یکشنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۰

دسته ها:راز کرونا، روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، وزارت بهداشت

موضوع این است که حتی داروی امام کاظم هم باید اول کارآزمایی بالینی شود!

💠 به گزارش تهران نیوز:

✍🏻پاسخ حکیم روازاده به اقدام عجولانه سازمان نظام پزشکی

🔷حکیم روازاده به انتشار عجولانه و مغایر قوانین صنفی از سوی سازمان نظام پزشکی علیه خود اعتراض کرد.
به گزارش شبکه خبری تهران نیوز، حکیم دکتر حسین روازاده در مطلبی با اعتراض به انتشار عجولانه و مغایر قوانین صنفی از سوی سازمان نظام پزشکی علیه خود نوشت:

🔷سال‌هاست که با تمام فشارها، تهدیدات و هزینه‌های مادی و معنوی علیه بنده، یک قدم از گفتمان احیای صحت و سلامت عقب ننشسته‌ام و تا جان در بدن دارم، عقب نخواهم نشست. در سال‌های گذشته تخریب و هجمه علیه اینجانب به کار ویژه سازمان نظام پزشکی تبدیل شده بود و علی‌رغم این‌که این سازمان، صنف پزشکان و تمام همکاران رشته‌های دیگر برای حمایت از آن‌هاست به سازمانی علیه آن‌ها بدل شده است.

🔷برای فرزند خوب و انقلابی، جناب آقای دکتر سید موید علویان می‌نویسم تا بدانند اینجانب قصد همکاری و رفع سوء تفاهم‌ها را دارم. اما چرا ایشان در چاهی دارند می‌افتند که دیگران کنده‌اند.

🔷اولاً چرا نامه‌ای در رسانه‌ها منتشر شده که به‌دست بنده نرسیده است؟ ، این اقدام غیراخلاقی و غیرقانونی پیش از این، رویه مسئولان نابخرد سابق بود که برخی از آن‌ها در حال محاکمه شدن هستند، حال که سازمان به‌دست نیروهای انقلابی افتاده چرا باید این رویه غلط ادامه یابد؟ ، کسانی که پشت صحنه این نامه هستند، می‌دانند که سازمان نظام پزشکی حق ندارد نامه درون صنفی اعضا را قبل از اطلاع عضو در فضای عمومی رسانه‌ای کند. اگرچه هنوز دفاعیات متهم ارائه نشده است. گیرم که در نهایت متهم، محکوم شود، باز هم سازمان حق ندارد، نام وی را رسانه‌ای کند.

🔷ثانیاً به‌نظر می‌رسد، نظریه ما درباره ساختارها و بدنه معیوب سازمان‌ها و وزارتخانه‌ها کاملاً درست از آب درآمده است. هرچند رؤسا تغییر می‌کنند ولی درب بر همان پاشنه می‌چرخد. نامه‌ها و احکام سازمان نظام پزشکی کار بدنه فاسد است، شاید آلبانی و تا این بدنه تغییر نکند، هزینه بر پزشکان مستقل و انقلابی تحمیل خواهد شد.

🔷ثالثاً مثل همیشه آنقدر عجولانه نامه به نگارش درآمده و خوب می‌دانیم رئیس سازمان آن را نخوانده امضاء کرده‌اند که به رهبر معظم و عزیز انقلاب توهین شده است. پسر خوب باسابقه بسیار عالی، شما چرا ناخوانده آن را امضاء و منتشر می‌کنید. شما که ولایی هستید. ما می‌دانیم که همیشه سیستم‌ها حاکم هستتد نه رؤسا، اما نه این‌قدر، که شما که عزیز ما هستید، زیر سئوال بروید. ما گوشمان از بی‌ادبی‌های دشمن پر است، چرا شما کاری می‌کنید…

↩ادامه مطلب را در سایت احیای سلامت دنبال کنید

منبع: صفحه اینستاگرام دکتر روازاده