کسی است که صلاحیت علمی اش هم زیر سوال نیست و در دانشگاه انگلستان هم درس نخوانده! آن وقت در این مملکت نظام پزشکی استاد دکتر کدیور را به دادسرایش فرا می خواند… واقعا جای افسوس و آه نیست؟
تفو بر تو چرخ گردون، تفو… واقعا نبایستی گفت:
میان ماه من تا ماه گردون
تفاوت از زمین تا آسمان است

(۱) https://freudianassociation.org/%D8%AF%D9%88-%D9%85%D8%B3%D8%AA%D8%B1-%D8%B5%D8%A7%D8%AF-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D9%88-%D8%B5%D8%A7%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86/
(۲) http://www.vox.com/2015/6/13/8773695/AMA-dr-oz

تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۳۹۴، ساعت: ۱۹:۱۵