پنج شنبه ۶ مهر ۱۴۰۲

بخش ها

آرشیو ماهیانه


دسته ها:اعدام های غیر فقهی و غیر شرعی، حکم قصاص آرمان عبدالعالی، روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه

موضوع اصلاً کودک-مجرم نیست! موضوع این است که تا وقتی جسدی پیدا نشود کلاً قتلی صورت نگرفته و فرد مزبور فقط مفقودالاثر است!!!

پرونده آرمان عبدالعالی، کودک-مجرم محکوم به اعدام، به واحد اجرای احکام ارسال شد

آرمان عبدالعالی متهم به قتل، غزاله شکور که جسد او تاکنون پیدا نشده است.

 

پرونده آرمان عبدالعالی، کودک-مجرمی که متهم به قتل یک دختر نوجوان است، جهت اجرای حکم اعدام به واحد اجرای احکام ارجاع داده شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمدرضا زمانی علویجه، وکیل خانواده غزاله شکور، دختری که گفته می‌شود توسط آقای عبدالعالی به قتل رسیده، ضمن اعلام این خبر گفته است که رأی قطعی دادگاه مبنی بر قصاص است و تنها در صورت گذشت خانواده شکور، این حکم نقض خواهد شد.

آرمان عبدالعالی متهم است که در سال ۹۲ دوست دخترش به نام «غزاله شکور» را به قتل رسانده و جسد او را ناپدید کرده است. او که در زمان وقوع قتل کم‌تر از ۱۸ سال سن داشته، در مراحل اول محاکمه به قتل خانم شکور اعتراف کرده بود، اما او بعدتر منکر این قتل شد.

قرار بود حکم اعدام این متهم به قتل در دی ماه ۹۸ اجرا شود، اما خانواده مقتول تصمیم گرفتند یک بار به او مهلت دهند تا آرمان عبدالعالی جای جسد دخترشان را به آن‌ها بگوید.

اما آقای عبدالعالی بار دیگر منکر قتل شده و از محل جسد ابراز بی‌اطلاعی کرده است.

پس از اعلام خبر اجرای حکم اعدام آرمان عبدالعالی در دی ۹۸ عفو بین‌الملل اجرای این حکم را «نقض فاحش قوانین بین‌المللی» عنوان و اعلام کرد که«تحقیقات پلیس در این پرونده معیوب و ناقص بوده و محاکمه آرمان عبدالعالی نیز به‌غایت غیرمنصفانه بوده است».

با وجود پیوستن ایران به کنوانسیون حقوق کودک از حدود ۲۷ سال پیش، اعدام کودک- مجرمان در کشور هم‌چنان ادامه دارد.

 

منبع: رادیو فردا


پیوند کوتاه به این مطلب:

https://freudianassociation.org/?p=56642

  تاریخ انتشار: ۲۸ تیر ۱۴۰۰، ساعت: 14:12